inzercia, predaj, predám, bazár

Sada: akcia-5+1 gratis najdrahšia publikácia

Kategória: Pre mládež

PREDAJ: Urobte radosť vašim deťom/mládeži a kúpte výhodne rovno celú sadu.

1.Hanrahan, Ilustrácie McKinstry-pruvodce národy a misty Stredozeme 9 €, nová nečítana
2.Macourek: Arabela 4 €, jemne opotrebenie
3. J. Verne: Patnactilety kapitán 3 €-retro knižka, opotrebenie na rohoch a okrajoch knihy
4.Príručka ako prežiť Avatar Jamesa Camerona 9 € - nova necitana
5.Encyklopedia moderného dievcata 2 €, bez opotrebenia
6.Hathaway: Desivé splynutie, očami vraha 5€-nová nečítana

Spolu sada (6 titulov): 23 €, najdrahšia za 9€ gratis

Kľudne ma kontaktujte, operatívnejšie je to telefonicky.
Sada: akcia-5+1 gratis najdrahšia publikácia
Podobné inzeráty
Sada: akcia-5+1 gratis najdrahšia publikácia
Urobte radosť vašim deťom/mládežníkom a kúpte výhodne rovno celú sadu :) 1.Hanrahan, Ilustrácie McKinstry-pruvodce národy a misty Stredozeme 9 €, nová nečítana, výborný stav 2.Macourek: Arabela 4 €, jemne opotrebenie 3. J. Verne: Patnactilety kapitán 3 €-retro knižka, jemné opotrebenie na rohoch a okrajoch knihy 4.Príručka ako prežiť Avatar Jamesa Camerona 9 € - nova necitana, výborný stav 5.Encyklopedia moderného dievcata 2 €, ako nová 6.Hathaway: Desivé splynutie, očami vraha 5€-nová nečítana, výborný stav Spolu sada (6 titulov): 23 €, najdrahšia za 9€ gratis Kľudne ma kontaktujte, operatívnejšie je to telefonicky.
Predám knihy
Denník odvážneho bojka3,6,7- kus:5€ - sada:12€ Traja kamoši,Príbehy z trdelníkova,Čarodejnice - kus:5€ - sada:12€ Mach a Šebestová- 5€, Opice z našej police-4€ Čarodejnice-5€ Klára a mátohy,Klára a Tity-kus:5€ - sada:7€ Denník mimoňky1,3,tvoj denník-kus:5€ - sada:12€ Najhoršie deti na svete1,2-kus:7€ -sada11€ Hnusná teta Berta, Polnočná banda-kus:7€ -sada:11€ Ja už nie som trápny-5€, Čo je na večeru pán Gum?-3€, Denník poďobaného upíra-4€, Zošidlo-5€, Lenny Cyrus-5€,Smaragdový atlas-4€ Tigrí tím-kus:3€ -sada:9€ (v niektorých chýba lupa) Klub záhad-kus:5€ -sada 25€ (v niektorých chýba lupa) Jedenáste narodeniny,Konečne dvanásťročná -kus:5€ -sada:7€ Počertená,Dada Nálada,Emily Pierková,Mimi a Líza-kus:5€ -sada:15€ Grázlik Gabo,Postrach Denis-kus:2€ -sada:7€ Môj veľký tučný rybí zombík,Môj veľký tučný rybí zombík,Môj geniálny svet,Malý milionár,Zaslíbená Země Nezemě -kus:5€ -sada:22€ OSOBNÝ ODBER V TRNAVE, POSIELAM POŠTOU+POŠTOVNÉ
Sibyla Mislovičová, Iveta Vančová: Spytovali ste sa
Nová, nerozbalená kniha. ISBN . "Publikácia predstavuje výber kratších príspevkov, ktoré vychádzali vo vedecko-popularizačnom časopise pre jazykovú kultúru a terminológiu Kultúra slova od jeho založenia (v r. 1966) v rubrike Spytovali ste sa. Inšpiráciou na ich napísanie boli otázky adresované jazykovej poradni Jazykovedného ústavu Ľ. Štúra SAV, ktoré sa týkali rozličných oblastí používania slovenčiny." Prosím o kontakt mailom.
Knihy pre mládež
Predám knihy: Julian Press: Akcia Žltý drak (cena 3€) Kjartan Poskitt: Urgun, mocný barbar (5€) Christopher Lincoln: Kostík Billy 1 a 2. (4€/ks) Francesca Simon: Grázlik Gabo a Grázlik Gabo a kliatba múmie (4€/ks) Všetky vo výbornom stave. K cene prirátať poštovné, alebo osobný odber.
Mix kníh
Daniel Silva, Clive Cussler, Bruce Sterling, John Connolly, Hal Duncan, Andrzej Pilipjuk, Mc Bain, E. Kostová a ďalší ... Cena za kus 4,50 € Kroniky Jakuba Vandrovce, Parta od Mississipi PREDANÉ AKCIA: Každá tretia kniha z tejto ponuky je za 1 euro ! Ďalšie zaujímavé knihy v mojej ponuke ! Cena kníh z mojich inzerátov je možná aj dohodou, podľa počtu kníh ktoré si vyberiete.
Dobrodružný život J.W.Kempelena (1743-1804) kniha ako nová
Predám knihu - Dobrodružný život J.W.Kempelena autor: Igor Janota, (1921 - 2008) jeho celoživotnou témou boli najmä dejiny, publikoval počas svojho pôsobenia vyše 3000 článkov a zozbieral asi 150 povestí zo starej Bratislavy. Mnohé z jeho textov o histórii mesta vyšli knižne. Boli medzi nimi napríklad Oprášené historky zo starej Bratislavy, Slávni ľudia v Bratislave, Bratislavské rarity, Rehole, kostoly a kláštory v Bratislave, Legendy a mýty zo starej Bratislavy, ale aj Rozprávky a povesti z Bratislavy. knihu vydal: Marenčin PT 2010 tvrdá viazaná väzba, rozmer 21cm x 14cm, 192 str., slovensky Johann Wolfgang von Kempelen ( 1743 – 1804 ) bol génius,... prešporský učenec, vynálezca a konštruktér. Patril k významným osobnostiam Uhorska. Ako právnik a politik sa podieľal na reformách Márie Terézie, stal sa miestodržiteľom Banátu rozvráteného tureckými vojnami aj správcom soľných baní. Zostrojil písací stroj pre slepcov, skonštruoval čerpadlo, ktoré ťahalo vodu na Bratislavský hrad. Navrhol fontánu pre cisárske sídlo vo viedenskom Schönbrunne aj slávny šachový a hovoriaci automat. S jeho poslaním v službách kráľovnej sa spájalo aj veľa dobrodružstiev. Kniha je v super stave, ako nová. Inzerát platí do zmazania. Teraz akcia, každá zakúpená tretia kniha alebo audio CD , pre Vás len za 1,-euro. Odber v BA III - Rača.