inzercia, predaj, predám, bazár

Sada klieští na hadicové spony - 9 kusov modrá

Kategória: Vybavenie dielne

Sada klieští na hadicové spony slúži na rýchle a jednoduché uvoľnenie a odstránenie spôn na hadiciach v automobiloch. Sada obsahuje 9 ks náradia k demontáži a montáži spôn. Uložené v plastovom kufríku.

Sada obsahuje:
1x kliešte s bowden lankom na samosvorné hadicové spony
1x svorkové kliešte so 45° zakončením
1x univerzálne kliešte na svorky
1x špeciálne kliešte na priechodky
1x kované kliešte na hadicové spony CLIC a CLIC-R
2x kliešte na hadicové spony s otáčajúcimi svorkami
1x skrutkovač
1x hák na odstránenie hadíc
CENA 40€

V ponuke aj Sada na vyťahovanie vstrekovačov s reverz. kladivom - 55€

Pošlem aj na dobierku kuriérom +5,8€ alebo osobný odber.
Pozri aj ďalšie moje inzeráty., (klikni na meno), viac náradia v ponuke.
Sada klieští na hadicové spony - 9 kusov modrá
Podobné inzeráty
Kliešte dlhé 280mm 5 dielna sada
Sada predĺžených 280 mm klieští dlhých 280mm. Sada obsahuje rovné, zahnuté dlhé kombinované kliešte. Zahnutie klieští o 90 ° - 0 ° - 20 ° - 45 ° zabezpečí prístup aj na ťažko prístupné miesta. Sada obsahuje: Kliešte rovné Kliešte zahnuté o 20° Kliešte zahnuté o 45° Kliešte zahnuté o 90° Kliešte s okrúhlym koncom Púzdro na uloženie klieští na zips.
Ségerové kliešte 160mm 6"- sada 4 ks
Sada 4ks klieští určených k vloženiu, alebo vybratiu vonkajších a vnútorných poistných podložiek typu seeger. Kvalitné kliešte vhodné pre použitie v dielňach a garážach. Úzky profil klieští umožňuje prácu i v najmenej prístupných miestach. Protišmykové rukoväte. Veľkosť 6" (160mm) Obsah balenia: 1x kliešte seeger: priame vnútorné 1x kliešte seeger: zahnuté vnútorné 1x kliešte seeger: priame vonkajšie 1x kliešte seeger: zahnuté vonkajšie
hadicove spojky,redukcie
Predám úplne nové hadicove spojky 40mm - 4€ a rôzne iné spojky, koncovky a redukcie. Odpoviem na dopyt. Tovar je zo zrušenej predajne. Pošlem aj na dobierku. Mám viac kusov. Polovična cena na všetko!
Vysokotlakový čistič. Nové. Nerozbalené. Záruka
Výkonné hliníkové vysokotlakové čerpadlo s tlakom až do 165 bar. Úsporný štart-stop systém: prevádzka motora len pri stlačenej pištole. Pištol s rychlospojkou pre ľahké pripojenie tlakovej hadice. Rýchlospojka pre bežné záhradné hadicové systémy Ergonomické držadlo pištole s detskou poistkou. Integrovaný hadicový bubon, ako i praktické držiaky na kábel a príslušenstvo. Veľké kolesá pre vysokou mobilitu, Dĺžka prívodného kábla: cca 5m, menovité prietokové množstvo: 6,3 l/min a max 7,8 l/min (468 l/h) Max. prívodná teplota: 50 °C Prípustný tlak: 16,5 MPa / 165 bar. Príkon: 2200 W Napätie:230-240V, 50 Hz. Včetne príslušenstva: 10 m vysokotlakovej hadice s ochranou proti zalomeniu, 1 striekacia pištoľ s rýchlouzáverom, 1 turbo hubica, 1 tryska s vario paprskom, integrovaná nádobka na 0,5 l čistiaceho prostriedku, 1 čistiaca ihla na trysku, 1 rotačná kefa. Cena 139€. Výkonné hliníkové vysokotlakové čerpadlo s tlakom až do max. 11,1MPa/110bar Úsporný štart-stop systém: prevádzka motora len pri stlačenej pištole Pištol s rychlospojkou pre ľahké pripojenie tlakovej hadice Rýchlospojka pre bežné záhradné hadicové systémy. Ergonomické držadlo pištole s detskou poistkou Výkon:1400W Cena: 99€ Tel: najlepšie 7:30 - 16:30 hod., mail alebo sms. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom darujem zadarmo darček.
Vysokotlakový čistič. Nové. Nerozbalené. Záruka
Výkonné hliníkové vysokotlakové čerpadlo s tlakom až do 165 bar. Úsporný štart-stop systém: prevádzka motora len pri stlačenej pištole. Pištol s rychlospojkou pre ľahké pripojenie tlakovej hadice. Rýchlospojka pre bežné záhradné hadicové systémy Ergonomické držadlo pištole s detskou poistkou. Integrovaný hadicový bubon, ako i praktické držiaky na kábel a príslušenstvo. Veľké kolesá pre vysokou mobilitu, Dĺžka prívodného kábla: cca 5m, menovité prietokové množstvo: 6,3 l/min a max 7,8 l/min (468 l/h) Max. prívodná teplota: 50 °C Prípustný tlak: 16,5 MPa / 165 bar. Príkon: 2200 W Napätie:230-240V, 50 Hz. Včetne príslušenstva: 10 m vysokotlakovej hadice s ochranou proti zalomeniu, 1 striekacia pištoľ s rýchlouzáverom, 1 turbo hubica, 1 tryska s vario paprskom, integrovaná nádobka na 0,5 l čistiaceho prostriedku, 1 čistiaca ihla na trysku, 1 rotačná kefa. Cena 139€. Výkonné hliníkové vysokotlakové čerpadlo s tlakom až do max. 11,1MPa/110bar Úsporný štart-stop systém: prevádzka motora len pri stlačenej pištole Pištol s rychlospojkou pre ľahké pripojenie tlakovej hadice Rýchlospojka pre bežné záhradné hadicové systémy. Ergonomické držadlo pištole s detskou poistkou Výkon:1400W Cena: 99€ Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.
Sada kliestin
9 ks na hadicove spony