inzercia, predaj, predám, bazár

Sadbové zemiaky 0,49€

Kategória: Ostatné

V cene je započítaný dovoz v okrese NMnv,Tn,Il,PU,PB,By, Za,KNM,Ca

Predám sadbové zemiaky odrody soraya a gala.

Zemiaky sú balené po 15kg.
Cena 1kg/0,49€.

Konzumné zemiaky:1kg/0,47€.

V prípade záujmu volajte na t.č:
Sadbové zemiaky 0,49€
Podobné inzeráty
Predávame naše domáce SLOVENSKÉ zemiaky
6 dôvodov prečo si kúpiť naše slovenské zemiaky, pestované na poliach východného Slovenska : 1* Pri vhodnom a správnom skladovaní Vám vydržia aj do mája, tým skúseným aj do augusta. 2* Pri škrábaní zemiakov nebudete mať zlosť že ste polovicu vyškrábali a vyhodili do koša, pretože pestujeme kvalitné konzumné zemiaky, odroda SORAYA, varný typ B s ktorou máme dlhoročné skúsenosti. 3* V prípade že ste sa stále nerozhodli či máte chuť na pečené, varené, opekané, alebo s maslom, resp. hranolky či zemiakový šalát, máte čas si to premyslieť počas škrábania, keďže zemiaky sú vhodné na akúkoľvek prípravu 4* Pri varení vám stačí 10-15 min ak ich vložíte do horúcej vody (čas závisí od množstva samozrejme). A ak sa zabudnete, nevadí, zvládnu aj to. 5* A ak pri jedení zistíte, že ste ich zabudli počas varenia posoliť, nezúfajte, stále budú chutiť ako zemiaky, keďže používame domáci maštaľný hnoj produkovaný naším hovädzím dobytkom 6* Zemiaky sa triedia a vrecujú priebežne, s najväčšou pravdepodobnosťou ich budeme triediť deň pred odberom, a niekedy aj v ten deň :) Sú vrecované a balené v 25kg vreciach. Z dôvodu veľkého záujmu stálych odberateľov a tohtoročnej nižšej ale kvalitnej úrody je potrebné objednávku hlásiť dopredu. "Ak hľadáte najnižšiu cenu na trhu u nás ju nenájdete ale ak hľadáte kvalitu ste tu správne!". Aktuálna cena od 15.10.2022 1kg/0,90€ 1meter/90€ 1vrece/22,5€sDPH Kontakt: objednavky@ Iba osobný odber - po dohode Hospodársky dvor Terňa 082 67 Terňa, okr. Prešov Meno: Ivet Telefon: E-mail: @ Cena: V texte
sadbové zemiaky
Predám kvalitné výberové sadbové zemiaky odroda Soraya(sorea), Adria, Red Anna, Anuska a Tosca(Toska) z oblasti LIPTOVA . Zemiaky sú z vysokou percentuálnou úrodnosťou Slovenskej kvality. Sadbové zemiaky sú balené po 25kg Kg 0,40€ , Kg =0.60€, Kg=0,80€ a Certifikovaná Kg=1€ v cenách je započítaná doprava zdarma cena je určená podľa kvality. Po telefonickej dohode sa vieme dohodnúť aj na dovoze cela Slovenská republika Podporte Slovenských pestovateľov. Volať na
Sadbové zemiaky 0,49€
V cene je započítaný dovoz v okresoch NMnv,Tn,Il,PU,PB,By, Za,KNM,Ca Predám sadbové zemiaky odrody SORAYA a GALA. Zemiaky sú balené po 15kg. Cena 1kg/0,49€. Konzumné zemiaky:1kg/0,47€. Minimálny odber:105kg(7vreciek). V prípade záujmu volajte na t.č:
Sadbové zemiaky 0,49€
V cene je započítaný dovoz v okresoch NMnv,Tn,Il,PU,PB,By, Za,KNM,Ca Predám sadbové zemiaky odrody SORAYA a GALA. Zemiaky sú balené po 15kg. Cena 1kg/0,49€. Konzumné zemiaky:1kg/0,47€. Minimálny odber:105kg(7vreciek). V prípade záujmu volajte na t.č:
Sadbové zemiaky MARABEL
Predám sadbové zemiaky odrody marabel. Je to druhá generácia B(C2) po certifikovanej sadbe E. Marabel sú zemiaky veľmi výnosné s veľmi dobrou chuťou. Varný typ BA. Hľuzy sú oválne, hladká svetlá šupka, očká plytké a dužina žltá. Zemiaky boli ručne zbierané triedené a teraz sú stále uskladnené v pivnici. Cena 50€/q (50€/100kg)
Sadbové zemiaky
Ponúkame na predaj SADBOVÉ zemiaky s cenou 0,40€/kg , 0,60€/kg ,0,80€/kg a C1(CERTIFIKOVANÁ) sadba za 1,3€/kg. Chutné,neprané zemiaky odrody Soraya Tosca,Adria,Anuska a Red Anna s dovozom k Vám domov zdarma.