Saffron Red Gold, ISO 3632-2, laboratórny certifikát zhody.
Kategória:
Potraviny
Zaslanie tovaru na akékoľvek miesto na moje náklady.
Šafran najvyššej kvality - Na Slovensku.
Takú kvalitu nenájdete, keďže ja osobne som bol vo výrobe "Južný Khorasan" v Iráne a vybral som si prvý stupeň, alebo ako sa tomu tiež hovorí "červené zlato".
Cena korenia je spôsobená množstvom faktorov, z ktorých hlavným je, že šafran je pestovaný výlučne ľuďmi, nevyskytuje sa vo voľnej prírode, klimatická rozmanitosť, vhodná pôda, trpezlivosť, dlhá manuálna práca, je potrebných 170 kvetov krokusov aby získať 1 g korenia a kvitne len raz ročne a potom len dva týždne v septembri kvitne „fialový krokus“ alebo šafran („Crocus sativus“), korenie výnimočnej kvality, to je zázrak pre labužníkov z po celom svete.
Reklama na kvalitu španielskeho šafranu prichádza na pozadí Španielska, ktoré je najväčším dovozcom iránskeho šafranu. Faktom je, že mnohé krajiny nakupujú iránsky šafran vo veľkom a po zabalení ho vo svojom mene prezentujú na medzinárodných trhoch a predávajú vo veľkom za 29 € za 1 g.
Zoznam takýchto kvazi „výrobcov“ šafranu zahŕňa Čínu, Indiu, Singapur, Malajziu, Japonsko, Taiwan, Francúzsko, Taliansko a Nemecko.
Medicína dokázala, že pravidelné používanie šafranu v zložení jedál pomáha vyrovnať sa s rakovinou. V niektorých prípadoch nádory prestanú rásť alebo sa spustí regresný mechanizmus – ich spätný vývoj.
Z farmaceutického hľadiska obsahuje šafran určité typy karotenoidov*, ktoré majú protirakovinové vlastnosti. Okrem toho môže šafran zabrániť Alzheimerovej chorobe a Parkinsonovej, cukrovka. Zlepšuje pamäť a zlepšuje schopnosť učenia.
Šafran obsahuje viac ako 150 aktívnych chemických zlúčenín, ale iba tretina z nich bola identifikovaná. Toto korenie poskytuje vitamíny A, B1, B2, B3, B6, B9, C, mangán, draslík, horčík, železo, meď, fosfor, vápnik, selén, zinok potrebné pre ľudský organizmus. Zistilo sa, že šafran obsahuje takmer rekordné množstvo rastlinných antioxidantov. Molekuly týchto zlúčenín neutralizujú deštruktívny účinok voľných radikálov, čím chránia bunky pred oxidačným stresom. V zložení šafranových antioxidantov sa našli kaempferol, crocin, crocetin, safranal.
Považuje sa za dobré antidepresívum. Denné užívanie jedného pohára šafranového čaju vyvoláva v človeku pocit radosti a spokojnosti. Použitie 4 gramov šafranu mesačne sa považuje za prospešné a viac ako 5 gramov mesačne je zdraviu škodlivé.
Ak chcete ďalej predávať v Nemecku za 1 g, dostanete 29 € alebo viac.
( 54 miliárd do roku 2027-Fior-Markets.html)
Šafran je rastlina, ktorej história vzhľadu a pestovania sa odohrala pred naším letopočtom. Je potrebné poznamenať, že Iránci boli prvými ľuďmi, ktorí poznali túto vzácnu rastlinu a začali s jej pestovaním.
1 gram - 12 eur. Z jedného gramu zarobím 1 euro, bude to príjemný bonus za návštevu výrobného závodu v Iráne, učenie, videnie, jedenie a prechádzky.
C
Šafran najvyššej kvality - Na Slovensku.
Takú kvalitu nenájdete, keďže ja osobne som bol vo výrobe "Južný Khorasan" v Iráne a vybral som si prvý stupeň, alebo ako sa tomu tiež hovorí "červené zlato".
Cena korenia je spôsobená množstvom faktorov, z ktorých hlavným je, že šafran je pestovaný výlučne ľuďmi, nevyskytuje sa vo voľnej prírode, klimatická rozmanitosť, vhodná pôda, trpezlivosť, dlhá manuálna práca, je potrebných 170 kvetov krokusov aby získať 1 g korenia a kvitne len raz ročne a potom len dva týždne v septembri kvitne „fialový krokus“ alebo šafran („Crocus sativus“), korenie výnimočnej kvality, to je zázrak pre labužníkov z po celom svete.
Reklama na kvalitu španielskeho šafranu prichádza na pozadí Španielska, ktoré je najväčším dovozcom iránskeho šafranu. Faktom je, že mnohé krajiny nakupujú iránsky šafran vo veľkom a po zabalení ho vo svojom mene prezentujú na medzinárodných trhoch a predávajú vo veľkom za 29 € za 1 g.
Zoznam takýchto kvazi „výrobcov“ šafranu zahŕňa Čínu, Indiu, Singapur, Malajziu, Japonsko, Taiwan, Francúzsko, Taliansko a Nemecko.
Medicína dokázala, že pravidelné používanie šafranu v zložení jedál pomáha vyrovnať sa s rakovinou. V niektorých prípadoch nádory prestanú rásť alebo sa spustí regresný mechanizmus – ich spätný vývoj.
Z farmaceutického hľadiska obsahuje šafran určité typy karotenoidov*, ktoré majú protirakovinové vlastnosti. Okrem toho môže šafran zabrániť Alzheimerovej chorobe a Parkinsonovej, cukrovka. Zlepšuje pamäť a zlepšuje schopnosť učenia.
Šafran obsahuje viac ako 150 aktívnych chemických zlúčenín, ale iba tretina z nich bola identifikovaná. Toto korenie poskytuje vitamíny A, B1, B2, B3, B6, B9, C, mangán, draslík, horčík, železo, meď, fosfor, vápnik, selén, zinok potrebné pre ľudský organizmus. Zistilo sa, že šafran obsahuje takmer rekordné množstvo rastlinných antioxidantov. Molekuly týchto zlúčenín neutralizujú deštruktívny účinok voľných radikálov, čím chránia bunky pred oxidačným stresom. V zložení šafranových antioxidantov sa našli kaempferol, crocin, crocetin, safranal.
Považuje sa za dobré antidepresívum. Denné užívanie jedného pohára šafranového čaju vyvoláva v človeku pocit radosti a spokojnosti. Použitie 4 gramov šafranu mesačne sa považuje za prospešné a viac ako 5 gramov mesačne je zdraviu škodlivé.
Ak chcete ďalej predávať v Nemecku za 1 g, dostanete 29 € alebo viac.
( 54 miliárd do roku 2027-Fior-Markets.html)
Šafran je rastlina, ktorej história vzhľadu a pestovania sa odohrala pred naším letopočtom. Je potrebné poznamenať, že Iránci boli prvými ľuďmi, ktorí poznali túto vzácnu rastlinu a začali s jej pestovaním.
1 gram - 12 eur. Z jedného gramu zarobím 1 euro, bude to príjemný bonus za návštevu výrobného závodu v Iráne, učenie, videnie, jedenie a prechádzky.
C
