inzercia, predaj, predám, bazár

Sako H&M

Kategória: Mikiny a svetre

Ponúkam na predaj sako. Málo nosené. Velkost 8-9 rokov /134/
Sako H&M
Podobné inzeráty
Úpletové sako Zara
Kvalitné úpletové sako značky Zara, je v perfektnom stave, oblečené 2 krát. Ako nové. Veľkosť- 116 cm 6 rokov Cena-15€
Sako GAP Kids, 14 — 16r
Ružové menčestrové sako, veľkosť 14 — 16 rokov, GAP kids
Ľanové chlapčenské sako veľkosť 140
Predám pár krát oblečené chlapčenské sako značky NEXT veľkosť 10 rokov a 140. Béžová farba,bez poškodeni, veľmi pekné, príjemné na nosenie,syn z neho vyrástol
Sako 128
Predám krásne horcicove sako. Príjemná teplakovina v ktorej sa dieťa cíti príjemne, ľahko sa prispôsobí, pružný materiál. Veľkosť 128. Syn mal raz oblečené.
Sako chlapcenske 138
Ponukam sako pre chlapca, material úplet, 2x oblecene bolo. Tmavomodré, velkost 128.
Sako zn. F&F (6-7 rokov, v. 122)
velmi pekny noseny stav, lahke stylove sako pre dievcata, nepodsite, material 100% bavlna, super ladi so satami, riflami, v podstate sa hodi k comukolvek, farba tmavomodra s nadychom do fialova ... rozmery (cca): dlzka 42 cm, sirka 2x33.5 cm (merane zapnute pod pazuchami), rukav 52 cm (od golieru po koniec rukavu, z toho 7.5 cm cez rameno) ... Dolezite !!! Nebudem reagovat na hovory a sms spravy. Komunikujem vylucne e-mailom na zaklade Vasej reakcie na inzerat. Dakujem za pochopenie! K cene je potrebne pripocitat postovne podla tarify SP. Neposielam na dobierku. Posielam doporucene 1.triedou a v pripade, ze mate zaujem o poistenu zasielku, je potrebne mi dat vediet vopred kvoli urceniu vysky postovneho.