inzercia, predaj, predám, bazár

Sales Manager

Kategória: Administratíva



Miesto práce
Crowne Plaza, Hodžovo námestie, Bratislava, Slovensko (Pozícia umožňuje občasnú prácu z domu)

Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády)

Termín nástupu
1.5.2023

Mzdové podmienky (brutto)
Od 1 322,2 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Pozícia je vhodná aj pre čerstvých absolventov bez praxe, poskytneme vám kvalitné zaškolenie aj ďalší odborný rozvoj.

Čo ťa na tejto pozícii čaká?
• Budeš stále v pohybe a aktívne oslovovať našich potenciálnych ale aj existujúcich zákazníkov s pestrou ponukou služieb.
• Vykonávať telefonickú, písomnú komunikáciu a pomoc potencionálnym klientom
• Tvojou hlavnou úlohou bude poskytnúť im radu pri výbere služby z nášho portfólia investicii.
•telefonicky oslovovať zákazníkov z internej databázy
• Súčasťou tvojej práce bude dať bodku za každým obchodom uzatvorením obchodnej zmluvy.
• zabezpečovanie nadštandardnej starostlivosti o klientov
angažovaním sa v projektoch na neustále zlepšovanie klientskej
spokojnosti
• Aby sme ťa vedeli podporiť v tvojej práci, budeš nám pravidelne reportovať svoju predajnú činnosť.
Zamestnanecké výhody, benefity
Čo ti ponúkame?
•finančné ohodnotenie je individuálne podľa skúsenosti v priemere 1250€ až 3000€ fix
•provizie od 5%
• Benefity
• Poskytneme ti individuálne a komplexné zaškolenie (hradené firmou).
• Pri predaji ti pomôže naša kvalitne vybudovaná infraštruktúra a vysoký potenciál klientov v jednotlivých regionoch
• Ak využiješ svoj potenciál, môžeš spolu s nami kariérne rásť až na pozíciu tím lídra.



O ďalších benefitoch ti radi povieme viac na osobnom stretnutí.
Informácie o výberovom konaní
Daj nám o sebe vedieť a pošli nám svoj životopis. Záujemcom, ktorí spĺňajú naše požiadavky podľa profilu sa ozveme a dohodneme si termín osobného pohovoru.


Kontaktná osoba: Erik Ondrus
Tel.:
E-mail: office.manager@
Sales Manager
Podobné inzeráty
Sales-manager/ka (Nemecky jazyk) do stavebnej spoločnosti
Do stavebnej spoločnosti hľadá sa Sales manažér/ka so znalosťou Nemeckého jazyka Pracovná náplň: - práca v kancelárii v Bratislave (prvý mesiac home office) - administratívna činnosť - kontakt s klientmi - práca s databázou - príprava podkladov pre manažéra Nástup ihneď Mzdové podmienky- od 1000 eur( prvý mesiac-pokiaľ bude home office, ďalej 1200 a možnosť rastu ( ostatné dohodnime na osobnom stretnutí) Pre akékoľvek otázky neváhajte sa kontaktovať na číslo,radi odpovedáme
Office manager, predajca.
Ponúkam prácu v párty obchode na pozícii office manager, predajca v BA. Náplňou práce bude obsluha prevádzky párty obchodu, príprava objednávok eshopu pridávanie nových produktov, administratívne práce (práca s PC , MS Word, MS Excell, Internet). Práca s balónmi a párty doplnkami. Pobočka zásielkovne. Svoje životopisy spolu s fotografiou posielajte na Pracovná doba Po-Pia od 10,00-17,00 a sobota od 9,00-13,00 hod. Mzda 1000eur + provízia z predaja.
Office manager, predajca.
Ponúkam prácu v párty obchode na pozícii office manager, predajca v BA. Náplňou práce bude obsluha prevádzky párty obchodu, príprava objednávok eshopu pridávanie nových produktov, administratívne práce (práca s PC , MS Word, MS Excell, Internet). Práca s balónmi a párty doplnkami. Pobočka zásielkovne. Svoje životopisy spolu s fotografiou posielajte na Pracovná doba Po-Pia od 10,00-17,00 a sobota od 9,00-13,00 hod. Hrubá mzda 1050eur + provízia z predaja.
Manager/ka s nemeckým jazykom (C1)
Ponúkame voľnú pozíciu manager/ka pracovník/čka s nemeckým jazykom (úroveň C1) v Bardejove. Požiadavky : - veľmi dobré komunikačné schopnosti - samostatnosť - flexibilita Mzda : 2 000,00 €/mesačne brutto Nástup : ihneď Kontakt :
Assistant of General Manager - SIRAIL s.r.o.
Spoločnosť SIRAIL s.r.o. hľadá záujemcov o pozíciu *Assisstant of General Manager* Miesto práce: Prakovce Druh pracovného pomeru: Plný úväzok Mzdové podmienky: min. 1100€ brutto + bonusy + navýšenie mzdy na základe vzdelania v danej oblasti, alebo na základe množstva skúseností v danom odvetví Informácie o pracovnom mieste: Náplň práce: Administratíva rôznych odvetví Zodpovednosti: Všeobecná zdpovednosť za úlohy stanovené Generálnym manažérom Sprostredkovanie komunikácie medzi GM a zamestnancami Spracovávanie dochádzky a ďalšia HR administratívna Súčinnosť s účtovnym oddelením Viac info pri osobnom pohovore Zamestnanecké výhody: Flexibilné nastavenie pracovnej doby Víkendy + štátne sviatky voľno Stravné lístky v hodnote 5,10€ Pole pôsobenia spoločnosti: Vývoj a výroba káblových zväzkov do koľajových vozidiel, do lodí a medicínskych prístrojov Spoločnosť má preukázané know-how vo všetkých oblastiach elektrotechniky, výroby, testovania a montáže Požadované schopnosti: Stredoškolské vzdelanie s maturitou, preferované Vysokoškolské vzdelanie 1. stupňa Nutná znalosť Angličtiny, znalosť Francúzskeho jazyka je veľkým plusom Znalosť a skúsenosti práce s MS Office Preferované schopnosti: Skúsenosť s prácou v odbore ľudských zdrojov V prípade záujmu nás kontaktujte IBA V ANGLICKOM alebo francúzskom jazyku - mailom na adrese: nicolas.chevalier@
ASISTENT, ADMINISTRATÍVNY PRACOVNÍK - REALITNÝ MAKLÉR -
Bratislava , - okolie a Zahraničné Developerske projekty .
 Náplň práce: - aktívne vyhladávanie investorov - komunikácia s klientmi - ponuka nehnuteľností klientom - správa a aktualizácia portfólia nehnuteľností, a Kryptomien Druh pracovného pomeru : - TPP - Mandátna Zmluva - živnosť. Platové podmienky : TPP : 1250€/mesačne v čistom Živnosť, zmluva : od 1.500€ Iné výhody : - prestížna práca podporená zázemím úspešnej spoločnosti - pohyblivá pracovná doba - zaučenie a komplexná podpora - mobil - PC - mobil a internet. Miesto práce : Kancelária - Bratislava Informácie pre uchádzačov : Ak spĺňate nami uvedené kritéria a naša ponuka Vás oslovila, prosíme Vás, aby ste svoje písomné žiadosti spolu so životopisom posielali výlučne mailom na adresu: office.manager@ Požadované vzdelanie : SŠ, VŠ, Príjemné vystupovanie, komunikácia Ďalšie požiadavky : - osobnosť s obchodným talentom - lojálnosť voči firme - komunikatívnosť - kreatívne myslenie - zodpovednosť - maximálne nasadenie - samostatnosť - flexibilita - dochvíľnosť. Vhodných kandidátov pozveme na osobný pohovor. Životopis pošlite na emailovú adresu: office.manager@ Materiály a podklady, ktoré nám poskytnete spracujeme v súlade so zákonom č.: 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov. Ďakujeme za pochopenie.