inzercia, predaj, predám, bazár

Salewa dámske nohavice (M) skialp, turistika, horolezectvo

Kategória: Turistika, horolezectvo

Dámske nohavice značky Salewa. Štýlové turistické nohavice boli vyrobené s dôrazom na ich funkčnosť. Ružové prevedenie poteší dámy, ktoré preferujú ženské farby aj na turistike či horolezeckých výpravách. Sú vyrobené z dvojstrečového softshellového materiálu StormWall, ktorý je vodeodpudivý a vetruvzdorný. Zároveň nebráni v pohybe a je dostatočne priedušný. Umožní rýchly odvod pár a Vy tak ostanete v suchu a teple aj počas náročnej aktivity. Vďaka podielu elastanu sú trekové nohavice pre dámy pružné a nebránia v pohybe ani v technicky náročnom teréne. 

Softshellové nohavice dámske nesú meno po talianskej lezeckej legende Emilio Comici. Ich ďalšou výhodou je materiál AlpineWool®, ktorý poskytne dodatočnú izoláciu. Je zabudovaný v sedacej časti a hornej časti stehien. Ružové nohavice do hôr majú funkčný strih a všetky švy sú dvojito prešité pre väčšiu pevnosť. Dámske nohavice na trek majú zapínanie na zips a patentky. Disponujú troma plochými vreckami na zips po bokoch. Skvelým bonusom sú vetracie otvory po stranách, ktoré slúžia na termoreguláciu. 

Nohavice na turistiku majú prispôsobenú spodnú časť. Tá sa dá, v prípade potreby, rozzipsovať. Nohavice dobre priliehajú na topánky, čím sa minimalizuje riziko zachytenia mačiek. Vnútorná strana spodnej časti nohavíc je posilnená Cordurou® kvôli dodatočnej ochrane pred prerezaním či odieraním. Vnútorné snežné manžety zabraňujú vniknutiu snehu. Nohavice Salewa sú vhodné na turistiku či horolezectvo.

Detaily produktu:

turistické nohavice dámske

odolný materiál

funkčný strih

dvojstrečový softshellový materiál StormWall

vetruodolné a vodeodpudivé

povrchová úprava DWR

priedušné

nebránia v pohybe

materiál AlpineWool® poskytne dodatočnú izoláciu sedacej časti a na stehnách

dvojito prešité švy

zapínanie na zips a patentky

tri ploché vrecká po stranách

vetracie otvory po bokoch na regulovanie tepla

spodná časť so zipsami

snežné manžety

spodná časť posilnená materiálom Cordura

vhodné na turistiku či horolezectvo

Salewa dámske nohavice (M) skialp, turistika, horolezectvo
Podobné inzeráty
SALEWA decký lezecký úväz ferrata horolezectvo - nový
REZERVOVANE SALEWA detský lezecký úväz ferrata horolezectvo - nový Predám značkový úväz pre dieťa značky SALEWA. Veľkosť XXS+ Vhodný na ferratu, lezenie a horolezectvo. Hmotnosť 360g pás 54 - 75 cm stehná 38-47cm
Salewa Puez Minicheck2 Dryton košeľa
PC 90€ Nová s visačkou Veľkosť M Dámské triko Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S je model, který vyniká v oblasti prodyšnosti. To je způsobeno použitou technologií Dryton Active. Celou věc oceníte také pro její pohodlí a skvělý design. Chcete doplnit svůj šatník oděvem, který nabízí volnost pohybu? Vyberte si tričko Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S Je střižená tak, aby pohodlně a těsně obepínala vaše tělo. Dámské tričko Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S Shirt bylo vytvořeno s využitím technologického řešení Dryton Active Speciální vláknová konstrukce odvádí vlhkost od těla. To se projevuje v příjemném kožním klimatu. Použitý materiál je navíc robustní, takže je vhodnější pro venkovní použití. To vám dává možnost použít ji při dalších výletech. Dámské košile Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S nabízí maximální volnost pohybu. Díky 4-way-stretch konstrukci, která se natahuje do všech směrů, budete moci snadněji manipulovat s trekingovými holemi a sáhnout do batohu. Celá věc má také originální design. Klasický design rozbíjí knoflíky po celé délce.
Mammut Extreme, Salewa GoreTex a Martini Alpine
Predám špičkové skialp nohavice v 100% stave: Úplne nové, nepoužívané skialp nohavice Mammut Extreme GoreTex v 100% stave. Je to najvyššia rada od značky Mammut. Veľkosť L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 111 cm - šírka pásu 42 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 58 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OD 650,-€. Cena 170,-€. Salewa GoreTex - špičkové pánske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Nohavice majú odnímateľné traky, GoreTex nepremokavá membrána a sú rozopínateľné po celej dlžke z boku. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu od 37 do 50 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 73 cm. CENA: 55,-€. MARTINI - špičkové zateplené pánske lovecké - polovnícke - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu 40-48 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 39,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Sedací úväz Salewa Ortler S/M
Úplne nový, ešte nerozbalený sedací úväz Salewa Ortler veľkosť S/M. Salewa Ortles Harness je ľahký, minimalistický a kompaktný sedací úväz na skialpinizmus, prechod po ľadovci a vysokohorské horolezectvo. Vyznačuje sa bedrovým popruhom s variabilnou šírkou, ktorý umožňuje použiť minimálnu šírku v oblasti praciek kvôli zníženiu hmotnosti, zatiaľ čo širšie časti v oblasti chrbta výborne absorbujú sily pri istení, zlaňovaní alebo páde a rovnomerne ich rozložia po celom popruhu, čím poskytujú bezkonkurenčné pohodlie. Dve spony po stranách SALEWA Easy-Slide v páse poskytujú nielen vysokú bezpečnosť, ale tiež sa ľahko nastavujú pri obliekaní a vyzliekaní vrstiev oblečenia. Ľahko sa ovládajú aj v rukaviciach. Pracky na nohavice môžete úplne rozopnúť, čo umožňuje nasadenie úväzu bez vyzutia lyží alebo mačiek. PC 70 eur. Cena 50 eur je už vrátane pošty.
(NOVÉ) SALEWA mačky / stúpacie železá od 80,-euro
1. oceľové poloautomaty 90 euro 2. hliníkové univerzálne remienkové 80 euro euro - SALEWA ALPINIST ALU WALK (hliníkové) 80e - SALEWA ALPINIST COMBI - poloautomaty oceľ- 90e chromovaná oceľ (alebo upravená hliníková zliatina), nie sú iba nastriekané farbou :) Odolné 12-hrotové oceľové mačky SALEWA Alpinist Walk sú vhodné pre jednoduché vysokohorské túry v lete alebo v zime. Zvýši bezpečnosť vašej túry. Dodávajú sa s príložkami proti nabaľovaniu snehu. Využitie: ľadovcová turistika, vysokohorská turistika, skialpinizmus Viazanie Walk je vhodné na akúkoľvek turistickú alebo vysokohorskú obuv (vpredu a vzadu je košík). Výrobca doporučuje použitie na vysokej obuvy, ale v prípade nutnosti ich dáte aj na tenisku. Príložky proti nabaľovaniu snehu - Anti-balling - Antiboot Nastaviteľná veľkosť od 35 do 48 Počet hrotov: 12 Certifikácia: EN 893 Hmotnosť: 865 g (Alu verzia len 650g) Farba: modrá / steel blue mačky sú úplne nové so zárukou poštovné 4,3e balík na poštu pri platbe dopredu na účet poštovné 3,1e samozrejme môžeme osobne v BA V prípade že niekto nemá s mačkami skúsenosti, volajte, poradím. V prípade osobného odberu, pomôžem s nastavením.
SALEWA-ORIGINÁL: NOVÉ ZN.-ŠPORTOVÉ, PÁNSKE LETNÉ NOHAVICE-
Predám NOVÉ-ORIGINÁL ZNAČKOVÉ: SALEWA ŠPORTOVÉ-LETNÉ PÁNSKE NOHAVICE-FOTO. PEKNEJ TMAVO-MODREJ farby, KVALITNÝ-ORIGINÁLNY, ľahký materiál-FOTO. V PÁSE s prešitými gumkami-v strede s ďaľšou NASTAVITEĽNOU GUMKOU so ŠŤAHOVÁKOM: na potrebný OBVOD PÁSU-FOTO. Na PRAVEJ NOHAVICE-vo výške stehna s VYŠITÝM-ORIGINÁL LOGOM: SALEWA žlto-červenej farby-FOTO. Pod pásom-na prednom diely nohavíc-DVA VRECKÁ-po stranách-FOTO, a na zadnom diely-na pravej nohavice: JEDNO VRECKO so zapínaním na zips-FOTO. V spodnej časti nohavíc: tiež s GUMKAMI so SŤAHOVÁKMI-na požadovaný OBVOD-FOTO. VHODNE takmer na všetky letné ŠPORTOVÉ-OUTDOOROVÉ aktivity. VEĽKOSŤ: L-na vnútornom páse na ORIGINÁLNOM LOGU SALEWA: žlto-čiernej farby s čiernym orlom-FOTO. CENA: 29.-EUR. Tel.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail CELÝ DEŇ. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET.