inzercia, predaj, predám, bazár

Salice white swiss okuliare na lyžovanie/snowboarding

Kategória: Lyžovanie

Predám okuliare na lyžovanie/snowboarding čisto nové.

Okuliare sú nepoužité.
Limitovaná edícia Salice white swiss boli predávané iba vo Švajčiarsku.

Boli kúpené vo Švajčiarsku.
Salice white swiss okuliare na lyžovanie/snowboarding
Podobné inzeráty
Detská nastaviteľná prilba Tecno pro + okuliare Salice
Predám detskú prilbu Tecno pro + čisto nové okuliare Salice. OKULIARE SÚ V CENE. PRI OSOBNOM ODBERE JE CENA: 30€ Nepoškodená. Veľkosť: S/M (52-56) Nastaviteľná: áno. Skelet helmy: Voľné uši Unisex Okuliare sú nastaviteľné. Okuliare sedia presne ku veľkosti prilby.
Predam lyziarske okuliare Salice
Predam lyziarske okuliare Salice v originalnej krabici, spolu s vreckom na okuliare a nahradnym sklom a cistiacim antifog sprejom. Okuliare maju prakticky bocny vyrez na pouzitie s dioptrickymi okuliarmi. Pouzite asi dva-tri krat.
Predám lyžiarske/ snowboardove okuliare SALICE
Predám lyžiarské/ snowboardové okuliare SALICE, nenosené, úplne nové, s ochranným vrecúškom, nepoškrabané, dostupné ihneď. Okuliare majú dvojitý zorník, Chromolex. Poskytujú 100% ochranu pred škodlivým UV žiarením (UV 400nm), chladom, vetrom, snehom a prachom. Disponujú úpravou proti zahmlievaniu Anti Fog a úpravou proti poškriabaniu Anti Scratch. kompatibilné s lyžiarskymi a snb prilbami ventilačný systém Air Systém dvojitý oranžový zorník, Chromolex príjemná, mäkká pena priliehajúca na tvár ochrana UV400 zaisťuje maximálnu ochranu pred škodlivým UV žiarením široký, nastaviteľný elastický pás úprava proti zahmlievaniu Anti Fog a úprava proti poškriabaniu Anti Scratch vyrobené v Taliansku Farba rámu: čierna Farba skla: orange Kategória: S3 Cena pri platbe vopred: 31 € + poštovné Cena na dobierku: 33 € + poštovné Cena pri osobnom prevzatí (okolie PO, VT, HE, KE, SB, MI): 30 € Dohoda možná.
Detské lyžiarske okuliare SALICE tyrkysové - nové
Detské lyžiarske okuliare SALICE. Kvalitné okuliare talianskej výroby. Ůplne nové v originálnom balení s vísačkami. Nastaviteľný popruh a nerozbitný dizajn. Doprava po platbe vopred možná za 3€.
Detské lyžiarske okuliare SALICE ružové - nové
Detské lyžiarske okuliare SALICE. Kvalitné okuliare talianskej výroby. Ůplne nové v originálnom balení s vísačkami. Nastaviteľný popruh a nerozbitný dizajn. Doprava po platbe vopred možná za 3€.
SMITH  OTG WHITE  MOSAIC PC: 129,90EUR Lyžiarske Okuliare
Predám lyžiarke okuliare SMITH SMITH SHOWCASE OTG BLACK MOSAIC CHROMAPOP EVERYDAY GREEN MIRROR Pôvodná cena: 129,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (02092023) Okuliare Smith Sequence OTG vám poskytujú vizuálnu výhodu našej technológie šošoviek ChromaPop™, od tmy a búrlivého počasia až po jasné a slnečné a všetko medzi tým. Sú navrhnuté s ohľadom na stredne veľké tváre a ponúkajú beztlakové uchytenie kompatibilné s helmou, vďaka ktorému budú vaše okuliare sedieť prirodzene, aby ste získali pohodlie, ktoré vydrží celý deň. Ich sférická šošovka zachováva čistotu bez skreslenia v celom rozsahu periférneho videnia a ventilovaná konštrukcia reguluje prúdenie vzduchu pre výhľad bez zahmlievania, aj keď máte na sebe prilbu. Vitajte vo svete, ktorý zvýrazňuje kontrast a hýri farbami, aby ste definovali každý terénny prvok bez ohľadu na osvetlenie. Dolaďte svoju súpravu dodatočnými alebo náhradnými okuliarovými šošovkami pre slnečné podmienky, premenlivé podmienky a zamračené podmienky. Rozšírte svoj pohľad tu. OPTIMÁLNE PRE: Lyžovanie Snowboarding VLASTNOSTI: Sférická šošovka Carbonic-x pre optiku bez skreslenia a odolnosť proti nárazu Vnútorná šošovka Fog-X proti zahmlievaniu pre výkon bez zahmlievania K dispozícii s objektívom ChromaPop: ChromaPop zvyšuje kontrast a prirodzené farby, aby vynikli detaily Stredný strih; Dostupné vo verzii Low Bridge Fit pre tváre s nižším nosovým mostíkom a/alebo širokým alebo vysokým tvarom lícnych kostí Systém nastavenia popruhu QuickFit vám umožní rýchlo nájsť ten správny strih Navrhnuté pre maximálnu integráciu s prilbami Smith pre maximálne pohodlie, vetranie a výkon bez zahmlievania Hodí sa na okuliare (OTG) a je kompatibilný s našou vložkou šošoviek na predpis optického dokovacieho systému (ODS) Plávajúca penová membrána eliminuje tlak na bočnice okuliarov Dvojvrstvová tvárová pena DriWix odvádza vlhkosť, takže sa nezahmlieva