inzercia, predaj, predám, bazár

Šálky s podsalkami na stojane 6ks

Kategória: Kuchyne

Šálky s podsalkami na stojane 6ks osobny odber
Šálky s podsalkami na stojane 6ks
Podobné inzeráty
šálky na kávu
Predám šálky na kávu a čaj : darčekové balenie šálky na čaj LAVENDER - 15€, šálka Dolce Gusto - 5€, biela šálka s lyžičkou - 5€ - šálky sú v pôvodnom balení, štyri šálky na presso kávu - 5€. Pri kúpe všetkých spolu cena 25€. Uprednostním osobný odber.
Šalky na kavu, caj, pouzivane
Rada posuniem salky, ktore uz roky nepouzivame. Mozno sa budu niekomu hodit na chatu, chalupu atd. Salky na kavu, na caj, vsetky spolu 3€. Spodny riadok na prvej fotke, tj. zelena, sobik a opicka, aj Granko su uz predane. Ostali 3 salky (L, UK a Arsenal). Ak samostatne, spytajte sa :)
šálky na kávu
Predám šálky na kávu a čaj : darčekové balenie šálky na čaj LAVENDER - 15€, šálka Dolce Gusto - 5€, biela šálka s lyžičkou - 5€ - šálky sú v pôvodnom balení.Pri kúpe všetkých spolu cena 20€. Uprednostním osobný odber.
Kávová, čajová súprava
Predám kavovu, alebo čajovú súpravu sialok s podsalkami, veľmi pekné, vitrinovy stav,6sialok s podsalkami,objem jednej sialky je cca 150ml, ja už nevyužijem. Cena 5,90eur +posta Oriflame
Predam kavovu,cajovu supravu a 2 cajove salky
Predam bordovu kavovu,cajivu supravu s cajnikom a cukornickou.A dve velke cajove salky. Kupovane v Ikei. Jedna salka ma trochu odbite.vid foto.suprava 15eur a 2 salky 5eur.pripadne dohoda.
Príbor, šálky, poháriky
Predám šálky, poháriky(štaprlíky),príbor a ikebanu.Všetko nové nevyižité. Pozri foto. Šálky 4ks-3,50€ Poháriky 5€ Príbor 24ks sada-8€ Ikebana-12€ Osobný odber v Lv alebo po dohode v Ba, alebo dobierkou.