inzercia, predaj, predám, bazár

SALOMON EQUIPE8SK Pôvodná cena: 199EUR Bežkárske Topánky

Kategória: Bežkovanie

Predám bežkárke topánky SALOMON EQUIPE8SK č.44 2/3 Pôvodná cena:199EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Komfortné a stabilná skate obuv Equipe 8 Skate Prolink na bežky pre športové a kondičné použitie. Tuhá podrážka a Energizer zvyšujú torznú tuhosť topánky a veľmi dobre podporujú prenos energie. Opätok topánky sa teplom prispôsobí tvaru vašej nohy. Použitý softshelový materiál chráni pred chladom i vlhkom.

Systém upínania k viazaniu: NNN/Prolink

Pohlavie: Pánske
Farba: Čierna
Druh: bežkárskej obuv Skate
Kompatibilita s viazaním: NNN/Prolink
SALOMON EQUIPE8SK Pôvodná cena: 199EUR Bežkárske Topánky
Podobné inzeráty
Bežkárske topánky Salomon Equipe 8 Classic 43a1/3 /9UK/28cm
Predám bežkárske topánky Salomon Active 8 veľkosť 43 a 1/3 /9UK/28cm Použité max 10x, ako nové. Preferujem osobný odber v Petržalke, ale za doplatok 6EUR môžem poslať aj na dobierku. Bežecké topánky SALOMON Equipe 8 kombinujú stabilitu a komfort, zaistený vďaka technológii Custom Fit. Manžeta Energyzer poskytuje bočnú a zadnú oporu, čím zvyšuje stabilitu a kontrolu. Sensifit vytvára dokonale presné pokrytie chodidiel a pohodlné nosenie pre široké aj úzke chodidlá. Topánky disponujú izoláciou Thinsulate. Podošva SNS PILOT má perfektnú flexiu pre lepší prenos síl a maximálnu kontrolu nad lyžou.
SALOMON RS8 VITANE PROLINK PC: 189,90EUR Bežkárske Topánky
Predám SALOMON RS8 VITANE PROLINK SKATING č.36 2/3 Pôvodná cena: 189,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (20212022) Korčuliarske topánky Salomon RS Vitane 8 Prolink umožňujú ženám zažiť legendárny priliehavý a pohodlný strih Salomon v kombinácii s progresívnou bočnou podporou, vďaka čomu sa budete cítiť pohodlne po celý deň. Bočná podpora Manžeta Energyzer poskytuje progresívnu bočnú podporu a prenáša vašu energiu do rýchlosti pri každom kroku. Výkonný strih Salomon's SensiFit s technológiou Quicklace umožňuje presné obopnutie prednej časti chodidla a hornej časti chodidla, zatiaľ čo výkonný strih maximalizuje pohodlie. Progresívna podpora chrbta Manžeta Energyzer poskytuje progresívnu podporu členku, znižuje svalovú únavu a pomáha vám udržiavať správnu rovnováhu, aby ste mohli lyžovať tak dlho, ako budete chcieť. Nastaviteľný remienok na päte Nastavovací pásik okolo zadnej časti päty pre presné držanie päty, pohodlie a výkon. Výkon Energyzer Bočná podpora a prenos spojený s 3D pätou korčúľ poskytuje výbornú podporu pre kombi topánky a umožňuje voľnosť členku pri klasike. 3D korčuľovanie Vstrekovaný plastový podvozok, umožňuje podporu päty a dobrú torznú tuhosť pre optimalizáciu prenosu sily. Vlastnosti: • Kompatibilné so všetkými viazaniami NNN • 3D korčuliarsky podvozok • Manžeta: Performance Energyzer • Obal Sensifit • Nastaviteľný remienok na päte • Quicklace • Posledný: 102 Performance Women Fit • Podšívka: Custom Fit • Norma: PROLINK • Hmotnosť: 1,010 g
bežky Salomon S LAB skate 177 cm + topánky Salomon
Predám bežky Salomon S LAB skate 177 cm, viazanie Salomon NNN, cena 159€ Závodné skatové bežky Salomon - ktoré sú vďaka svojej konštrukcii veľmi tuhé a veľmi ľahké. Vďaka sklznici G5 Zeolit ​​poskytujú lyže kvalitný sklz. Bežecké Topánky Salomon RS CARBON EU 43, NNN, vnutorná dlžka 28 cm - cena 115€ - nové carbonove palice Salomon - 55€ Mám na predaj všetky veľkosti bežiek a topánok. Môžem predať aj samostatne. Posielam aj na dobierku kuriérom, poštovné +7€. Možnosť aj osobného vyzdvihnutia.
bezkarske topanky salomon
predam nepouzite bezkarske topanky salomon vitane8d, velkost 39+1/3
bežky Salomon equipe rs skate 177 cm + topánky + palice
Predám bežky Salomon equipe rs skate 177 cm, viazanie Salomon NNN, cena 115€ Závodné skatové bežky Salomon Equipe RS, - ktoré sú vďaka svojej konštrukcii veľmi tuhé a veľmi ľahké. Vďaka sklznici G5 Zeolit ​​poskytujú lyže kvalitný sklz. Bežecké Topánky Salomon Skiathlon EU 42, NNN, vnutorná dlžka 27 cm - cena 95€ - nové carbonove palice Salomon - 55€ Mám na predaj všetky veľkosti bežiek a topánok. Môžem predať aj samostatne. Posielam aj na dobierku kuriérom, poštovné +7€. Možnosť aj osobného vyzdvihnutia.
detské bežkárske topánky veľ. 33
Predám detské bežkárske topánky zn. Salomon, veľ. EUR 33, viazanie SNS. Topánky boli používané, ale sú plne funkčné bez závad.