inzercia, predaj, predám, bazár

Salomon XT ASAMA GTX, eur43 1/3 (uk9)

Kategória: Všetko ostatné

Predám Salomon XT ASAMA GTX, eur43 1/3 (uk9) s gore-tex membranou a rýchlim šnurovaním. Maju asi 2 roky. Odbehany jeden Spartan. Nesadla mi veľkosť. Niekomu poslúžia. Sú ako nové.
Salomon XT ASAMA GTX, eur43 1/3 (uk9)
Podobné inzeráty
Bežecké boty Salomon
Predávam Salomon Lioneer GTX bežecké topánky na celoročné behy alebo ľahšiu turistiku s Gore-Tex membránou, ktorá udržuje nohy v suchu. Technológia SensiFit poskytne presné a pohodlné obopnutie nohy. Medzipodrážka EnergyCell spoľahlivo absorbuje nárazy. Podrážka Contagrip TD s hlbokým a agresívnym vzorom a veľmi odolnou zmesou poskytuje väčšiu odolnosť a maximálny záber v zmiešanom teréne. presné a pohodlné obopnutie nohy vďaka technológii SensiFitnepremokavá membrána Gore-Tex udržuje nohy v suchurýchly a pohodlný šnurovací systém Quicklacemedzipodrážka EnergyCellpodrážka Contagrip TD s hlbokým a agresívnym vzoromzosilnená špičkahmotnosť: 335 g. Dôvod predaja veľkosť. Veľkosť je 42-2/3.
Predám topánky Salomon
Dobrý deň. Ponúkam na predaj bežecke - trailove/turistické topánky zn. Salomon XA PRO 3D GTX, Gore - Tex,veľkosti 10,5 (vhodné však na 10) zakúpené koncom februára 2023. Topánky boli len vyskúšané, 3x som v nich behal, len krátke trasy. Dôvod predaja je zla veľkosť. Najlepšie osobný odber. Pôvodná cena 135eur. Cena 80 eur.
Trailové topánky adidas TERREX AGRAVIC FLOW 2 GTX W
Predám 2 x obuté trailové topánky adidas TERREX AGRAVIC FLOW 2 GTX W. Kupované máj 2022 obuté až na jeseň, kde som zistila zle vybranú veľkosť. Sú ešte v záruke.
Under Armour NOVA CENA
Predam Nove tenisky Under Armour. Cena 36 Eur.Poslem aj na dobierku alebo doveziem Senec a okolie. Velko 44,5 alebo UK9,5. Vhodne pre velkost UK 8,5 -9,5. Dovod predaja nevhodny darcek.Iba odskusane.Cena novych 70Eur. POSLEM aj na dobierku.
Kolieskové korčule Salomon
Predám 1x obuté korčule salomon
Lyziarky Salomon evolution series
Predam tieto Lyziarky Salomon evolution series velkosti 28-31 dohoda mozna.Poslem aj na dobierku.