inzercia, predaj, predám, bazár

Samo-stojaca stena na vešanie aj ukladanie do predajne

Kategória: Ostatný nábytok

Predám L-kovu skladačku do predajne s textilom alebo iným sortimentom. Variabilne nastaviteľná podľa potreby. Možné vešanie aj ukladanie podľa potreby. V ponuke aj kompletne vybavenie a textil vid ďalšie inzeráty.
Samo-stojaca stena na vešanie aj ukladanie do predajne
Podobné inzeráty
Periňák PINGU AS-29
Predám nepoužívaný a nevyužitý kvalitný periňák. Dôvod- sťahovanie. Vlastný odvoz si treba zabezpečiť, najlepšie v celku. Program Pingu je vyrobený v dekore svetlého dubu Sonoma a svojou univerzálnosťou je vhodný pre zariaďovanie akejkoľvek izby. materiál: laminovaná drevotrieska 16 mm, kov, plast dekor: svetlý rezaný dub Sonoma/biely mat prízemné klzáky výklopné dvere v hornej časti po vyklopení horných dverí široký prístupový otvor pre ľahšie ukladanie vecí vo vnútri veľký otvorený priestor pre ukladanie klasický periňák slúži pre ukladanie lôžkovín ako sú vankúše, prikrývky, deky alebo prestieradlá oceníte pri zmenách ročných období, kedy v spálni meníte silné zimné prikrývky za letné a naopak – nepotrebné prikrývky tak ľahko uložíte do periňáka možné využitie aj v kúpeľni ako box pre ukladanie špinavého prádla, na pôjde pre ukladanie nepotrebných vecí alebo v detskej izbe pre ukladanie hračiek český výrobok
Samo-stojaca stena na vešanie aj ukladanie do predajne
Predam L-kovu skladačku do predajne s textilom alebo iným sortimentom. Variabilne nastavitelná podľa potreby.
Samo-stojacia stena do predajne s textilom
Predam L-kovu skladačku do predajne s textilom alebo iným sortimentom. Variabilne nastavitelná podľa potreby. Možné vesanie aj ukladanie podľa potreby. V ponuke aj kompletne vybavenie a textil vid ďalšie inzeráty.
Predám regál na vešanie vhodný do predajne odevov
Predám kovový regál ktorý umožňuje vešanie vecí na vešiakoch po oboch stranách. Navrchu je drevená doska, na ktorú sa dajú uložiť poskladané veci. Je vhodný najmä do predajne odevov, ale dá sa prípadne využiť aj v nejakom šatníku. Rozmer je výška 142 cm, rozmer vrchnej dosky 140x50 cm. Cena je 50 Eur / kus (mám spolu 2 kusy) OSOBNE TRNAVA Viem prípadne zabezpečiť dovoz na dodávke v okolí cca 40 km od Trnavy za 10 Eur (napríklad aj do BA). Inzerát platí do zmazania.
Zariadenie predajne
Závesný systém do predajne, sú to lišty na stenu, mám ich cca 10 ks, dajú sa rovnomerne rozložiť na šírku predajne, do nich sa vkladajú ramená na vešanie (mám ich veľa), rozmiestňujú sa do líšt podla potreby....
Predám lacno zariadenie predajne textilu
Predám lacno zariadenie predajne textilu. Ing. Mária Dorčíková, Zlatovská 2143 91105 Trenčín Stojan košeľový 16 3 EUR, Stojan zvislý 10 EUR, Stojan kruhový 20 EUR, Pult 40 EUR, Stena vešiaková 10 EUR, Stená zrkadlová 10 EUR, Trubky, Police, Koncovky, Spojky, Spojnice, ... Lacno Výpredaj textilu. Likvidácia predajne.