inzercia, predaj, predám, bazár

Samostatný účtovník/účtovníčka

Kategória: Administratíva

Hľadáme špecialistu v oblasti vedenia účtovníctva, spoľahlivého, precízneho, samostatného s pozitívnym prístupom. Hlavnou pracovnou náplňou je:
- vedenie komplexnej účtovnej agendy .
- spracovanie účtovnej agendy v podvojnom účtovníctve okrem mzdovej agendy
- práca v ekonomickom software Navision
- spracovanie účtovných a daňových výkazov
- zadávanie platieb
- styk s finančnými a štátnymi inštitúciami
- reporting (príprava podkladov pre vedenie)

Pracovné podmienky
Pracovný čas: od 8:00 do 16:30 od Pondelka do Piatka
Plat : od 1000 Eur/mesiac + variabilná zložka
Konečná výška mzdy závisí od schopností kandidáta a jeho výkonu.
Nástup možný ihneď.

Ďalšie požiadavky:
V prípade, ak spĺňate podmienky na obsadenie voľnej pracovnej pozície, neváhajte nás kontaktovať telefonicky , kariera@ alebo osobne na Rastislavovej 110 v Košiciach.
Samostatný účtovník/účtovníčka
Podobné inzeráty
Uctovnik-junior Nitra
Ponukame pracu v uctovnej kancelarii v NR na pozicii uctovnik-junior . Pracovna doba od 8.00-13.00 hod.Praca na dohodu, resp.zivnost.Jedná sa o administrativne prace spocivajuce v priprave podkladov pre hlavnu uctovnicku. Znalosť programov word,excel je nevyhnutna. Odmena za pracu je 400 eur (netto) /mesiac. V pripade ,ze budeš šiková/šikovný po troch mesiacoch prehodnotíme tvoju prácu a nastavíme adekvátnu odmenu k tomu. Tešime sa na Teba !
Účtovník/účtovníčka-podvojné účtovníctvo
Ponúkame prácu pre účtovníka/účtovníčku Podvojné účtovníctvo Práca v kancelárii v Trnave Pracovná doba od 8:00-16:00 Od pondelka do piatku Pre viac informácií volajte na číslo
Administratívna pracovníčka
Hľadám si prácu ako administratívna pracovníčka. V tejto oblasti mám prax 4 roky. Pracovala som ako pomocná účtovníčka v mzdovej kancelárii, neskôr ako samostatná mzdová účtovníčka. Mám skúsenosti aj ako asistetka v súkromnej spoločnosti (personálne veci, faktúry, objednávky, vytváranie cenových ponúk,...) a v štátnej správe. Ovládam programy z balíka Microsoft Office. Za každú ponuku vopred ďakujem.
Pomocná účtovníčka, mzdová účtovníčka
Prijmeme do TPP pomocnú účtovníčku,náplň práce bude spracovávanie podvojného účtovníctva a vykonávanie účtovných a administratívnych prác,komplexné spracovanie miezd, vedenie personálnej agendy, skladové hospodárstvo. Znalosť v programoch Microsoft Word, Excel - pokročilá úroveň. Životopisy zasielať na email:info@ alebo sa informovať telefonicky na tel. Miesto výkonu práce: Turzovka. Mzda: 920 eur brutto/mes. Nástup: ihneď. Benefity: náhrada cestovného, mzda vždy v stanovenom termíne.
Pomocná účtovníčka, administratíva
Dobrý deň, hľadám si prácu na parttime s možnosťou pracovať aj homeoffice ako pomocná, junior účtovníčka, pripadne niečo v ekonomickej, administratívnej oblasti. Životopis zašlem emailom. Za prípadné ponuky vopred ďakujem.
účtovníčka/mzdárka
Obec Ďurkov vyhlasuje výberové konanie na obsadenie pracovného miesta účtovníčka/mzdárka