inzercia, predaj, predám, bazár

Samsung Evo 16gb CID change

Kategória: Pamäťové karty

Predam pamatove karty original samsung evo ,,,su to najkvalitnejsie karty pre GPS do auta,,,da sa zmenit CID karty.
Prosim piste len ak viete co to znamena.
Cena 22 eur.
tags: sd card,evo,cid,cid




change,mmi,gps,audi mmi,mapy mmi
Samsung Evo 16gb CID change
Podobné inzeráty
Samsung EVO SDHC
Predám pamäťové karty Samsung 32/64GB s prepisovateľným CID
Pamäťová karta Samsung Micro SDXC EVO+ 128GB UHS-I U3
Predám novú Pamäťovú kartu Samsung Micro SDXC EVO+ 128GB UHS-I U3 spolu s adaptérom !! Pošlem aj na dobierku !! Majte k dispozícii dostatok miesta pre všetky fotografie a videá, ktoré pomocou svojich prístrojov vytvárate. Pamäťovú kartu od spoločnosti Samsung môžete použiť so širokou škálou zariadení od telefónov či tabletov až po fotoaparáty a akčné kamery. Karta s kapacitou 128 GB vám ponúkne dostatok priestoru. Dáta z nej môžete jednoducho kopírovať do počítača, aby ste si ich zálohovali a mali istotu, že o ne neprídete. Karta sa radí do modernej triedy 10, je preto kompatibilná aj s novšími modelmi elektroniky pre záznam obrazu vo vysokej 4K kvalite pri rýchlej snímkovacej frekvencii. Umožňuje rýchlosť až 130 MB/s, takže kopírovanie dát vám nezaberie takmer žiadny čas. S odolným vyhotovením je možné kartu používať vo všetkých podmienkach, zostáva bezchybne funkčná aj pri kontakte s vodou, extrémnymi teplotami, röntgenovým žiarením, magnetmi alebo pri páde z výšky.
SDHC 32 GB KARTA EVO PLUS SAMSUNG+ ADAPTÉR
Predám SDHC 32GB EVO PLUS kartu SAMSUNG+ADAPTÉR. Karta je čisto nová len vybalená. Už ju nemám kam využiť. Cena viď foto 15€
Samsung EVO Plus microSDXC 128GB
Rad Samsung EVO Plus predstavuje kvalitnú microSDXC kartu s vysokým výkonom i kapacitou pre uchovanie vašich dát. Vysoká rýchlosť čítania a zápisu umožňuje aj záznam videa v UHD rozlíšení. Karta je odolná voči vode, extrémnym teplotám, röntgenovému žiareniu aj magnetickému poľu. Fotky a videá môžete robiť v špičkovej kvalite a okamžite ich zdieľať. Videá zaznamenáte až v rozlíšení 4K UHD a vďaka vysokej rýchlosti čítania až 100 MB/s môžete preniesť 3GB video do svojho počítača už za 38 sekúnd. Pamäťová karta s kapacitou 128 GB poskytne dostatočný priestor pre 6 hodín 4K UHD videa, 20 hodín Full HD videa, 37 600 fotografií alebo 19 400 zvukových súborov..
Predám microSD Samsung evo 64GB
Dobrý deň, predám microSD Samsung evo 64gb.
Pamäťová karta Evo+ 64GB s SD adaptérom
Predám ešte neodbalenú pamäťovú kartu Samsung Evo plus s adaptérom . Úplne nová ešte neotvorena. Na internete cena nová od 20€… cena 10€ + poštovné (2€)