inzercia, predaj, predám, bazár

samsung S6 lite tablet sim wifi

Kategória: Tablety, E-čítačky

komplet balenie. perfektny stav. nevyuzity.
samsung S6 lite tablet sim wifi
Podobné inzeráty
7palcový tablet pre deti / Android 10 / 32GB / WiFi
【Výkonný a úplne bezpečný detský tablet】 Nový detský tablet, 7palcový tablet Okulaku, nie je len detský tablet, ale aj plne funkčný tablet Android. Náš tablet vhodný pre deti beží na najnovšom operačnom systéme Android 10.0, lepšom ako Android 9 Pie. Rýchlejší 1,5GHz štvorjadrový procesor, 32GB úložisko, 7palcový HD dotykový displej s Wifi, Bluetooth, duálna webkamera pre videohovory, podporuje mnoho jazykov. 【Veľa vekovo vhodných aplikácií a logických hier】 Detský tablet Okulaku je dodávaný s bezplatnou predinštalovanou bezpečnou a zábavnou aplikáciou iWawa Kids so softvérom pre deti, ktorý sa môžete učiť a hrať v detskom obchode. Z obchodu Google Play si môžete stiahnuť rôzne aplikácie, ako je ABC Mouse, Hulu, YouTube Kids, Netflix, Zoom. Deti môžu objavovať nový svet, hľadať nové poznatky. Tablet pre batoľa je ideálnym darčekom pre deti k narodeninám, Vianociam alebo sviatkom. Pomôžte svojmu dieťaťu vyvinúť sa úplným spôsobom. 【Väčšie úložisko a dlhotrvajúca zábava】 Tablet z edície pre deti so vstavaným vysoko výkonným štvorjadrovým procesorom a OS Android 10.0, HD displej 1024 x 600, Wifi, Bluetooth, duálny fotoaparát, dotyková obrazovka, 1 GB RAM a 32 GB ROM. Úložisko môžete rozšíriť na 64 GB TF kariet na ukladanie fotografií, hudby a videí pomocou ďalších rozšírení na micro SD karty. Detský tablet obsahuje vysokokapacitnú batériu 3500 mAh s dlhou výdržou, až 8 hodín čítania, prehliadanie internetu, sledovanie videa a počúvanie hudby. VHODNÉ VEKU A RODIČOVSKÁ KONTROLA: Zapnite deťom tabliet Okulaku, ľahko použiteľná rodičovská kontrola. Rodičia môžu vytvárať a prispôsobovať profily pre detské účty, ručne vyberať obsah pre svoje deti, nastavovať vzdelávacie ciele, sledovať čas strávený na obrazovke a zaistiť, aby prechádzali bezpečné webové stránky. Všetko na tablete Okulaku je vhodné pre vek a úroveň zručností vášho dieťaťa. Tieto nastavenia zabezpečenia je možné upraviť podľa toho, ako vaše deti rastú, s obsahom prispôsobeným ich veku.
Vynikajúci FHD BLACKVIEW PAD 10.1\" 4G-LTE + Púzdro Nový
Predám tento vynikajúci wifi/4G-dual-sim FullHD tablet BLACKVIEW OSCAL PAD s veľmi dlhou výdržou, originál EU globálna verzia s operačným najnovším systémom Android 11.0, plnohodnotné slovenské menu, neblokovaný, kompletné originálne balenie zabalené ešte vo fólii so všetkým bohatým príslušenstvom, v záruke. Tablet ponúka nádherný veľký 10.1″ Full HD displej, 4GB RAM, 64GB vnútorné úložisko, rozšíriteľné pomocou micro SD o ďalších až 128GB, podporu 4G LTE sietí, bluetooth 5.0. Jeho rozmery sú 242 x 150 x 9.4mm. Telo tabletu je z kvalitného na dotyk príjemného abs materiálu a obsahuje 2.5D dotykový panel. Používanie je tak oveľa pohodlnejšie. Rám je úzky len 9mm. Tomu napovedá aj veľký 10.1“ IPS displej s rozlíšením 1920 x 1200 pixelov. Tablet poháňa procesor UNISOC SC9863A, ktorý má 8 jadier s taktom 1.6GHz, grafický čip PowerVR GE8322. Jedná sa o vysoko integrovanú platformu SoC. Rýchly multitasking poskytnú 4GB RAM pamäť. Fotky, videá, hry či aplikácie môžeš uložiť do 64GB úložiska, ktoré je možné rozšíriť pomocou TF micro SD-karty o ďalších 128GB. Tablet navyše obsahuje AI, ktorá skúma používateľské zvyky a napomáha tak rýchlejšiemu a intuitívnejšiemu používateľskému zážitku. Na zaznamenanie fotografie slúži zadná 5 MP kamera s automatickým zaostrovaním. Pre selfie a video hovory poslúži 2 MP predná kamera. O pripojenie do siete sa postará duálna WiFi, ktorá funguje na frekvenciách 2.4GHz alebo 5GHz. Tiež je možné použiť SIM kartu - dual sim. Tablet podporuje pripojenie na 4G sieť, FDD-LTE + TD-LTE. Nechýba mu ani najnovší Bluetooth 5.0, ktorý je šetrný k batérii a dosahuje väčší dosah napríklad pri prehrávaní hudby. Celý tablet poháňa batéria o kapacite až 6000mAh. Tá dokáže poháňať tablet skvelých 7 hodín zážitku. Vďaka AI je používanie batérie šetrnejšie. Aby si sa náhodou nestratil, tablet disponuje aj technológiou BDS GPS a A-GPS. Budeš môcť využiť teda presnú navigáciu v prípade potreby. Balenie obsahuje v cene navyše aj kvalitné originálne magnetické ochranné skladacie púzdro a USB-C OTG adaptér.
Vynikajúci FHD BLACKVIEW TAB 10 4G-LTE, Púzdro, Slúchatká
Predám tento vynikajúci wifi/4G-dual-sim FullHD tablet BLACKVIEW TAB 10 s veľmi dlhou výdržou, originál EU globálna verzia s operačným najnovším systémom Android 11.0, plnohodnotné slovenské menu, neblokovaný, kompletné originálne balenie zabalené ešte vo fólii so všetkým bohatým príslušenstvom, v záruke. Tablet ponúka nádherný veľký 10.1″ Full HD displej, 4GB RAM, 64GB vnútorné úložisko, rozšíriteľné pomocou micro SD o ďalších až 128GB, podporu 4G LTE sietí, bluetooth 5.0. Jeho rozmery sú 243 x 162 x 8.4mm, váha 523g. Telo tabletu je z kvalitného na dotyk príjemného abs materiálu a obsahuje 2.5D dotykový panel. Používanie je tak oveľa pohodlnejšie. Má veľký 10.1“ IPS displej s rozlíšením 1920 x 1200 pixelov. Tablet poháňa výkonnejší procesor MTK8768, ktorý má 8 jadier s taktom 2.0GHz a grafický čip IMG PowerVR GE8320. Jedná sa o vysoko integrovanú platformu. Rýchly multitasking poskytnú 4GB RAM pamäť. Fotky, videá, hry či aplikácie môžeš uložiť do 64GB úložiska, ktoré je možné rozšíriť pomocou TF micro SD-karty o ďalších 128GB. Tablet navyše obsahuje AI, ktorá skúma používateľské zvyky a napomáha tak rýchlejšiemu a intuitívnejšiemu používateľskému zážitku. Na zaznamenanie fotografie slúži zadná 13 MP kamera s automatickým zaostrovaním. Pre selfie a video hovory poslúži 8 MP predná kamera. O pripojenie do siete sa postará duálna WiFi, ktorá funguje na frekvenciách 2.4GHz alebo 5GHz. Tiež je možné použiť SIM kartu - dual sim. Tablet podporuje pripojenie na 4G sieť, FDD-LTE + TD-LTE. Nechýba mu ani najnovší Bluetooth 5.0, ktorý je šetrný k batérii a dosahuje väčší dosah napríklad pri prehrávaní hudby. Celý tablet poháňa batéria o kapacite až 7480mAh. Tá dokáže poháňať tablet skvelých 7.5 hodín zážitku. Vďaka AI je používanie batérie šetrnejšie. Aby si sa náhodou nestratil, tablet disponuje aj technológiou BDS GPS a A-GPS. Budeš môcť využiť teda presnú navigáciu v prípade potreby. Balenie obsahuje v cene navyše aj kvalitné originálne magnetické ochranné skladacie púzdro a USB-C OTG adaptér, kvalitné USB-C slúchatká.
Predám úplne nový tablet Samsung S6 Lite P613
Predám úplne nový tablet Samsung S6 Lite 10.4" P613 64GB Wifi, s perom, šedý, PN: SM-P613NZAAORX Tablet je úplne nový, nepoužívaný, v originálnom neotvorenom balení s neporušenými ochrannými plombami. Možnosť zaslať aj na dobierku. Popis: Rýchlosť + Pamäť + Výkon = Nezastaviteľný tablet Galaxy Tab S6 Lite je váš úžasne prenosný, ambiciózny spoločník stvorený na písanie poznámok. Je vybavený veľkým, 10,4" displejom v tenkom a ľahkom tele, systémom Android s nadstavbou One UI 2 a pribaleným perom S Pen. Či už kreslíte, študujete, alebo hráte hry, s týmto tabletom si užijete každý okamih. S týmto tabletom zvíťazíte nad každou úlohou. Vysoká rýchlost Wi-Fi zaistia rýchle načítanie, hladký chod a stále pripojenie. Vďaka dlhej výdrži batérie sa nemusíte obávať, že tabletu dôjdu sily. Podpora microSD kariet zase znamená, že môžete mať ešte viac miesta na uloženie všetkého svojho obsahu. Ľahký, tenký, krásne padne do ruky Galaxy Tab S6 Lite je vďaka svojmu hladkému kovovému unibody prevedeniu tenký a ľahký. Má minimalistický štýl a ľahko sa vojde do menšej tašky či kabelky, takže je naozaj prenosný. S Pen zachytí vašu inšpiráciu Inteligentné pero S Pen predstavuje viac písacích potrieb v jednom tele. Vďaka jeho prirodzenému úchopu, nízkemu oneskoreniu a pôsobivej citlivosti na tlak po ňom vždy automaticky siahnete, či už budete chcieť niečo nakresliť alebo editovať dokumenty. K tabletu prichytíte S Pen pomocou magnetického držiaka, takže ho nikdy nestratíte. Vďaka peru S Pen ľahko udržíte krok s prednáškami. Pri robení poznámok môžete rýchlo písať a neskôr zápisky farebne odlíšiť. V poznámkach sa ľahko zorientujete, keď ich uložíte so štítkami, v ktorých je možné vyhľadávať. Môžete dokonca písať priamo do súborov PDF, aby ste v materiáloch nemali neporiadok. A keď príde skúškový maratón, budete organizovaní a pripravení.. Vaše najbližšie kino, nech už ste kdekoľvek Menšie rámiky znamenajú viac priestoru na väčší, 10,4" displej v praktickom, kompaktnom tele. Vychutnajte si súkromné premietanie napríklad v parku alebo si užite seriálový maratón v posteli. Duálne reproduktory ponúkajú pri orientácii na šírku bohatý 3D zvuk. Produktivita nikdy nebola taká mobilná Produktivita podobná počítaču v tenkom tablete so Samsung DeX. Jednoduchým klepnutím na tlačidlo DeX v paneli rýchleho spustenia získate funkcie, vďaka ktorým budete môcť svoj tablet používať rovnako ako počítač. Otvorte niekoľko okien naraz, presuňte fotografiu do e-mailu a kliknite pravým tlačidlom myši pre viac funkcií. Procesor: Snapdragon 720G (SM7125) 8-jádrový (Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz) Operačný systém: Android 12 RAM + úložisko: 4 GB + 64 GB Displej: 10,4" TFT 2000 × 1200 (WUXGA+) Fotoaparát: 8MPx zadný, 5MPx predný Externá pamäť: MicroSD ( až do 1 TB) S-Pen: áno One UI 4.0: áno, vylepšená nadstavba systému Konektivita: * USB 2.0 * 3,5 mm stereo * 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G + 5 GHz, VHT8
Predáme Tablet UMAX Visionbook 7A 3G -slot pre SIM kartu
Tablet + nabíjačka + puzdro Yankee s klávesnicou. Ako nový, používaný veľmi málo. Tablet Umax VisionBook 7A 3GPlus v čiernom prevedení ponúka výkon a výbavu na multimediálne zážitky a surfovanie po internete. Po stránke výkonu je tablet vybavený 4-jadrovým procesorom MediaTek MT8321 s frekvenciou 1,3GHz. Oparačná pamäť RAM 2GB. Umax VisionBook 7A 3G so 7'' IPS displejom sa postará o vizuálne zážitky. Úložný priestor pre vaše dáta a aplikácie poskytuje 16GB. Pomocou microSD karty si môžete rozšíriť úložisko až o 128GB. Spoľahlivú výdrž počas dňa zabezpečí batéria Li-Ion s kapacitou 2500mAh. Výbava fotoaparátov disponuje 0,3Mpx pre prednú web kameru a 2Mpx pre zadný snímač. K pripojeniu slúži micro USB port, Wi-Fi b/g/n Bluetooth 4.0., GPS a 3G Sim slot. Operačným systémom zariadenia je Android 10 -Go edition. Kvalitný a dostupný tabliet so slotom pre SIM kartu, s možnosťou telefonovania, funkciou GPS aj prezeranie webu kdekoľvek na cestách? Navrhli sme pre Vás cenovo dostupný 7 "tablet s kvalitným IPS displejom, 2GB RAM, 16GB úložiskom a štvorjadrovým procesorom MTK8321. Vydarený design skvele padne do ruky a prehliadaní internetových stránok pre Vás bude potešením. Tablet ponúka najnovší operačný systém Android 10 (Go edition) vrátane GMS certifikácie. Budete mať teda k dispozícii obchod Google Play so všetkými obľúbenými aplikáciami. Ak chcete využiť tablet na telefonovanie alebo surfovanie na webe kdekoľvek na cestách, vložte SIM kartu do slotu v tabletu a môžete sa ihneď pripojiť k internetu alebo telefonovať. Nechýba ani GPS prijímač, tabliet teda dobre poslúži aj ako navigácia na cestách.
Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE
Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE Displej 8.7" HD 1340 × 800 TFT, MediaTek MTK8768T 2.3GHz, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, pamäťová karta až 1024GB, GPS, 4G/LTE, zadný fotoaparát 8Mpx, predný fotoaparát 2Mpx, Nano SIM, USB-C, rýchle nabíjanie 15W, batéria 5100mAh, Android 11. Samsung ponúka prakticky rozmerný displej s veľkosťou 8,7 ". Táto veľkosť je vhodná pre takmer všetkých používateľov. Procesor tabletu Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE sivý má 8 jadier, operuje na kmitočte 2,3 GHz. Operačná pamäť s veľkosťou 3 GB poskytuje plynulý chod bez zasekávania aj pri náročnejších úlohách. Na všetok obsah a aplikácie poslúži 32 GB miesta v internom úložisku. Kapacita je perfektná pre základných používateľov, ale dokáže sa do nej zmestiť dostatok fotografií, pesničiek a aplikácií. Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite LTE sivý spravuje systém Android 11. Je prispôsobený na Nano SIM kartu. Ako nový, nepoužívaný, v 100% stave, komplet v originál krabici so záručným listom. Cena 120eur, na dobierku posielam poštou alebo packetou iba pri platbe poštovného 5eur vopred na účet.