inzercia, predaj, predám, bazár

Samsung sušička

Kategória: Sušičky

Predám sušičku Samsung. Sušička ma cca 4 roky.
Samsung sušička
Podobné inzeráty
Sušička 6kg, nová
EZ Dry, sušička bielizne, odvod vlhkého vzduchu, 1500W, 6kg, 60cm Mäkučká bielizeň pre všetkých. Sušička bielizne Klarstein EZ Dry poriadne bielizeň zohreje a za okamžik vysuší a ostáva nadýchaná a mäkká, takže si ju hneď môžete obliecť alebo uložiť do skrine. Suché v rekordnom čase: šušička bielizne Klarstein EZ Dry sa s nadšením pustí do opratých, mokrých šiat, uterákov alebo posteľnej bielizne s výkonom 1500 wattov a dodá vám ich v suchej, teplej a jemnej kvalite. Kto raz skúsil oblečenie alebo posteľový poťah zo sušičky, sa ho už nikdy nebude chcieť zbaviť. A aby to bolo obzvlášť jednoduché a komfortné, disponuje, sušička bielizne Klarstein EZ Dry, 6 programami na sušenie, od Extra Dry na džínsy a ťažké bavlnené veci až po 30 minútový program na tenké prestieradlá alebo spodnú bielizeň. Do spredu plneného bubna z nerezovej ocele sa vmestí až 6 kg bielizne. Potom stačí len zvoliť vhodný program alebo jeden z troch stupňov ohrevu a ide sa na to! Praktická funkcia proti krčeniu sa postará o nekrčivé sušenie. Rýchlo a úsporne k čistej, jemnučkej a suchej bielizni - pre sušičku bielizne Klarstein EZ Dry to nie je žiadny problém.
Tutti Frutti sušička potravín - UPLNE NOVA
Kompaktná a štýlová sušička potravín Tutti Frutti od spoločnosti Klarstein vysuší v rekordnom čase nielen ovocie, ale aj zeleninu, mäso a ďalšie potraviny a pripraví tak chutné, trvanlivé občerstvenie a prísady do varenia. Zariadenie Tutti Frutti má pre každú chuť pripravené to správne nastavenie teploty a času: či už pre sušené ovocie bohaté na vitamíny, ako sú jablkové a banánové lupienky, alebo pre zdravú zeleninu, ako sú sušené paradajky. Vďaka energeticky efektívnemu vykurovaciemu výkonu 400 W a 3D cirkulácii pre rovnomerné rozloženie tepla sa postará sušička potravín Tutti Frutti o to, že v potravinách nezostane žiadna voda a že čas sušenia zostane krátky. Pre flexibilnú prípravu rozličných potravín sa dá nastaviť časové rozpätie od 1 do 24 hodín a teplota plynule od 35 do 80 °C. Vďaka objemu 8 litrov je sušička potravín nielen mimoriadne priestranná, ale aj veľmi tichá vďaka prevádzkovej hlasitosti 55 dB max. Čistenie sušičky potravín po ukončení procesu sušenia je úplne nekomplikované: 4 úložné police z ušľachtilej ocele a odkvapkávacia miska sa dajú bez problémov opláchnuť a vyčistiť. Zariadenie sa so svojím štýlovým a kompaktným dizajnom ideálne začlení do každého kuchynského prostredia vďaka konštrukcii s prehľadným ovládacím panelom s LED displejom a nápomocnými pokynmi na prípravu na hornej strane. Viac info: Na cene sa vieme dohodnúť. Je v original baleni, nepoškodena, nepouzivana, vhodna ako darcek .
Sušička ovocia DÖRRER ABC 728.002
NOVÁ Skvelá automatická sušička ovocia DÖRRER ABC 728.002 .SUŠIČKA pomôže spracovať a vysušiť ovocie a zeleninu a tak si pripraviť prísun vitamínov aj počas zimy. Vysoký výkon 750 W Systém separátneho sušenia jednotlivých poschodí Možnosť sušiť rôzne druhy ovocia naraz Nezmiešajú sa chute ani vône Možnosť doplniť poschodia až do počtu 8 V základnej výbave 4 poschodia Časovač 12 hodín Maximálna doba sušenia 12 hodín Jednoduché čistenie vďaka plným poschodiam Termostat s 3 stupňami sušenia (40°C, 55°C, 77°C) Regulácia výkonu: 250 / 500 / 700 W Dĺžka prívodného kábla: 162 cm Priemer poschodia: 34 cm Hĺbka poschodia: 4 cm Objem na poschodie: 3,3 litra 4 poschodia, cez ktoré prúdi teplý vzduch a tak vysušuje potraviny. Každé poschodie má svoj vlastný prísun teplého vzduchu, ktorý prechádza vodorovne cez sušičku smerom od stredu až po okraje. Tým je zabezpečené, aby sa neprenášala chuť alebo vôňa jedného druhu ovocia v jedného poschodia na iný druh ovocia na inom poschodí. Takže je možné sušiť nielen rôzne druhy ovocia, ale aj huby a zeleninu naraz. Jednoduché a zároveň veľmi efektívne. SILÁK NA POHLADANIE S príkonom 750 W je to naozaj dostatočný výkon na sušenie. Preto je možné regulovať výkon sušičky v 3 výkonových stupňoch v závislosti od druhu sušenej potraviny. Sušička sa dodáva v základnej výbave so 4 poschodiami, ale je možné poschodia dokúpiť a sušiť naraz až v 8 poschodiach. JEDNODUCHÉ ČISTENIE Vďaka plným poschodiam, ktoré nemajú typické dierky a otvory v plátoch, je čistenie úžasne jednoduché. Poschodie stačí zotrieť vlhkou handričkou. Už žiadne drhnutie zanesených dierok v poschodiach. KOMFORT NA 12 HODÍN Stačí jednoducho nakrájať ovocie alebo zeleninu, poukladať ju do sušiacich poschodí a poschodia naukladať na podstavec sušičky. Následne založiť motorovú jednotku, ktorá je na sklenenej pokrývke. Potom stačí iba nastaviť výkonový stupeň a nastaviť dobu sušenia. Všetky recepty nájdete v návode. Sušička potraviny vysuší bez nutnosti poschodia vymieňať počas sušenia. Nakoniec sa automaticky vypne.
sušička WHIRLPOOL W6 D84WB EE úplne nová
úplne nová zabalená !! Kondenzačná sušička bielizne s tepelným čerpadlom Whirlpool W6 D84WB EE s technológiou 6. Zmysel vysuší 8 kg bielizne a je zaradená v energetickej triede A+++. Ponúka 15 programov sušenia. Disponuje funkciou FreshCare+, odloženým štartom, indikátorom ukončenia cyklu, ukazovateľom zostatkového času na displeji a detským zámkom dverí. Praktický spotrebič Kondenzačná sušička bielizne s tepelným čerpadlom Whirlpool W6 D84WB EE vysuší 8 kg bielizne a ponúka až 21 programov sušenia plus doplnkové funkcie. Jej ovládanie je veľmi jednoduché, pohodlné a intiutívne pomocou centrálneho gombíka a dotyku si zvolíte program a funkcie, ktoré vám práve vyhovujú. Praktický displej zobrazuje priebeh programu a zostatkový čas sušenia. Nechýba ani možnosť odloženého štartu a detská poistka. Vybavená technológiou 3DRY, ktorá sa stará o rovnomernú distribúciu teplého vzduchu v bubne sušičky. Možnosť manuálne nastaviť úroveň sušenia. Programy: Eko Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika, Vlna, Jemná bielizeň, Farebná bielizeň, Posteľná bielizeň, Prikrývky, Ľahké žehlenie, Šport, Džínsy, Košele, Rýchle 30´, Osvieženie. Pod tlačidlom Ďalšie cykly nájdete ďalšie možnosti: Mikrovlákno, Uteráky, Pracovné oblečenie, Páperové bundy, Behúne, Spodná bielizeň, Plyšové hračky. 6.ZMYSEL Sušička je vybavená technológiou 6.ZMYSEL. Pri sušení je automaticky zaznamenávaná úroveň vlhkosti každej náplne v bubne. Podľa toho sa nastavujú parametre sušenia. Senzory kontrolujú prebiehajúci proces od začiatku až do konca a riadiaca jednotka nastaví čas, výkon sušenia a vďaka tomu sú dosiahnuté optimálne výsledky. Pri využití tejto technológie sa kombinuje skvelý sušiaci výkon a zároveň sa šetrí energia. Napriek šetreniu energie je zaručená maximálna starostlivosť o všetky odevy a textílie. Funkcia FreshCare+ Táto voliteľná funkcia FreshCare+ prevetráva bielizeň po skončení sušenia až po dobu 6 hodín. Jemná sila pary a rotácia bubna osviežuje bielizeň a zároveň bráni tvorbe baktérií v sušičke. aktuálna cena v NAY 719€ nová cena 500€ pri rýchlom jednaní dohoda mozna !! osobny odber Bratislava v prípade zaujmu kontaktujte má emailom tami0508tami@ v ponuke aj úplne nová práčka a sušička + medzikus 50€ pozri dalšie moje inzeráty !!
SAMSUNG ( práčka ) + BEKO ( sušička )
Predám komplet alebo jednotlivo zostavu na pranie a sušenie. Vek práčky sú 3 roky a sušička 2.5 roka. Používané minimálne max 20x/ rok (bola umiestnená v druhom byte) Stav 100% Predávame z dôbodu ( obstarania nových - svadobný dar ) S praním aj sušením bola manželka veľmi spokojná. Sušička 16 programov – Jeans, Denné, Express, Osvieženie vlny, Šport, BabyProtect, Jemné, Sušenie na držiaku/Časové programy, Košeľa 30', Osvieženie, Mix, Syntetika do skrine, Syntetika na žehlenie, Bavlna na žehlenie, Bavlna do skrine, Bavl suchá extra Automatický systém proti pokrčeniu bielizne:Áno Farba dverí:chróm Český panel:Áno Držiak na sušenie topánok či vlny:možno dokúpiť Energ. trieda (A+++ - D):A++ Hĺbka skeletu (cm):54 Hlučnosť (dB):65 Kapacita (kg):7 Možnosť pripojenia na odpad:Áno Otočenie otvárania dverí:Áno Počet programov:16 Spotreba energie (kWh/rok):209 Vnútorné osvetlenie bubna:Áno Vôňa pre sviežu bielizeň:Áno Rozmery Hĺbka (cm):58.9 Šírka (cm):59.7 Výška (cm):84.6 Práčka Samsung WF 70F5EBU2W Hlavné charakteristiky Spôsob plnenia predné Spôsob umiestnenia voľne stojace Hlučnosť pri praní 54 dB Hlučnosť pri odstreďovaní 74 dB Hmotnosť 66 kg Počet programov 12 Direct drive motor áno Energetické údaje Energetická trieda A+++ Rozmery Šírka 60 cm Hĺbka 60 cm Výška 85 cm Triedy Účinnosť pracieho výkonu A Funkcie a ovládanie Odložený štart áno Displej áno Programy Program pre hodváb áno Program pre vlnu áno Cena jednotlivo : práčka -300€, sušička 400€
Sušička na nechty
Stav : Opička/sušička na nechty bola použitá asi 2x, je vo výbornom stave, bez poškodenia. Akurát už nemám originálne balenie k nej.  Popis: Akurát ste si nalakovali nechty, ale nebaví Vas čakať než zaschnú? S touto originálnou sušičkou na nechty v tvare opičky sa Vaše čakanie skráti. Sušička zrýchľuje zasychanie čerstvo nalakovaných nechtov na nevyhnutné minimum. Sušička je vďaka svojej veľkosti skladná a tak si ju môžete vziať kamkoľvek so sebou. Prsty s nalakovanými nechtami stačí položiť na banány ležiace pred opičkou, stlačiť pohyblivé dno a okamžite začne fúkať vzduch, ktorý urýchli zasychanie nechtov. • Napájanie 2 x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) • Rozmery: 10 x 9 cm • Rozmery balenia: 10 x 9 x 9 cm • Farba: hnedá Cena je 6,50€+ poštovné