inzercia, predaj, predám, bazár

Sane

Kategória: Ostatné zimné

Ponúkam na predaj drevené kvalitné sane,opierky.Sane veľké 60€,malé 35,opierka 15
Sane
Podobné inzeráty
Skladacie sane, sánky VT-Sport
Predám raz použité detské sánky. Sú vhodné pre deti od troch rokov. Dajú sa jednoducho zložiť a tak sa zmestia do auta. Operadlo sa dá odmontovať. Mám k tomu extra novú originálnu šnúru na ťahanie. Sane stáli 149,90 € na Amazon. Nosnosť: 59 kg Veľkosť: 119 x 37 x 45 cm Pokiaľ je inzerát online, sane ešte mám.
Operadlo na sane
Predávam operadlo na sane, celodrevene, uchytenie z boku na sane, neodoberá priestor zo zadnej časti saní. Šruby súčasťou balenia. Pošlem aj na dobierku v krabici.
Predám detské sane
Predám drevené detské sane, ktoré sú v novom stave. Pridám k nim aj lano na ťahanie. Sane sú bez operadla. Operadlo kúpite do 15€. Dĺžka 96cm, dĺžka sedacej plochy 43cm.
Záprahové sane-musherské sane
Predám sane na psí záprah. Vlastná výroba, veľmi solidné.
Kovové sane Piccolino s fusakom aj strieskou
Detské sane piccolino s fusakom aj so strieškou,ktorá na foto není,mali sme ju zhodenu. Sane sa dajú zmontovať aj rozmontovat ako vám to vyhovuje. Tu je link kde si ich špecifikaciu môžete pozrieť.
Skladacie sánky Wintersport
Nove.Skladacie a ľahké detské sane. Po zložení ideálne na výlet, všade tam, kde nemáme príliš veľa priestoru. Ľahké a rýchle skladanie a rozkladanie. Súčasťou je: Skladacie sane s pohodlným sedadlom Silný popruh na ťahanie saní teplý fusák s pripevniteľným operadlom bezpečnostné pásy.Poslem aj kurierom na dobierku+7euro