inzercia, predaj, predám, bazár

Šatka - DINOSAURY (pre deti od 0 - do 3 rokov)

Kategória: Kojenecké potreby

Predám peknú farebnú šatku s veselou potlačou dinosaurov. Zapínanie na patentky. Šatka je úplne nová, bola raz vypratá - nepoužitá ani raz. Materiál: 100% bavlna. Vhodná pre deti od 0 do 3 rokov
Šatka - DINOSAURY (pre deti od 0 - do 3 rokov)
Podobné inzeráty
Jedálenská stolička pre dieťa
moderná a praktická jedálenská stolička 3 v 1 má tri spôsoby použitia – vysoká jedálenská stolička (od 6 mesiacov do 3 rokov), podsedák na stoličku (od 6 mesiacov do 5 rokov) a stoličky pre staršie deti (od 1 roka do 5 rokov). Vďaka inovatívnemu dizajnu „Grow with me“ môže byť použitá súčasne pre dve deti. Navrhnutá s ohľadom na rodičovstvo. Mäkká sedacia časť z EVA peny pre väčší komfort. Pultík aj farebnú sedaciu časť možno utrieť vlhkou handričkou alebo umyť v umývačke riadu. Vysoká stolička obsahuje polohovateľnú chrbtovú opierku nastaviteľnú do 2 polôh. Jednou rukou odnímateľný pultík nastaviteľný do 4 polôh. Súčasťou pultíku je farebná, ľahko odnímateľná tácka. 5-bodový bezpečnostný pás na jedálenskú stoličku a 3-bodové popruhy na stoličke pre staršie deti. Bezpečnostné pásy a popruhy možno prať tiež ľahko v práčke. 2 vstavané držiaky na pohárik. Odnímateľná opierka nôh. Kolieska možno zaaretovať. Vhodné pre deti od 6 mesiacov do 22 kg. Rozmery produktu: 87,6 cm x 54,6 cm x 110,5 cm.
Satka Elasticka Moby Wrap 0m+
Znackova satka Moby Wrap pre nosenie babatka 0m+ 24.00 Eur Vyborny stav ako nova, tmavomodra farba, 100% bavlna, prisposobuje sa tomu, ako babatko rastie, vhodna od narodenia, babatko je mozne nosit vpredu a naboku, latka je jemna a priedusna. Satku je mozne prat v pracke na 30 stupnov, je urcena pre deti do 16kg. 730g Viac foto a dodacie podmienky vratane odkazov na len pozitivne hodnotenia zakaznikov Vam poslem na poziadanie, kontakt len mailom, prosim, dakujem za pochopenie.
Satka Elasticka Moby Wrap 0m+
Znackova satka Moby Wrap pre nosenie babatka 0m+ 22.00 Eur Vyborny stav ako nova, tmavomodra farba, 100% bavlna, prisposobuje sa tomu, ako babatko rastie, vhodna od narodenia, babatko je mozne nosit vpredu a naboku, latka je jemna a priedusna. Satku je mozne prat v pracke na 30 stupnov, je urcena pre deti do 16kg. 730g Viac foto a dodacie podmienky vratane odkazov na len pozitivne hodnotenia zakaznikov Vam poslem na poziadanie, kontakt len mailom, prosim, dakujem za pochopenie.
Šatka na nosenie bábätka Zn. ŠaNaMi
Ponúkam malo použitú veľmi zachovalu, skoro ako novú šatku na nosenie bábätka cca 4m. Popis: Šátek na nošení dětí ze 100% bavlny se zkosenými konci, vyrobený z látky utkané v České republice na základě osvědčené zahraniční technologie, atestované na zdravotní nezávadnost pro děti do 3 let. Vzor šátku je vytvořen barvením osnovních a útkových nití v kombinaci s použitou vazbou tkaniny. Speciální vazba, ve které je použito zdvojené osnovní nitě a zdvojeného útku, zaručuje šátku vynikající vlastnosti při nošení jak novorozenců, tak starších dětí, a zaručuje skvělou pevnost a odolnost šátku. Tkanina je upravena sanforizací, je vzdušná, pevná, na omak velice hebká a vyniká svojí pružností. Šátek je obšit pružným stehem který snese i velmi vysoké zatížení. Výběrem kvalitního materiálu a jeho precizním a osvědčeným zpracováním jsou zaručeny špičkové vlastnosti šátku, který poskytuje vysoký komfort při nošení dětí jak v zimním tak letním období.
Zimný  rastúci fusak EMITEX
Predám rastúci Emitex fusak čiernej farby 3 v 1 od narodenia až do 3 rokov vďaka predľženej časti, vhodný do hlbokej vaničky, vajíčka a športovej časti vďaka otvorom pre 5 bodové zapínanie a Spôsoby využitia - skrátená verzia v autosedačke, v hlbokom kočíku, v prenosnej taške pre dieťa - predĺžená verzia v športovom kočíku, v sánkach, v cyklovozíku Nastaviteľná dĺžka a šírka zimného fusaku - dĺžka zimného fusaku je 110 cm, táto dĺžka je vyhovujúca pre väčšie deti v športovom kočíku - po odopnutí spodného dielu je fusak skrátený na 87 cm, dĺžka vyhovujúca pre malé deti vo vaničke alebo autosedačke - predný diel je možno do šírky stiahnuť a tým zúžiť šírku zimného fusaku, čím sa zabráni unikaniu tepla zvnútra, hlavne malé deti sú týmto lepšie chránené pred chladom Rozmery : - dĺžka fusaku do vaničky alebo autosedačky 87 cm - dĺžka fusaku do športového kočíka - predĺžená verzia 110 cm - šírka je variabilná 35 cm - 50 cm Praktické detaily: - Fusaky EMITEX majú 2-násobné zabezpečenie proti skĺzavaniu fusaku v kočíku - Zadná strana má našitý protišmykový popruh a to cez celú šírku fusaku. - Po stranách sú úchyty na pripevnenie fusaku ku konštrukcii kočíka - Na zadnom diely fusaku sú vyrobené špeciálne prestupy na 3 až 5-bodové bezpečnostné pásy, vrátane tých pásov, ktoré sú vcelku. - Fusaky môžete použiť do akéhokoľvek kočíka, či autosedačky, vďaka novému systému upínania je vhodný pre všetky modely - ešte vyššia kvalita prepracovania - Niektoré prestupy pre pásy v dolnej časti je nutné presrihnúť (podľa Vašej potreby) - Fusak sa dá stiahnuť v oblasti hlavy a vytvorí sa tak ochranná kapucňa, ktorá chráni aj vo veternom počasí. Previsajúca šnúrka sa vloží do tunela na to určeného, aby neprekážala. - Odopínacia predlžovacia spodná časť je vo vnútri umývateľná, praktické pri zašpinených topánočkach - zimný fusak je plne rozopínateľný na 3 diely, čo umožňuje vyprať len diel, ktorý je zašpinený - Zadný diel je možné použiť ako vložku do kočíka či autosedačky. - vďaka dĺžke vhodné od narodenia až do 3 rokov v plnej kvalite využívania Zloženie materiálu : - Vonkajší materiál: Softshell 100% PES-polyester. Softshell je moderný materiál s funkčnými vlastnosťami, odolný vode a vetru, ktorý dokonale zahreje. - Výplň: 100% PES- polyesterové vlákno s kvalitnou tepelnou izoláciou a tvarovou stálosťou - Vnútorná látka: Velvet plyš 100% PES-polyester
Elastická šatka na nosenie bábätka
Posuniem kvalitnú dlhú elastickú šatku značky Hoppediz na nosenie pre bábätko od narodenia. Šatka je používaná, no bez závad. Osobný odber možný v Malackách, Veľkých Levaroch alebo aj v Bratislave (Ružinov a Dúbravka)