inzercia, predaj, predám, bazár

Šatka na nosenie deti, zn. Storchenwiege

Kategória: Nosiče

Šatka na nosenie detí, zn. Storchenwiege je diagonálne elastická, má pevnú osnovu a tkaná zo 100% bavlny. To umožňuje pevné a pre dieťa zdravé viazanie. Šatka má šikmo strihnuté konce, čo uľahčuje viazanie. Vďaka dvojitému lemu má šatka Storchenwiege pevné okraje, čo má pozitivní vpliv na pevnosť uviazania. Šatka Storchenwiege sa veľmi dobre hodí taktiež pre väčšie deti.

Použitá min. Ako nová. Posielam ďalej.
Návod v českom i nemeckom jazyku, farba Vicky, dĺžka 5,2m.
Šatka na nosenie deti, zn. Storchenwiege
Podobné inzeráty
Ergonomický nosič Storchenwiege
Predám nosič Storchenwiege nosený iba asi 2x. Šatkový nosič Storchenwiege pre bábätko Ergonomický ako šatka, jednoduchý ako nosič, pohodlný pre bábätká aj rodičov. 5 základných informácií k nosičom Storchenwiege: - spája výhody ergonomického nosenia v šatke a jednoduchosti nosiča - vhodný od narodenia (od 3,5kg) do 15kg - nosenie na bruchu a na chrbte (na chrbte odporúčame až pri starších deťoch) - dokonalé prispôsobenie vďaka doťahovaniu bedrového pása, chrbtovej opierky, bokov nosiča aj kapucni - možnosť stiahnuť celú hornú hranu nosiča (oceníte práve pri novorodencoch) - ramenné pásy sú dostatočne dlhé, čo oceníte napríklad pri striedaní sa s partnerom – bez problémov si môžete nosič prestriedať a uviazať podľa svojej konfekčnej veľkosti Nosič Storchenwiege je šatkový nosič, ktorý je určený na nosenie detí od 3,5kg do 15kg. Najčastejšie je využívaný ako prvý nosič pre novorodenca. Je to hlavne vďaka tomu, že ako šatkový nosič sa dokáže dokonale prispôsobiť už najmenším bábätkám. Doťahovanie a nastavenie nosiča je možné hneď na viacerých miestach, čím sa docieli dokonale prispôsobenie novorodencom. Nosenie je možné vpredu aj vzadu na chrbte. Nosenie na chrbte sa však odporúča až pri starších deťoch, novorodenci musia byť vpredu pod vašim dohľadom. Nosič bol vytvorený predovšetkým s ohľadom na nosenie novorodencov a má skvelé recenzie medzi mamičkami po celom svete.
Šatka na nosenie detí JE PORTE MON BÉBÉ Love Radius
Predám exkluzívnu hybridnú šatku na nosenie detí v šedej farbe značky JE PORTE MON BÉBÉ. Babyšatka je určená pre deti od 2,5 kg do 14 kg/od narodenia do 3 rokov. Šatka je po jednom dieťati, bez poškodení. Pôvodná cena 68€. Pohodlná, variabilná a štýlová. So šatkou JPMBB urobíte jeden úväz pred vložením dieťaťa do šatky. Dieťa môžete nosiť v rôznych polohách – na bruchu, na boku, na chrbte bez toho, že by ste museli rozväzovať šatku rešpektujúc vek dieťaťa a jeho potreby. Šatka Je Porte Mon Bébé je jediný hybrid - spĺňa vlastnosti elastickej aj tkanej šatky. Je ideálna aj pre bezplienkovú komunikačnú metódu. 1. Dieťa do šatky vkladáte a vyberáte z nej bez nutnosti rozviazania úväzu 2. Jeden úväz, rozmanité polohy 3. Rešpektuje fyziológiu dieťaťa 4. Pohodlné nosenie Ponúka optimálne a prispôsobiteľné rozloženie ťažiska na pleciach, chrbte a boku. 5. Exkluzívna inovovaná látka Šatka predstavuje hybrid medzi tkanou a elastickou šatkou. Zatiaľ čo väčšina elastických šatiek nevydrží, keď dieťa rastie, šatky JPMBB sa ani po čase nevyťahajú. 6. Novinka na zozname želaní rodičov Prínos pre dieťa Nosenie dieťaťa podporuje pohybový, poznávací a citový vývoj. Keď je dieťa nosené, jeho svaly sú uvoľnené, trávenie je ľahšie a takto sa zmierňuje reflux a dojčenské koliky. Držanie dieťaťa v šatke v blízkosti matkinho tela pomáha dieťaťu regulovať teplotu a tlkot srdca. Pocit hojdania pomáha dieťaťu pokojnejšie spať a zaspávať. Dieťa je pokojnejšie a menej plače, pretože rodičia môžu rýchlo reagovať na jeho potreby. Šatka na nosenie detí JPMBB poskytuje oporu, bezpečie a pomáha novorodencom cítiť sa sebaisto a aktívne. Rozmer: 5 x 0,7 m
Šatka na nosenie detí Storchenwiege
ŠATKA na nosenie dieťatka. Zn. Storchenwiege Lilly 4,1m, cena 50e. Kúpená nová, som 1.majiteľka. Vynosené 1 dieťa. Šatka je kvalitnej značky, nevyťahá sa, veľmi dobre sa viaže. V balíku aj návody na viazanie. Mám 167cm výšku a dieťatko som nosila aj vpredu aj vzadu na chrbáte.
Satka na nosenie dietata Storchenwiege
Satka modrej farby Storchenwiege model Eric Bio 3,6m 100% bavlna Nova nepouzita
Šatka na nosenie Storchenwiege
Predám šatku na nosenie nemecká značka Storchenwiege. Hrubšia látka, pevná, príjemná na dotyk. 4,6 metra dlhá.
Satka na nosenie Storchenwiege leo bordova
Predam malo pouzivanu satku. 4.1m Sú vhodné od narodenia, môžete v nich odnosiť i viac detí za sebou a stále nestrácajú svoje skvelé vlastnosti. Sú výborné aj na nosenie väčšieho a ťažšieho dieťatka, nezarezávajú sa, neotlačia. Viaže sa s nimi dobre i začiatočníkom, nemusia byť dotiahnuté dokonale, no úväz dobre drží, odpustia začiatočnícke chyby pri viazaní. Ak hľadáte jednu univerzálnu šatku na nosenie detí na celé nosiace obdobie, tak práve šatka Strochenwiege je skvelá voľba.