inzercia, predaj, predám, bazár

Šatka na nosenie Zaffiro

Kategória: Nosiče

Malo pouzivana este v krabici
Najprv prosim kontaktovať cez mail
lorincz.evi@
Šatka na nosenie Zaffiro
Podobné inzeráty
Šatka na nosenie detí JE PORTE MON BÉBÉ Love Radius
Predám exkluzívnu hybridnú šatku na nosenie detí v šedej farbe značky JE PORTE MON BÉBÉ. Babyšatka je určená pre deti od 2,5 kg do 14 kg/od narodenia do 3 rokov. Šatka je po jednom dieťati, bez poškodení. Pôvodná cena 68€. Pohodlná, variabilná a štýlová. So šatkou JPMBB urobíte jeden úväz pred vložením dieťaťa do šatky. Dieťa môžete nosiť v rôznych polohách – na bruchu, na boku, na chrbte bez toho, že by ste museli rozväzovať šatku rešpektujúc vek dieťaťa a jeho potreby. Šatka Je Porte Mon Bébé je jediný hybrid - spĺňa vlastnosti elastickej aj tkanej šatky. Je ideálna aj pre bezplienkovú komunikačnú metódu. 1. Dieťa do šatky vkladáte a vyberáte z nej bez nutnosti rozviazania úväzu 2. Jeden úväz, rozmanité polohy 3. Rešpektuje fyziológiu dieťaťa 4. Pohodlné nosenie Ponúka optimálne a prispôsobiteľné rozloženie ťažiska na pleciach, chrbte a boku. 5. Exkluzívna inovovaná látka Šatka predstavuje hybrid medzi tkanou a elastickou šatkou. Zatiaľ čo väčšina elastických šatiek nevydrží, keď dieťa rastie, šatky JPMBB sa ani po čase nevyťahajú. 6. Novinka na zozname želaní rodičov Prínos pre dieťa Nosenie dieťaťa podporuje pohybový, poznávací a citový vývoj. Keď je dieťa nosené, jeho svaly sú uvoľnené, trávenie je ľahšie a takto sa zmierňuje reflux a dojčenské koliky. Držanie dieťaťa v šatke v blízkosti matkinho tela pomáha dieťaťu regulovať teplotu a tlkot srdca. Pocit hojdania pomáha dieťaťu pokojnejšie spať a zaspávať. Dieťa je pokojnejšie a menej plače, pretože rodičia môžu rýchlo reagovať na jeho potreby. Šatka na nosenie detí JPMBB poskytuje oporu, bezpečie a pomáha novorodencom cítiť sa sebaisto a aktívne. Rozmer: 5 x 0,7 m
Baby šatka na nosenie od narodenia
Predám baby šatku na nosenie detí zn je porte mon bébé Ako nová, použitá 2 krát. Šatka je šedo-hnedej farby s ružovým vreckom vpredu. Veľmi ľahko sa viaže aj neskúseným mamičkám. pôvodná cena bola 65e originál popis : Pohodlná, variabilná a štýlová. So šatkou JPMBB urobíte jeden úväz pred vložením dieťaťa do šatky. Dieťa môžete nosiť v rôznych polohách – na bruchu, na boku, na chrbte bez toho, že by ste museli rozväzovať šatku rešpektujúc vek dieťaťa a jeho potreby. Šatka Je Porte Mon Bébé je jediný hybrid - spĺňa vlastnosti elastickej aj tkanej šatky. Je ideálna aj pre bezplienkovú komunikačnú metódu. Šatka je vyrobená bez kompromisov ovplyvňujúcich bezpečnosť a dostatočnú oporu chrbta pri polohovaní, pretože šatky JPMBB majú exkluzívny úplet vyvinutý za účelom správneho nosenia dieťaťa. Malý podiel špecifického typu elastanu (5%) je vtkaný do bavlny jedinečným spôsobom a hustotou. Šatka predstavuje hybrid medzi tkanou a elastickou šatkou. Zatiaľ čo väčšina elastických šatiek nevydrží, keď dieťa rastie, šatky JPMBB sa ani po čase nevyťahajú.
Šatka na nosenie deti, zn. Storchenwiege
Šatka na nosenie detí, zn. Storchenwiege je diagonálne elastická, má pevnú osnovu a tkaná zo 100% bavlny. To umožňuje pevné a pre dieťa zdravé viazanie. Šatka má šikmo strihnuté konce, čo uľahčuje viazanie. Vďaka dvojitému lemu má šatka Storchenwiege pevné okraje, čo má pozitivní vpliv na pevnosť uviazania. Šatka Storchenwiege sa veľmi dobre hodí taktiež pre väčšie deti. Použitá min. Ako nová. Posielam ďalej. Návod v českom i nemeckom jazyku, farba Vicky, dĺžka 5,2m.
šatka na nosenie Manduca (elasticka)
Predam veľmi málo pouzivanu (presli sme hned na nosic a šatku uz neplanujem pouzivat) elasticku šatku značky Manduca Belly Button Sling. Neposielam na dobierku. Prevzatie idealne v BA, pripadne TN, BB, Pezinok. Šatku predam v pôvodnom balení aj s navodom na pouzivanie. Šatka Belly Button Sling „Milky Stars“: Osobitá šatka na nosenie detí od 3,5 do 15 kg (cca do 1,5 rokov). Pre ideálne pohodlie do 9 kg. Šatka je ideálna pre novorodencov a malé deti, je mäkučká a ekologická. Krásne sa prispôsobí telíčku bábätka a zároveň je kvalitnou oporou jeho ešte nepevného chrbátika. Určené pre nosenie na bruchu a na boku. Vďaka špeciálnej bi-elastickej látke** je elastická a stabilná ** (úplne bez elastanu). Je priedušná a váži iba cca 0,6 kg, je vyrobená z ľahkého jersey, ktorý vykazuje ako elasticitu, tak dostatočnú oporu. Jednotná veľkosť 5,5 m dĺžka, 60 cm šírka, pasuje na všetkých rodičov. Manduca sling môže byť upevnená základnou zavinovacou technikou bez dieťaťa. Horný a spodný okraj sú lemované pružným stehom s farebným odlíšením pre ľahšiu orientáciu pri viazaní. Konce šatky sa zužujú pre ľahké viazanie. Testované, GOTS certifikát. Ďalšie informácie: Materiál: 100% bio-bavlna. Rozmery a hmotnosť výrobku: 20 × 17 × 11 cm, 575 g. (Rozmery a hmotnosť balenia: 22 × 17 × 12 cm, 0,77 kg). Údržba: prateľné na 40°, sušenie voľne.
Elastická šatka Liliputi Folk Tale
Elastická šatka Liliputi Folk Tale Vhodná na nosenie novorodencov a predčasne narodených bábätiek, vhodná do cca 6 mesiacov/9kg. Vďaka svojej pružnosti je pohodlná pre bábätko aj mamičku. Dá sa prať v pračke. Materiál: bavlna s certifikátom Öko-tex Šatka je vyrobená z jednofarebnej látky, na prednú časť je prišitá farebná látka, ktorá zabezpečuje pevnejšie držanie bábätka. Táto časť slúži zároveň ako veľké vrecko na odkladnie drobností (vreckovky, plienka, atď.). Šatka je 5 m dlhá, je to univerzálna dĺžka pre všetky veľkosti nosiacich rodičov, pre mamičky aj oteckov. K šatke dostanete látkovú kapsu v ktorej ju môžete bezpečne prenášať. V šatke som nosila svoju staršiu dcérku, ktorá sa narodila maličká, a trvalo jej kým dorástla do nosiča. Šatka je veľmi príjemná, jemná a mäkká. Dcérke sa v nej dobre spalo a ja som mohla kľudne chodiť na dlhé prechádzky so psom aj do kočíku neprístupného terénu, alebo porobiť v kuchyni..
Elastická šatka Liliputi Folk Tale
Elastická šatka Liliputi Folk Tale Vhodná na nosenie novorodencov a predčasne narodených bábätiek, vhodná do cca 6 mesiacov/9kg. Vďaka svojej pružnosti je pohodlná pre bábätko aj mamičku. Dá sa prať v pračke. Materiál: bavlna s certifikátom Öko-tex Šatka je vyrobená z jednofarebnej látky, na prednú časť je prišitá farebná látka, ktorá zabezpečuje pevnejšie držanie bábätka. Táto časť slúži zároveň ako veľké vrecko na odkladnie drobností (vreckovky, plienka, atď.). Šatka je 5 m dlhá, je to univerzálna dĺžka pre všetky veľkosti nosiacich rodičov, pre mamičky aj oteckov. K šatke dostanete látkovú kapsu v ktorej ju môžete bezpečne prenášať. V šatke som nosila svoju staršiu dcérku, ktorá sa narodila maličká, a trvalo jej kým dorástla do nosiča. Šatka je veľmi príjemná, jemná a mäkká. Dcérke sa v nej dobre spalo a ja som mohla kľudne chodiť na dlhé prechádzky so psom aj do kočíku neprístupného terénu, alebo porobiť v kuchyni Cena je 30€ + poštovné