inzercia, predaj, predám, bazár

Šatka wuti wrap

Kategória: Nosiče

Predám elastickú šatku Wuti wrap na nosenie bábätka,nenosenú,čisto novú. Farba je fialová s modrým pásikom na boku. Pc 45 eur
Šatka wuti wrap
Podobné inzeráty
Detská šatka Wuti Wrap - Lavender
Predám šatku značky Wuti Wrap. Párkrát použitá. PC 40€. Kontaktovať len emailom, tel.číslo vymyslené.b
Wuti wrap, Pebble
Predam Wuti wrap, Pebble šatku na nosenie detí. Šatka je určená od 0 do 9 mesiacov. Je obojstranná a elastická.
Elastická šatka WUTI Wrap
Predám WUTI wrap elastickú šatku na nosenie bábätka. Je nová, len vyskúšaná, nepoužívaná. Z originál balenia chýba vršok (viď foto). Praktický látkový obal je nový, nepoškodený.
Elastická šatka WUTI Wrap
Predám WUTI wrap elastickú šatku na nosenie bábätka. Je nová, len vyskúšaná, nepoužívaná. Z originál balenia chýba vršok (viď foto). Praktický látkový obal je nový, nepoškodený. Len seriózny záujem! Posielam len poštou! Platba vopred na účet.
Predám šatku Osha
Predám šatku Rosslyn Queen's Cross Baby Wrap Krásna Oscha. Táto šatka sa už nevyrába. Úplne nová, opraná raz na 30° v jemnom denkmite. Luxusné zloženie: čistý bambus a organická bavlna, takže je super v každom ročnom období :) Pred opraním tuším 250g/m2 Raz naviazaná. Retail: 165€. Predám za 100€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Možnosť kúpiť na splátky. Rosslyn Queen's Cross Baby Wrap Soft pinks fades through rich to light tones on this stunning pure bamboo and organic combed cotton wrap, as a black welt boldly showcases our Mackinthosh inspired design. Thick, with a good balance of grip and glide this is a wonderful toddlerworthy wrap. Breathable and cushy with a hint of shimmer this wrap is great for all seasons and will soften a quickly with wear to become soft enough for tiny ones too. Pre viac info mi napíšte správu.. Predávam ju, pretože ju nevyužijeme a je škoda, aby stála táto kráska v skrini, možno čaká práve na vás :)
WMM wrap - šatka na nosenie dieťaťa
Elasticka super satka na nosenie deti od narodenia do cca 9 mesiacov (3.6-15.9kg). Viac info napr tu: PC: 39.90 € Iba osobny odber Petrzalka. Iba mail