inzercia, predaj, predám, bazár

Saty 1.svate prijimanie

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predam saty na 1.svate prijimanie + bolerko, velkost 158
Saty 1.svate  prijimanie
Podobné inzeráty
Predám šaty na prvé sväté prijímanie
Predám šaty na prvé sväté prijímanie pre dievča. Šaty sú dovezené z USA. K šatám mám 2 rôzne bundičky (bielu a krémovú). Takisto mám k šatám aj doplnky - malú bielu kabelku, rukavice, malú korunku do vlasov a náušnice. Šaty predám buď samotné alebo ako set so všetkými ostatnými spomenutými vecami (bundičky, doplnky): Samotné šaty - 80€ Šaty spolu s ostatnými doplnkami - 100€ Čo sa týka veľkosti šiat tak veľkosť odpovedá veku 10 rokov - 134cm až 140cm. Ak by bolo potrebné, tak šaty viem aj presnejšie odmerať. Dohoda na cene možná, stačí ma kontaktovať. :) Ak máte záujem, kontaktujte ma prosím prostredníctvom emailu, pomocou možnosti "Kontaktovať inzerenta emailom", ktorá sa nachádza nižšie. :)
Saty na prve sväté prijimanie
Predam saty na prve svate prijimanie. Velkost 134/140.Celkova dlzka siat 110cm a obvod pasu 62.Cena 30€. Sako k satam na prve svate. Velkost 128, ale mala ho oblecene dcera spolu s tymito šatami.Cena 10€ Topanky biele velkost 35.Cena 10€ Vsetko spolu 45€.
Saty na prve sväté prijimanie
Predam saty na prve svate prijimanie. Velkost 134/140.Celkova dlzka siat 110cm a obvod pasu 62.Cena 30€. Sako k satam na prve svate. Velkost 128, ale mala ho oblecene dcera spolu s tymito šatami.Cena 10€ Vsetko spolu 35€.
Šaty na 1. sväté prijímanie
Predám Šaty na 1. sväté prijímanie Použite 2x 1 na 1.sv primanie 2x Vianočne fotenie v Ateliéri Veľkosť 158 Šaty sú kúpene zo salónu Šaty sú na šnurovanie a majú vlečku ktorá sa da odopínať a zapnúť, taktiež majú vrecka ktoré sú všite do sukni a nesú viditeľne . Šaty majú aj kruh . CENA 110 eur Osobní odber PREŠOV !
Šaty na prvé Sväté prijímanie
Predávam šaty na prvé sväté prijimanie , použité iba raz. Šaty sú čisto bielej farby , na zadnej strane veľká mašľa a šnúrovanie pomocou ktorého šaty sadnú na rôzny typ postavy. K šatom je aj spodnička. Cena je fixná! Len osobný odber.
Šaty na 1 sväté prijímanie
Šaty na prvé sväté prijímanie, V priprade záujmu premeriam, šaty sú vzadu na šnurovačku, pridám k nim aj bolerko viď foto. Šaty sú v top stave, mala ich oblečené iba v kostole a na fotenie. velkost: 140