inzercia, predaj, predám, bazár

Šaty na 1. sv. príjmanie

Kategória: Sukničky a šatočky

Predám šaty na 1. sv. príjmanie, prípadne pre družičku. Bohato nariasená sukňa, kruh nie je potrebný. Dĺžka šiat od ramena dole 105cm, šírka pod pazuchami 32 cm, šírka šiat v páse 29cm. Zapínanie vzadu na zips. V cene meštek. Šaty sú bez poškodení, vyčistené z čistiarne.
Šaty na 1. sv. príjmanie
Podobné inzeráty
Saty na 1.sv prijmanie
Predam nadherne saty na 1.sv prijmanie bez poskodenia krasne jemne k tomu HM zvrsok taky kozustek a biele topanocky 34 velkost premeriam. Saty su vhodne na velmi utlu postavu pod pazuchami 31cm
Šaty prve sv. prijmanie
Predam šaty čislo 158 na prve sv.prijmanie oblečene len raz v kostole.Šatky maju v pase 80cm ,cez prsia 82 cm a dlžku od pleca 122 k nim aj kabatik.Cena kabatika 10€.Šaty 60€ spona do vlasov gratis.Možne prist vyskušat.
Nove šaty na sv.prijmanie
Predám nové krásne biele šaty na sv.prijmanie kupované salóne v Nitre.Šaty sa dajú prispôsobiť majú viazanie kruz v cene zdarma darček nová bižutéria krásna...
Šaty na 1. sv. príjmanie
Predám šaty na 1. sv. príjmanie, iba raz oblečené. Šaty majú ručne prišívanú čipku a spodnička je z trblietavého tylu. Dĺžka je 120cm, obvod pása 70cm. Prosím kontaktovať len cez e-mail.
Šaty na prve svate prijmanie
Predam saty na prve svate prijmanie krasne jednoduche …je mozne zaslat aj foto ako vyzeraju na dietati
Šaty na prijmanie
Šaty na 1svate prijmanie. Mam k nim aj bolerkovy biely svetrík. Kabelkova kapsicka v cene.