inzercia, predaj, predám, bazár

Šaty značky Ralph Lauren pre 5roč dievčatko

Kategória: Sukničky a šatočky

Predám šaty značky Ralph Lauren, bledo-fialová farba, pre 5ročné, príp. 4roč dievčatko.
Šaty značky Ralph Lauren pre 5roč dievčatko
Podobné inzeráty
Šaty značky Ralph Lauren, 4-5roč dievčatko
Predám šaty značky Ralph Lauren, tmavo-modrá farba, pre 5ročné, príp. 4roč dievčatko.
Ralph Lauren Polo saty velkost 12
Dobry den, predam nadherne detske/dievcenske kvetovane saty Polo Ralph Lauren. Velkost 12, cca podla oficialnej stranky by to malo byt na 10 rokov. Kedtak mozem premerat… Su nadhernej ruzovej farby, vzadu na gombicky, opasok aj spodnicka. Boli len raz vyskusane, darcek ktory nesadol. Model myslim ze to bol Marcela, len v inej farbe, nie som si 100% ista. Kupovane za cca nieco vyse 100€, posuniem za polovicu dievcatu, ktore ich vyuzije. +postovne Boli len vyskusane.
ŠATY zn. RALPH LAUREN
Tričko s dlhým rukávom, veľmi dobrý stav, zn. Ralph Lauren. Dĺžka 44 cm, dlzka rukávu 44 cm. na 5 rokov V bazáriku mám viac podobných vecí značky Ralph Lauren, skúste si pozrieť, možno vás niektoré oslovia. Dakujem.
Šaty značky Tommy Hilfiger pre 5roč dievčatko
Predám šaty značky Tommy Hilfiger, červená farba a tmavo-modré pásiky, pre 5ročné, príp. 4roč dievčatko.
Dievčenské šaty Ralph Lauren - 6 rokov
Predám pekné dievčenské šaty s límčekom značky Ralph Lauren. Originál. Kupované v Parndorfe. Veľkosť: 6 rokov. Farba: tmavomodrá. Vo výbornom stave, žiadne poškodenia. Pošlem obratom aj na dobierku, príp. osobne v Rosine pri ZA.
šaty Ralph Lauren
Predám krásne šaty značky Ralph Lauren v dobrom stave . Veľkost je približne na 6 mesiacov. Kontaktujte ma cez sms prosím. Ďakujem