inzercia, predaj, predám, bazár

Scanner genius 1200x

Kategória: Scanery

Predam starsi ale plne funkstny scanner.
Scanner genius 1200x
Podobné inzeráty
Scanner GENIUS ColorPage-Slim 1200 USB2.0
Predám Scanner GENIUS ColorPage-Slim 1200 USB2.0 Tento skener je už starší a používaný, no stále funguje výborne, je neporušený, úzky - zaberie málo priestoru a bola som s ním spokojná! Predávam ho preto, lebo mám nový počítač s novším operačným systémom, ktorý už tento skener nepodporuje. Preto si dobre prečítajte požiadavky na systém (viď. nižšie)! Pôvodná cena toho času, bola dosť vysoká 83 eur. Ku skeneru posielam všetko, čo bolo v pôvodnom balení: - kábel skeneru - sprievodcu rýchlou inštaláciou (aj v češtine) - Disk CD-ROM 1kus - stojan Požiadavky na systém: - IBM PC s procesorom Pentium 133 alebo lepším - 32 MB RAM alebo viac - VGA alebo SVGA - Windows 98/ME/2000 - 200 MB voľného miesta na pevnom disku - voľný USB port - myš - mechanika CD-ROM Preferujem osobný odber! Je možné poslať aj poštou, no v tom prípade, si je k sume za tovar treba pripočítať aj poštovné podľa aktuálneho cenníka SR pošty (obyčajné poštovné pre balík, alebo doporučene pre balíky). Zasielam po pripísaní peňazí na účet!V prípade otázok píšte na mail. PS: + ak by niekto využil na niečo aj starú funkčnú klávesnicu Chicony KB-9810 PS2 + starú funkčnú myš Genius NetScroll PS2 (viď. foto) pribalím zadarmo k tomu;).
SCANNER  Genius ColorPage HR7X Slim PREDAJ/VYMENA
SCANNER Genius ColorPage HR7X Slim PREDAM za 10e alebo Vymenim za 5 7dl poharov zavaranych uhoriek. SPECIFIKACIA PRODUKTU tu
Scanner - Canon LiDE 120 (color image scanner)
Ponúkam na predaj Canon LiDE 120 (color image scanner). Scanner je minimálne využívaný, všetko plne funkčné. V prípade záujmu ma kontaktuj.
Starsi scanner
Predam tento starsi scanner BenQ, funkcny, model: BenQ Scanner 5000.
Predám scanner HP ScanJet Enterprise Flow S7000
Predám vysokovýkonný scanner HP ScanJet Enterprise Flow S7000. Základné parametre: • Automatický podávač až na 50 dokumentov • Jednopriechodové duplexné skenovanie • Skenovanie jedným tlačidlom • Optické rozpoznávanie znakov • Skenovanie do cloudu, e-mailu • Rýchlosť skenovania A4 cez ADF - až 75 str./min. • Odporúča sa na skenovanie do 7 500 strán denne Scanner bol veľmi málo používaný, má preventívne vymenené podávače a je kompletne vyčistený, zabalený v krabici. Možnosť predaja aj do firmy na doklad.
Scanner
Predám multifunkčnu tlačiareň Samsung CLX-2160. Na tlačiarni funguje scanner s farebným scanovaním 4800x4800 DPI. Tlačiareň je pokazená, tlači dokumenty s čiarami a s čmuhami. Sú v nej kúpené nové farby. Tlačiareň bola použivaná ako scanner.