inzercia, predaj, predám, bazár

SCARPA tur.obuv c.39

Kategória: Topánky, obuv

Predam...cena+postovne
SCARPA tur.obuv c.39
Podobné inzeráty
Trekingové pánske topánky zn. Scarpa
Trekingové topánky zn. Scarpa gecko, farba: shark azure, veľkosť 44, materiál: Zvršok je vyrobený z vodeodolnej semišovej kože,Špička je chránená gumovou vrstvou, Medzipodrážka z peny EVA, podrážka PRESA je vyrobená z materiálu SuperGum kupované 23.1.2023 v Trekland Bratislava, pôvodná cena 150 eur (bloček od topánok priložený) nosené dokopy 2 týždne-nesedí veľkosť. Sú bez poškodenia, nevychodené, jedine vo vnútri je text Scarpa mierne olúpaný, viac info:
SCARPA ZODIAC v. 46
Predam nove, parkrat obute SCARPA Zodiac vel. 46. Stav novych.
Pracovná obuv, topánky, čižmy
Predám pracovnú obuv, topánky. Všetky sú nové nepoužité, boli len odskúšané a uskladnené. Ide o profesionálnu pracovnú obuv do priemyslu. ----------------------------------------- 1. Pracovná obuv neznámej značky. Kvalitné spracovanie. Pravá koža. vhodné do každej dielne. Vyrobené podľa STN. Veľkosť 41-42. Cena 13€ ----------------------------------------- 2. BENNON COMMODORE S3 NON METALLIC BOOT (Z93860) Celoročná poloholeňová taktická obuv bez kovových súčastí, opatrená vodeodolnou membránou REGI-TEX®. Obuv je vybavená dvojkomponentný nástrekovou podošvou PU / guma. Obuv je určená pre celoročné použitie v náročných vonkajších prevádzkach. Norma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC HRO WR CI Veľkosť 42 Cena 48€ (cena v obchodoch 62€) ----------------------------------------- 3. PREDANÉ ----------------------------------------- 4. PRABOS S93872 S3 (vyrobené 03/2013) Antistatická obuv, bezpečnostná tužinka Odolnosť proti vode, prepichnutiu, olejom, pošmyknutiu, teplu do 300°C. Absorpcia energie v oblasti päty. Obuv NON METALLIC bez kovových súčastí PU/Guma. EN ISO 20345 S3 SRC. Ide o starší model náhrada je PRABOS (S93873 TOBIAS S3) Veľkosť 42/8 Cena 28€ (cena v obchodoch 51€) ----------------------------------------- +poštovné. Ceny sú bez poštovného. Cenník podľa SK pošty. Posielam po platbe prevodom celú sumu, na dobierku ale treba uhradiť poštovné vopred. Prvý kontakt najlepšie e-mail, alebo sms, prosím nevolať!!! Na vyžiadanie zašlem viac foto. Platí do zmazania. Pozri všetky moje inzeráty.
Terlik farebna orto  korková/EVA obuv - umývame zubky EU 39
pOSLEDNE 1 X EU 39, 25.5cm noha NOVE, V KRABICI, NENOSENE Charakteristika: Obľúbene u zdravotných sestier, zdravot presonalu, medikov, lekárov, laborantov Farebná pracovná obuv Rozširená uzavretá obuv korková/EVA pena Vhodná na denne nosenie v praci, či doma Vďaka laminovanej koži vydržia dlhšie ako iná obuv Unikatny originálny vzor Nastaviteľná pracka Výhodou je uzatvorena špička, takže pri zakopnuti,stupnuti na prsty sa neporaníte. Vzor: umyvame zubky Material: Vrch: Laminovaná koža, ktorá vydrží dlhšie ako bežná Podrážka: Korok/EVA pena podrážka vďaka tvaru sa nešmýka na mokrej podlahe Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky. #LEKAR #SESTRA #ZDRAVOTNA #OBUV #SLAPKY #FAREBNESLAPKY
Pracovná obuv, topánky, čižmy
Predám pracovnú obuv, topánky. Všetky sú nové nepoužité, boli len odskúšané a uskladnené. Ide o profesionálnu pracovnú obuv do priemyslu. ----------------------------------------- 1. Pracovná obuv neznámej značky. Kvalitné spracovanie. Pravá koža. vhodné do každej dielne. Vyrobené podľa STN. Veľkosť 41-42. Cena 10€ ----------------------------------------- 2. BENNON COMMODORE S3 NON METALLIC BOOT (Z93860) Celoročná poloholeňová taktická obuv bez kovových súčastí, opatrená vodeodolnou membránou REGI-TEX®. Obuv je vybavená dvojkomponentný nástrekovou podošvou PU / guma. Obuv je určená pre celoročné použitie v náročných vonkajších prevádzkach. Norma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC HRO WR CI Veľkosť 42 Cena 35€ (cena v obchodoch 62€) ----------------------------------------- 3. PREDANÉ ----------------------------------------- 4. PRABOS S93872 S3 (vyrobené 03/2013) Antistatická obuv, bezpečnostná tužinka Odolnosť proti vode, prepichnutiu, olejom, pošmyknutiu, teplu do 300°C. Absorpcia energie v oblasti päty. Obuv NON METALLIC bez kovových súčastí PU/Guma. EN ISO 20345 S3 SRC. Ide o starší model náhrada je PRABOS (S93873 TOBIAS S3) Veľkosť 42/8 Cena 25€ (cena v obchodoch 51€) ----------------------------------------- +poštovné. Ceny sú bez poštovného. Cenník podľa SK pošty. Posielam po platbe prevodom celú sumu, na dobierku ale treba uhradiť poštovné vopred. Prvý kontakt najlepšie e-mail, alebo sms, prosím nevolať!!! Platí do zmazania. Pozri všetky moje inzeráty.
Terlik korková/EVA obuv - šlapky umývame  zubky Eu 38
nove, v krabici, original EU 38, 25 cm noha k dispozicii aj velkost Eu 36, EU 39 Charakteristika: Rozširená uzavreta obuv korková/EVA pena. Vhodná na denne nosenie v praci, či doma. Výborna obuv do ambulancii, zdravotníckych zariadení alebo len tak na doma. Skvelá pre zubárky, zubársky personal vďaka milému zubárskemu dizajnu. Hlavne pre prácu s detskými pacientami. Vďaka laminovanej koži vydržia dlhšie ako iná obuv. Unikatny vzor zúbkov a zubára. Anatomicka stielka Výhodou je uzatvorena špička, takže pri zakopnuti,stupnuti na prsty sa neporaníte. Nastaviteľná pracka Výborna do ambulancii, zdravot. personal, zubnych technikov a pod Skvelé na širokú nohu Vzor: Umývame zúbky Material: Vrch: Laminovaná koža, ktorá vydrží dlhšie ako bežná Podrážka: Korok/EVA pena podrážka vďaka tvaru sa nešmýka na mokrej podlahe Na výrobu sa NEPOUŽIVAJÚ žiadne umelé materiály Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky.