inzercia, predaj, predám, bazár

Schleich - 3set koní a jazdcov

Kategória: Hračky

Predám Schleich - 3set koní a jazdcov.

Pozri aj moje iné inzeráty pre viac setov a zvieratok Schleich.

Osobný odber v BA alebo poštou podľa cenníka SP.
Schleich - 3set koní a jazdcov
Podobné inzeráty
Schleich figúrky ľudí, jazdcov koní…
Schleich figúrky ľudí, jazdcov koní…
Predám Schleich stajňu+príslušenstvo, kone a ostatné
Dobrý deň, predám Schleich stajňu spolu so všetkým príslušenstvom a kopou koní. Všetko je v najlepšom stave, nakoľko sa s tým deti hrali iba pár krát. Na prvých štyroch fotkách sú všetky veci značky Schleich+na 5.fotke ohrada je tiež Schleich. Na 6.-8. fotke sú hračky neznámej značky, tiež ako nové. Predávam to všetko spolu. Len osobný odber.
Predám Schleich stajňu+príslušenstvo, kone a ostatné
Dobrý deň, predám Schleich stajňu spolu so všetkým príslušenstvom a kopou koní. Všetko je v najlepšom stave, nakoľko sa s tým deti hrali iba pár krát. Na prvých štyroch fotkách sú všetky veci značky Schleich+na 5.fotke ohrada je tiež Schleich. Na 6.-8. fotke sú hračky neznámej značky, tiež ako nové. Predávam to všetko spolu. Len osobný odber.Pri rýchlom jednaní som ochotná ísť s cenou dole.
Nový Schleich 98642 Adventný kalendár Kone
Predám nový Schleich 98642 Adventný kalendár Kone. Nový adventný kalendár Horse Club 2022 z kolekcie Schleich je plný prekvapení, pri ktorých srdce každého milovníka koní zaplesá, a to hneď 24-krát. Čo sa asi tak skrýva za okienkami? Však ty to zistíš. Môžeš sa ale pripraviť na veľkú dávku erdžania a klapania kopýt o podlahu tvojej izbičky. Figúrky Schleich sú mimoriadne detailne prepracované, láskyplne maľované a umožňujú deťom hrať sa a zároveň sa učiť a spoznávať rôzne druhy zvieratiek. Rozmer balenia: 39 x 7,5 x 28,5 cm. Cena: 19€ Osobný odber v KE alebo posielam poštou. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Schleich - 41418 - Cowboy na koni
Predám Schleich 41418 - Cowboy na koni Pozri aj moje iné inzeráty pre viac setov a zvieratok Schleich. Osobný odber v BA alebo poštou podľa cenníka SP.
Schleich - set koní s jazdcami
Predám Schleich - set koní s jazdcami Pozri aj moje iné inzeráty pre viac setov a zvieratok Schleich. Osobný odber v BA alebo poštou podľa cenníka SP.