inzercia, predaj, predám, bazár

Scubapro Definition Dry

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predám suchý oblek Scubapro Definition Dry
Veľkosť: S/48
Výška postavy: 170-175cm Vaha: 70-80kg Obvod hrudníka: 91-96cm
veľkosť topánok: 41
Definition Dry, vhodný pre pokročilých potápačov. Je vyrobený z novej odolnej poly/butyl/polytrilaminátovej zmesi.
Aj keď je Definition Dry pevný, je ľahký a ponúka množstvo dizajnových prvkov. stehy sú dvojité vodotesné zlepené a následne prelepené dvojitou vodotesnou páskou pre maximálnu spoľahlivosť vodotesnosti.
Predný diagonálny kovový suchý zips BDM zabraňuje prenikaniu vody a uľahčuje obliekanie.
Latexové manžety na zápästiach a krku sú odolné, pohodlné a účinné pri zabránení zatečenia.
Teplý krčný golier udržuje teplo a pomáha chrániť krčnú manžetu.
Kvalitný Si-Tech ventil zaisťuje efektívnu a bezproblémovú reguláciu prietoku vzduchu.
Integrované topánky majú pre väčšiu flexibilitu tenšiu podrážku a gumovú výstuž. Sú na nich pásiky na suchý zips na zlepšenie uchytenia, ktoré zároveň zabraňujú prúdeniu vzduchu k nohám.
Dve veľké vrecká po stranách obleku sú vybavené D-krúžkami a uzatvárajú sa na suchý zips. Oblek má teleskopické torzo,
vo vnútri obleku sa nachádzajú traky, ktoré poskytujú pohodlnú podporu spodnej časti obleku.
Stav: veľmi dobrý
Suchý oblek + taška cena : 800Eur
Scubapro Definition Dry
Podobné inzeráty
Predám dámske a pánske potápačské neoprény
Predám používané dámske a pánske potápačské neoprény značiek Scubapro, Oceanic, SeacSub. Neoprény sú bez poškodenia. Ženské: Scubapro Pacific Lady 3mm, XL, cena 70 Eur Scubapro Pacific Lady 7mm, L, cena 90 Eur (drobné poškodenie) Scubapro Profile Lady 5mm, XL, cena 80 Eur Sepadiver Lady 3mm, M, cena 60 Eur Prevlečník Scubapro Tec Lady 7mm, XS, cena 50 Eur Mužské: Bare Velocity 3/2mm, L, cena 70 Eur Oceanic 7mm, 52/L, cena 90 Eur Prevlečník Oceanic, 7mm, 52/L, cena 60 Eur Prevlečník Bare Arctic Supra, 5mm, L/G, cena 60 Eur
Predám rôzne potápačské potreby
Predám rôzne používané potápačské potreby: - 1. stupne (Scubapro, Poseidon, Apeks, Dacor, ...) - 2. stupne (Scubapro, Poseidon, Apeks, Dacor, ...) - tlakomery, konzoly - kompletné automatiky (Scubapro, Poseidon, Apeks, Dacor, Aqualung, ...) - žakety (Scubapro, Mares, Oceanic, ZEagle, ...) - neoprény ženské a mužské (Scubapro, Oceanic, SeacSub, ...) - počítače (SUUNTO) - tlakové hadice (HP, LP, inflátorové) - rôzne iné Všekto je v bezchybnom funkčnom stave. Bližšie info a ceny na požiadanie
Predám potápačskú automatiku Scubapro MK2
Predám používanú potápačskú automatiku Scubapro pozostávajúcu z: - 1. stupeň Scubapro MKII DIN - 2. stupeň Scubapro R380 - Octopus Scubapro R380 - hadica do žaketu - konzola (tlakomer, hĺbkomer) Automatika javí drobné známky používania, no je vo funkčnom stave. Bola servisovaná 7/2022 a od vtedy nepoužívaná. Automatiku predávam bez záruky, pred použitím odporúčam prehliadku v servise.
Oblek Scubapro Definition man 6.5mm + kukla
Predám pánsky potápačský oblek Scubapro Definition 6.5mm vo výbornom stave.Málo nosený (zhruba 15 ponorov). Dôvod predaja je prechod na inú značku. Veľkosť XLS 180-185 cm a 85-95kg. K obleku pridám aj kuklu velkosli "L" . Možnost odskúšať v Petržalke. Infrared fleece technologia, dvojité manžety na rukách a nohách, X-Foam material, malý zips na krku, I-safe na rukách pre uchytenie počítača.
Neopren Scubapro Definition 5mm
Predám malo používaný neopren značky Scubapro Definition. Hrúbka neoprénu je 5mm, má za sebou 3 ponory, nesadla veľkosť. Neopren je ako nový, žiadne známky používania. Velkost M. Vhodne na váhu 75-85kg.
Protápačské sáčkové/brokové olovo
Predám používané sáčkové/brokové olovo na potápanie. Značka SCUBAPRO. 3x 1,5kg SCUBAPRO 3x 1kg SCUBAPRO 1x 1kg bez značky Cena za 1kg je 10€