inzercia, predaj, predám, bazár

Sedací vak s taburetkou

Kategória: Kreslá a gauče

Predám málo používaný ako nový sedací vak s taburetkou -výplň original guličky, materiál fialová koženka.
Preferujem IBA osobný odber PRIEVIDZA STARÉ SÍDLISKO.
Cena 40€ iba spolu
Sedací vak s taburetkou
Podobné inzeráty
XXL POŤAH na sedací vak, FatBoy, BeanBag, obrovský 130x130cm
Predám POŤAH na sedací vak vo veľkosti monster. BEZ náplne. Rozmery 130 x 130 x 90 cm. Materiál je veľmi príjemný a hebký na dotyk. Farba čierna. Pohodlne si naň sadnú dvaja až traja dospelí ľudia, skúšali sme. Vak sme používali len krátko, cca 2 mesiace, je ako nový, bez akýchkoľvek chýb. Poťah sa zmestí do práčky, ak by ste ho chceli vyprať. Pridávam aj fotky z anglickej stránky, odkiaľ sme sedací vak pôvodne kúpili, tieto fotky sú označené ako "ilustračné foto". Pôvodná cena len poťahu je v prepočte cca 346 eur. Poštovné v rámci Slovenska by malo byť podľa váhy 3,5 kg: - balík na poštu 3,60 eur - balík na adresu 4,50 eur Platba dopredu prevodom na účet, na dobierku NEPOSIELAM. V prípade záujmu sa ozvite na odfarbi@ alebo SMS-kou na mobil. Predávam ešte iné veci...
Zlty/okrovy nepremokavy sedaci vak zn. Drevona
Predam krasny par mesiacov pouzivany sedaci vak zn. Drevona. Vak je z nepremokaveho a umyvatelneho materialu, vhodny aj do exterieru, na balkon, ci terasu. Sedaci vak je plneny polystyrenovymi gulickami a je uzatvoreny zipsom. Po rokoch je teda mozne vypln v pripade potreby doplnovat. Kruhovy priemer vaku je cca 1m. Povodna cena cca 90€. Osobny odber v Marianke, resp. v pripade potreby viem doviezt do Bratislavy.
Sedací vak AGA XXXL + podnožník (v záruke)
Dobrý deň, ponúkam na predaj minimálne používaný set Sedací Vak + podnožník v hnedom prevedení. V záruke je v obchode ešte do 04/2023. Bol používaný len chvíľu, odvtedy viac-menej odložený v rohu izby a nepoužívaný. Je v excelentnom a zachovalom stave, neboli s ním žiadne problém (ako sedací vak, tak aj podnožník). Farba: hnedá Cena za tento set je 25 eur, pôvodná bola 65. Rozumnej dohode sa však nebránim. Je nutný osobný odber v Považskej Bystrici na SNP. V prípade záujmu/dodatočných otázok a fotiek ma prvotne kontaktujte prostredníctvom formuláru nižšie, číslo je vymyslené.
EKO sedací vak +  podnožník
Vhodné pre deti aj pre dospelých. Sedací vak Sako XXL sa vďaka svojej veľkosti dokonale prispôsobí vášmu telu pri sedení. Sedacie vaky sú pohodlné a ľahko prenosné, môžete ho so sebou zobrať kdekoľvek. Sedenie pred počítačom či televízorom, alebo relaxácia pri dobrej knihe, naberie s našimi sedacími vakmi nový rozmer. Perfektný tvar Vám umožní rozlúčiť sa s bolesťami chrbta či napätými svalmi. Materiál EKOKOŽA Nosnosť 100kg Rozmer 80x140cm Váha 5kg Vďaka podnožníku môžu byť vaše nohy vyložené a váš relax komfortný... Vyberte si z viacerých farieb. Mám asi 12 farebných kombinácií. Do e-mailu najlepsievaky@ mi kľudne napíšte aj telefónne číslo, zavolám vám... urýchlime našu komunikáciu. Kľudne píšte SMS spätne vám zavolám. Mám aj sedací vak LOPTA ∅90cm (30€)
Tuli sedací vak  so snímateľným poťahom
Predám sedací vak od firmy Tuli so snímateľným poťahom. Dá sa používať ako ležadlo a zároveň sa dá sforovať z neho extra mäkké kreslo. Obsah vaku tvoria guličky zo zdravotne neškodného potravinárskeho polystyrénu, vyrobeného na Slovensku. Ak sa vak po čase vysedí, vak s náplňou, je možný odzipsovať a doplniť novým granulátom. Pranie v práčke do 30°C. veľkosť(v ležiacej polohe):120x95 cm - viď foto
Tuli vak sedací vak
Predám tuli vak, sedací vak (ecopuf) z ekokože béžový, veľký. Je pohodlný a vhodný na leňošenie. Je používaný minimálne . Cena nového bola 150€ . Predávam za 60 €. Len osobný odber Prešov.