inzercia, predaj, predám, bazár

Sedacia súprava gauč

Kategória: Sedacie súpravy

Predám rohovú sedaciu súpravu, kreslo a dve taburetky.
Rozmery: 280 CM a 220 CM, strany gauča.
Bez poškodení a fľakov.
Sedacia súprava gauč
Podobné inzeráty
Sedačka Caliente U
SEDACIA SÚPRAVA CALIENTE U Moderná a priestranná sedacia súprava CALIENTE v tvare U s funkciou rozkladania, dvoma úložnými priestormi a polohovaním hlavových opierok. Sedačka stojí na hrubších plastových nožičkách (dekor chróm). Sedacia súprava CALIENTE U disponuje funkciou rozkladania na princípe výsuvného vozíka, ktorý poskytne jednoduché a rýchle rozloženie. Sedacia súprava tiež disponuje dvoma veľkorysými úložnými priestormi, ktoré nájdete po oboch stranách sedačky. Výhodou sedacej súpravy sú polohovateľné opierky hlavy (záhlavníky) s nastavením uhla opierky podľa potreby pre maximálny komfort relaxácie. Sedacia súprava CALIENTE U je univerzálna. Zobrazená sedacia súprava CALIENTE U je ilustračná, kategória látok BASIC, kombinácia – látka LUX 23 čierna + koženka SOFT 31 biela. Rozmer sedacej súpravy Dĺžka (cm) 310 Hĺbka 1 (cm) 183 Hĺbka 2 (cm) 183 Šírka otomana 1 (cm) 75 Šírka otomana 2 (cm) 75 Spacia plocha (cm) 264 x 130 Výška (cm) 80-100 (vrátane zdvihnutej opierky hlavy) Výška sedenia (cm) 43 Technické parametre POLOHOVATEĽNÉ OPIERKY HLAVY/ZÁHLAVNÍKY ÁNO PREŠITIE KONTRASTNÉ ROZKLADACIA ÁNO ÚLOŽNÝ PRIESTOR ÁNO (2 x) POLOHOVANIE CHRBTOVEJ OPIERKY NIE ČALÚNENÁ ZADNÁ STRANA ÁNO VÝBER PRAVEJ AJ ĽAVEJ STRANY NIE (univerzálny roh) MOŽNOSŤ MENIŤ DRUH A FARBU ČALÚNENIA NIE DEKORATÍVNE VANKÚŠE V CENE NIE TABURETKA V CENE NIE VÝBER TYPU ČALÚNENIA LÁTKA, EKO KOŽA VÝPLŇ PUR PENA PRUŽINY VLNOVEC NOŽIČKY PLASTOVÉ (dekor chróm)
Sedačka Caliente U
SEDACIA SÚPRAVA CALIENTE U Moderná a priestranná sedacia súprava CALIENTE v tvare U s funkciou rozkladania, dvoma úložnými priestormi a polohovaním hlavových opierok. Sedačka stojí na hrubších plastových nožičkách (dekor chróm). Sedacia súprava CALIENTE U disponuje funkciou rozkladania na princípe výsuvného vozíka, ktorý poskytne jednoduché a rýchle rozloženie. Sedacia súprava tiež disponuje dvoma veľkorysými úložnými priestormi, ktoré nájdete po oboch stranách sedačky. Výhodou sedacej súpravy sú polohovateľné opierky hlavy (záhlavníky) s nastavením uhla opierky podľa potreby pre maximálny komfort relaxácie. Sedacia súprava CALIENTE U je univerzálna. Zobrazená sedacia súprava CALIENTE U je ilustračná, kategória látok BASIC, kombinácia – látka LUX 23 čierna + koženka SOFT 31 biela. Rozmer sedacej súpravy Dĺžka (cm) 310 Hĺbka 1 (cm) 183 Hĺbka 2 (cm) 183 Šírka otomana 1 (cm) 75 Šírka otomana 2 (cm) 75 Spacia plocha (cm) 264 x 130 Výška (cm) 80-100 (vrátane zdvihnutej opierky hlavy) Výška sedenia (cm) 43 Technické parametre POLOHOVATEĽNÉ OPIERKY HLAVY/ZÁHLAVNÍKY ÁNO PREŠITIE KONTRASTNÉ ROZKLADACIA ÁNO ÚLOŽNÝ PRIESTOR ÁNO (2 x) POLOHOVANIE CHRBTOVEJ OPIERKY NIE ČALÚNENÁ ZADNÁ STRANA ÁNO VÝBER PRAVEJ AJ ĽAVEJ STRANY NIE (univerzálny roh) MOŽNOSŤ MENIŤ DRUH A FARBU ČALÚNENIA NIE DEKORATÍVNE VANKÚŠE V CENE NIE TABURETKA V CENE NIE VÝBER TYPU ČALÚNENIA LÁTKA, EKO KOŽA VÝPLŇ PUR PENA PRUŽINY VLNOVEC NOŽIČKY PLASTOVÉ (dekor chróm) Dostupná v 2 farbách
Nová rohová sedacia súprava L-ko Zeus . Dovoz celá SR
Nova rohova sedacia suprava NEW Zeus - dodanie cela SR Nová sedacia súprava Zeus zabalená pôvodná cena 500€ teraz v akciovej cene za €270 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 235 cm šírka: 144 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dodania tovaru v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v dvoch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava Zeus . Dovoz celá SR
Nova rohova sedacia suprava Zeus - dodanie cela SR Nová sedacia súprava Zeus zabalená pôvodná cena 500€ teraz v akciovej cene za €270 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 235 cm šírka: 144 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dodania tovaru v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v dvoch balíkoch.
Predám sedaciu súpravu
Predám túto bordovú sedaciu súpravu. Sedacia súprava patrí generačne už k tým starším. Obsahuje gauč, dve kreslá a taburet. Taburet aj gauč majú ukladaci priestor, gauč je tiež rozkladací, takže sa dvaja ľudia na ňom vyspia. Je používaný, čo vidieť aj na fotkách. Osuchane opierky, gombíky trosku osuchane, jeden viac (foto), plus na fotkách som zakruzkovala tri chýbajúce gombíky. Gauč je na jednej strane trochu vysedeny, tiež vidieť na fotke. Čelá sú kvalitné drevené, žiadne drevotrieskové. Samozrejme pýta si už pomaly nové čalúnenie, trošku vynovit, ale stále je v dobrom stave. Rozmery približné: Taburet - š x v x d - 36 x 33 x 50 cm Kreslá - š x dĺžka s čelami - 65 x 70 cm , výška sedacia časť od zeme cca 36cm, výška opierka cca 65 cm Gauč - š x dĺžka s čelami - 57 x 200 cm, výška sedacia časť od zeme cca 40 cm, výška opierka cca 56 cm. Verím, že pre niekoho bude mať svoju cenu.
Sedačka Caliente liente U
SEDACIA SÚPRAVA CALIENTE U Moderná a priestranná sedacia súprava CALIENTE v tvare U s funkciou rozkladania, dvoma úložnými priestormi a polohovaním hlavových opierok. Sedačka stojí na hrubších plastových nožičkách (dekor chróm). Sedacia súprava CALIENTE U disponuje funkciou rozkladania na princípe výsuvného vozíka, ktorý poskytne jednoduché a rýchle rozloženie. Sedacia súprava tiež disponuje dvoma veľkorysými úložnými priestormi, ktoré nájdete po oboch stranách sedačky. Výhodou sedacej súpravy sú polohovateľné opierky hlavy (záhlavníky) s nastavením uhla opierky podľa potreby pre maximálny komfort relaxácie. Sedacia súprava CALIENTE U je univerzálna. Rozmer sedacej súpravy Dĺžka (cm) 310 Hĺbka 1 (cm) 183 Hĺbka 2 (cm) 183 Šírka otomana 1 (cm) 75 Šírka otomana 2 (cm) 75 Spacia plocha (cm) 264 x 130 Výška (cm) 80-100 (vrátane zdvihnutej opierky hlavy) Výška sedenia (cm) 43 Technické parametre POLOHOVATEĽNÉ OPIERKY HLAVY/ZÁHLAVNÍKY ÁNO PREŠITIE KONTRASTNÉ ROZKLADACIA ÁNO ÚLOŽNÝ PRIESTOR ÁNO (2 x) POLOHOVANIE CHRBTOVEJ OPIERKY NIE ČALÚNENÁ ZADNÁ STRANA ÁNO VÝBER PRAVEJ AJ ĽAVEJ STRANY NIE (univerzálny roh) MOŽNOSŤ MENIŤ DRUH A FARBU ČALÚNENIA NIE DEKORATÍVNE VANKÚŠE V CENE NIE TABURETKA V CENE NIE VÝBER TYPU ČALÚNENIA LÁTKA, EKO KOŽA VÝPLŇ PUR PENA PRUŽINY VLNOVEC NOŽIČKY PLASTOVÉ (dekor chróm)