inzercia, predaj, predám, bazár

sedacia suprava plus kreslo

Kategória: Sedacie súpravy

predám velkú rozkladaciu sedačku,sedačka je zachovalá čistá,dá sa rozložiť na spanie.súčasťou sedačky je aj kreslo.,cena 290 eur.pri rýchlom jednaní cena 150 eur
sedacia suprava plus kreslo
Podobné inzeráty
Veľká kožená sedacia súprava
Veľká kožená sedacia súprava Sedacia súprava z pravej kože, má svoje roky a tým pádom aj špecifickú patinu kože. Ide o poctivé materiály - kvalitnú pevnú, ale mäkkú kožu a drevo z tvrdého masívu. Ako je vidno na foto, čalúnená časť má stále dobrú hustotu výplne - celá sa dá nadvihnúť a je vidno tvrdý drevený podklad, čo je fajn pri upratovaní (a praktické pri prevoze). Sedacia časť pevne drží na svojom mieste, nakoľko má väčsiu hmotnosť a tvarovo je presne prispôsobená drevenej konštrukcii. Drevo nie je nijak poškodené, má bežné známky používania, ktoré sú estetickou záležitostou - niektoré miesta majú ošúchanejši lak, kreslo má na jednej nohe odreninu (viď foto) a veľká sedačka odreninu vo vnútornej časti konštrukcie (schované pod čalúnením - viď foto). Na masívnom stolíku je fľak, zrejme od nejakej tekutiny a drobné odreniny viditeľné veľmi zblízka (viď foto). Koža na dvojsedáku a kresle je vo výbornom stave, na veľkej sedačke je v mieste, kde sa najviac sedávalo trochu bledšia (lakťová opierka) a má drobné prasklinky na sedáku - nič, čo by znehodnotilo kožu (viď foto). Na predaj iba spolu: - 4-miestna sedačka s otomanom - 2-miestna sedačka - 1-miestne otočné kreslo - 1 masívny konferenčný stolík so zásuvkou Rozmery (ŠxVxH): Sedacia súprava meraná vždy v časti s najväčšou šírkou, výškou a hĺbkou. - 4-miestna sedačka s otomanom = 280x93x90 cm Otoman má dĺžku 145 cm Hĺbka sedáka je 50 cm, sedáka otomana 106 cm, výška operadla pri sedení 68 cm - 2-miestna sedačka = 163x93x90 - 1-miestne otočné kreslo = 100x93x100 - Masívny konferenčný stolík = 135x49x70 Iba osobný odber (Veselé, okres Piešťany)
Sedačka Caliente U
SEDACIA SÚPRAVA CALIENTE U Moderná a priestranná sedacia súprava CALIENTE v tvare U s funkciou rozkladania, dvoma úložnými priestormi a polohovaním hlavových opierok. Sedačka stojí na hrubších plastových nožičkách (dekor chróm). Sedacia súprava CALIENTE U disponuje funkciou rozkladania na princípe výsuvného vozíka, ktorý poskytne jednoduché a rýchle rozloženie. Sedacia súprava tiež disponuje dvoma veľkorysými úložnými priestormi, ktoré nájdete po oboch stranách sedačky. Výhodou sedacej súpravy sú polohovateľné opierky hlavy (záhlavníky) s nastavením uhla opierky podľa potreby pre maximálny komfort relaxácie. Sedacia súprava CALIENTE U je univerzálna. Zobrazená sedacia súprava CALIENTE U je ilustračná, kategória látok BASIC, kombinácia – látka LUX 23 čierna + koženka SOFT 31 biela. Rozmer sedacej súpravy Dĺžka (cm) 310 Hĺbka 1 (cm) 183 Hĺbka 2 (cm) 183 Šírka otomana 1 (cm) 75 Šírka otomana 2 (cm) 75 Spacia plocha (cm) 264 x 130 Výška (cm) 80-100 (vrátane zdvihnutej opierky hlavy) Výška sedenia (cm) 43 Technické parametre POLOHOVATEĽNÉ OPIERKY HLAVY/ZÁHLAVNÍKY ÁNO PREŠITIE KONTRASTNÉ ROZKLADACIA ÁNO ÚLOŽNÝ PRIESTOR ÁNO (2 x) POLOHOVANIE CHRBTOVEJ OPIERKY NIE ČALÚNENÁ ZADNÁ STRANA ÁNO VÝBER PRAVEJ AJ ĽAVEJ STRANY NIE (univerzálny roh) MOŽNOSŤ MENIŤ DRUH A FARBU ČALÚNENIA NIE DEKORATÍVNE VANKÚŠE V CENE NIE TABURETKA V CENE NIE VÝBER TYPU ČALÚNENIA LÁTKA, EKO KOŽA VÝPLŇ PUR PENA PRUŽINY VLNOVEC NOŽIČKY PLASTOVÉ (dekor chróm)
Sedačka Caliente U
SEDACIA SÚPRAVA CALIENTE U Moderná a priestranná sedacia súprava CALIENTE v tvare U s funkciou rozkladania, dvoma úložnými priestormi a polohovaním hlavových opierok. Sedačka stojí na hrubších plastových nožičkách (dekor chróm). Sedacia súprava CALIENTE U disponuje funkciou rozkladania na princípe výsuvného vozíka, ktorý poskytne jednoduché a rýchle rozloženie. Sedacia súprava tiež disponuje dvoma veľkorysými úložnými priestormi, ktoré nájdete po oboch stranách sedačky. Výhodou sedacej súpravy sú polohovateľné opierky hlavy (záhlavníky) s nastavením uhla opierky podľa potreby pre maximálny komfort relaxácie. Sedacia súprava CALIENTE U je univerzálna. Zobrazená sedacia súprava CALIENTE U je ilustračná, kategória látok BASIC, kombinácia – látka LUX 23 čierna + koženka SOFT 31 biela. Rozmer sedacej súpravy Dĺžka (cm) 310 Hĺbka 1 (cm) 183 Hĺbka 2 (cm) 183 Šírka otomana 1 (cm) 75 Šírka otomana 2 (cm) 75 Spacia plocha (cm) 264 x 130 Výška (cm) 80-100 (vrátane zdvihnutej opierky hlavy) Výška sedenia (cm) 43 Technické parametre POLOHOVATEĽNÉ OPIERKY HLAVY/ZÁHLAVNÍKY ÁNO PREŠITIE KONTRASTNÉ ROZKLADACIA ÁNO ÚLOŽNÝ PRIESTOR ÁNO (2 x) POLOHOVANIE CHRBTOVEJ OPIERKY NIE ČALÚNENÁ ZADNÁ STRANA ÁNO VÝBER PRAVEJ AJ ĽAVEJ STRANY NIE (univerzálny roh) MOŽNOSŤ MENIŤ DRUH A FARBU ČALÚNENIA NIE DEKORATÍVNE VANKÚŠE V CENE NIE TABURETKA V CENE NIE VÝBER TYPU ČALÚNENIA LÁTKA, EKO KOŽA VÝPLŇ PUR PENA PRUŽINY VLNOVEC NOŽIČKY PLASTOVÉ (dekor chróm) Dostupná v 2 farbách
Kreslo matrac transformér futon, bezkarkasové mäkké kreslo
Charakteristiky a popis Rozmery Hmotnosť: 4 kg Výška: 75 cm Šírka: 100 cm Hĺbka: 95 cm Hlavné atribúty Krajina pôvodu: Slovakia Veková skupina: Pre deti aj dospelých Maximálna nosnosť: 200 kg Materiál čalúnenia: Oxford Vnútorný obal: Nie Vzory a potlače: Bez vzorov a potlačí Stav: Nové Veľkosť: M Bezkarkasové kreslo transformér je výrobok, ktorý spojil kreslo a matrac v jednom. Bok po boku môžete za jednu minútu premeniť tento matrac na pohodlné kreslo a naopak. Tkanina - Oxford: Syntetický materiál, ktorý nepotrebujete prať, odolný voči vlhkosti. Dobrá podpora pre tvar kresla. Môžete ho použiť aj vonku. Náplň - Holofiber. Bezkarkasové kreslo-posteľ Futon alebo Ouster, ako ho nazývajú, je ideálnym objavom pre nadšencov moderného dizajnu v interiéri, jedinečný svojou konštrukciou, tvarom a vzhľadom bezkarkasového výrobku. Kreslo-posteľ je veľmi ergonomické, nezaberá veľa miesta v obývacej izbe, spálni alebo detskej izbe. Jeho tvar poskytuje pohodlnú oporu chrbtu. Kreslo nemá pevný rám, dokonca aj najaktívnejšie dieťa sa nemôže na ňom zraníť alebo udrieť. V zloženom stave má kreslo tvar rohu, ktorý poskytuje pohodlné sedenie v širokej škále uhlom náklonu chrbta, a v rozloženom stave pohodlný polokruhový matrac. Kreslo je pevne naplnené polyuretánovou penou s vysokou hustotou, ktorá mu dodáva mäkkosť a pružnosť zároveň. Takýto druh výplne sa nesťahuje a za šetrného zaobchádzania môže slúžiť mnoho rokov. V priebehu 50 rokov ho môžete vrátiť do kresla zo zloženého stavu. Oxford - to je materiál, ktorý sa vôbec nebojí vlhkosti, zvlhnutie kresla na tejto tkanine sa veľmi ľahko čistí, stačí utrieť špinavé miesto vlhkou utierkou alebo hubkou a kreslo bude opäť tešiť Vaše oči svojim pôvodným vzhľadom. V závislosti od nastavení monitora sa môže odtieň mierne líšiť.
Sedacia súprava
Ponúkam na predaj, rohovú sedaciu súpravu. Univerzálna pravo/ľavá, dá sa preskladať poďla potreby. Na predaj spolu s kreslom aj taburetkou + v prípade záujmu aj so stolíkom. Sedacia súprava je rozťahovacia, dlhšia časť sa dá rozložiť na spanie, v kratšej časti je úložný priestor. Na jednom mieste poškodenie čalúnenia. Celkovo nieje zničená ani vysedená. Kreslo taktiež disponuje úložným priestorom. Stôl je rozťahovací, je na ňom aj ochranné sklo. Rozmery cca: stôl : šírka 63cm dĺžka 123cm výška 58cm kreslo : šírka aj s opierkami rúk 86cm šírka sedenia 50cm hĺbka sedenia 55cm výška po sedenie 41cm od zeme celková výška 100cm taburetka: priemer 40cm sedacia súprava : výška sedenia 41cm celková výška 100cm dlhá časť celkom 265cm / po začiatok rohu 170cm kratšia časť celkom 209cm / po začiatok rohu 112cm hĺbka sedenia 58cm / celková hĺbka 94cm cena : sedacia súprava+kreslo+taburetka - 80€ stôl - 30€ V prípade otázok ma kontaktujte, kludne doplním o rozmery aj všetko čo bude treba. Odvoz si treba zabezpečiť, s naložením pomôžem. Na cene sa vieme dohodnúť.
Sedacia súprava
Ponúkam na predaj, rohovú sedaciu súpravu. Univerzálna pravo/ľavá, dá sa preskladať poďla potreby. Na predaj spolu s kreslom aj taburetkou. Sedacia súprava je rozťahovacia, dlhšia časť sa dá rozložiť na spanie, v kratšej časti je úložný priestor. Na jednom mieste poškodenie čalúnenia. Celkovo nieje zničená ani vysedená. Kreslo taktiež disponuje úložným priestorom. Rozmery cca: kreslo : šírka aj s opierkami rúk 86cm šírka sedenia 50cm hĺbka sedenia 55cm výška po sedenie 41cm od zeme celková výška 100cm taburetka: priemer 40cm sedacia súprava : výška sedenia 41cm celková výška 100cm dlhá časť celkom 265cm / po začiatok rohu 170cm kratšia časť celkom 209cm / po začiatok rohu 112cm hĺbka sedenia 58cm / celková hĺbka 94cm cena : sedacia súprava+kreslo+taburetka - 80€ V prípade otázok ma kontaktujte, kludne doplním o rozmery aj všetko čo bude treba. Odvoz si treba zabezpečiť, s naložením pomôžem. Na cene sa vieme dohodnúť .