inzercia, predaj, predám, bazár

sedačka Denver L, od slovenského výrobcu

Kategória: Sedacie súpravy

Slovenský výrobca INTER STYLE.
Sedačka DENVER, rozmer 293 x 213.
Odolná a ľahko čistiteľná poťahová látka Chantal 11 - nádherná petrolejová farba.
Sedačka je BEZ ROZKLADU, ale s úložným priestor. Sedenie je tvrdšie, ale maximálne pohodlné.

Sedačka má necelý rok, je bez poškodení v top stave. Je to moja druhá sedačka od tohto výrobcu. Prečo ju ponúkam? Po necelom roku v novom byte zisťujem že lepšia bude menšia a opačná.

Na cene je možná rozumná dohoda.

Sedačka sa nachádza v Dunajskej Strede. Odvoz si treba zabezpečiť. Vynesenie z bytu je bez menších problémov cez veľké balkónové dvere a záhradu.
sedačka Denver L, od slovenského výrobcu
Podobné inzeráty
sedačka Denver L, od slovenského výrobcu
Slovenský výrobca INTER STYLE. Sedačka DENVER, rozmer 293 x 213. Odolná a ľahko čistiteľná poťahová látka Chantal 11 - nádherná petrolejová farba. Sedačka je BEZ ROZKLADU, ale s úložným priestor. Sedačka má necelý rok, je bez poškodení v top stave. Je to moja druhá sedačka od tohto výrobcu. Prečo ju ponúkam? Po necelom roku v novom byte zisťujem že lepšia bude menšia a opačná. Na cene je možná rozumná dohoda. Sedačka sa nachádza v Dunajskej Strede. Odvoz si treba zabezpečiť. Vynesenie z bytu je bez menších problémov cez veľké balkónové dvere a záhradu.
rohová sedačka Denver, od slovenského výrobcu
Slovenský výrobca INTER STYLE. Sedačka DENVER, rozmer 293 x 213. Odolná a ľahko čistiteľná poťahová látka Chantal 11 - nádherná petrolejová farba. Sedačka je BEZ ROZKLADU, ale s úložným priestor. Sedenie je tvrdšie, s vyššími chrbtovými opierkami a maximálne pohodlné. Sedačka má cca rok a pol, je bez poškodení v top stave. Na sedacej časti mám kožušiny, navyše je pravidelne vysávaná s vysávačom s uvc svetlom. Je to moja druhá sedačka od tohto výrobcu. Prečo ju ponúkam? Po necelom roku v novom byte zisťujem že lepšia bude menšia a opačná. Cena novej bola 1.500€. Predávam za 1.100€, cene je možná rozumná dohoda. Sedačka sa nachádza v Dunajskej Strede. Odvoz si treba zabezpečiť. Vynesenie z bytu je bez menších problémov cez veľké balkónové dvere a záhradu.
sedačka Denver L, od slovenského výrobcu
Sedačka DENVER od slovenského výrobcu v nádhernej petrolejovej farbe. - bez rozkladu - s úložným priestorom - pohodlné sedenie - výška sedu 43cm - výška opierky 49cm - kvalitná poťahová látka - rozmer 293x213 Sedačka má cca 1,5 roka. Bez poškodení, s dobrou starostlivosťou a údržbou. Jednoduché vynesenie cez terasu, žiadne schodisko ani výťah.
Sedačka čalúnená sivá rozložiteľná
Sedačka je nová. Farba aj strana tak ako na prvom obrázku. Ľavé prevedenie v látke Omega 13. Rozkladacia sedačka má rozmery 93/295/195 cm (V/Š/H). Po rozložení vzniká plocha na spanie 210x126cm. Sedačka vhodne zapadne do akejkoľvek modernej i tradičnej domácnosti. Sedačka sa dá vhodne skombinovať s rôznym moderným i tradičným nábytkom. Sedačka pozostáva z masívnej konštrukcie ,kovových komponentov. Sedačka je čalúnená poťahovou látkou. Omega 13. Výplň sedačky - vlnitá pružina + pružina falista. Výška sedenia je 51 cm a hĺbka sedu je 58 cm. Výška nožičiek je 13 cm. Roh sedačky je ľavý. Sedačka je dodávaná v demonte. Dovoz po celom Slovensku za 10e. Osobny odber Kosice.
Sedacia súprava zanovna
Dobrý deň Máme na predaj túto veľmi zachovalú sedačku s odolnou látkou.sedacka vyzerá stále velmi pekne nie je vysedená určite ešte pár rokov niekomu môže robiť radosť.sedenie je polotvrde.Sedacka kupovana v INTERStyle v TO pôvodná cena sedačky 1700€.rozmer sedačky je 200x360cm hĺbka sedenia 60cm a celková výška sedačky 73cm.sucastou je taburet s úložným priestorom veľkosti 70x110cm.sedacka je z dvoch častí nie je rozkladatelna.nic nevrzga.sedacka ja aktuálne po tepovani.prilozime aj tento na mieru robený stolík v cene pôvodná cena stolíka bola 280€.takze pôvodná cena celého setu 1980€.moja cena nakoľko sedačka musí ísť preč kvôli miestu je 650€.nejedna sa o žiadny smejd ale o serióznu sedačku od slovenského vyrobcu čo si môžete osobne preveriť pri obhliadke. iba osobný odber Nitra-Cerman.Dopravu neviem zabezpeciť.v prípade nedostupnosti volať manželke na .dovod predaja:iný tvar sedačky potrebujeme
Sedačka od slovenského výrobcu
Predám používanú, zachovalú, rohovú sedačku od slovenského výrobcu tmavošedej farby, s kvalitnou poťahovou látkou. Sedačka nie je rozkladacia, má len úložný priestor viď. obrázok. Rozmery viď. obrázok. Len osobný odber na vlastné náklady.