inzercia, predaj, predám, bazár

Sedačka kačka

Kategória: Nábytok pre deti

Predám sedačku kačku penová
Sedačka kačka
Podobné inzeráty
Munchkin nafukovacia vaňa - Kačka
Predám úplne novú/nerozbalenú Munchkin nafukovacia vaňa - Kačička Nafukovacia vanička s veselou kačičkou, ktorá sa dá umiestniť aj do veľkej vane.Ukazovateľ teploty vo vnútri: ak je teplota vody nad 40 ° C, čo už nie je bezpečné pre dieťa, sivá vnútorná farba sa zmení na bielu a tým varuje rodičov. Vďaka nekĺzavému povrchu vám pomôže bezpečne vykúpať dieťa zatiaľ čo dieťa sa môže pohodlne hrať. Je tiež ideálnou voľbou pre cestovanie, pretože sa dá kedykoľvek spustiť a zaberá tak málo miesta. Odporúča sa kúpiť si takúto vaňu pre menšie byty alebo pre starých rodičov, pretože ju možno zabaliť po kúpeli. Cena:17€ Osobný odber v KE alebo posielam poštou. Pozrite sa aj moje ďalšie inzeráty.
sedačka CONCORD SPIN
Predám používanú detskú sedačku v dobrom stave. Už sa viac ako dva roky nepoužíva, ale nebol ju čas nafotiť. Sedačka je vhodná na cestovanie, je pevná hliníková a dá sa zložiť na veľmi malý rozmer, v kufri auta nezaberie skoro žiadne miesto. Má nastaviteľnu výšku. Váha je 6,7 kg. Poťah sa dá ľahko odobrať a vyprať. Sedačka je vyčistená a vypratá. Pôvodná cena bola cca 180 €. Som Ju ochotný aj odoslať ako balík na dobierku ( + 6,40 € ). Nie vždy môžem dvíhať telefón, kľudne píšte SMS, mail. Ďakujem Odosielam iba na dobierku, alebo prevzatie osobne.
Detská prenosná postieľka/kolíska Tiny Love 3 v 1
Predám nevyužívanú detskú prenosnú postieľku/kolísku Tiny Love 3 v 1. Možnosť využitia: postieľka, kolíska, sedačka Funkcie: melódie, vibrácia (nefunguje), svetielka, visiace hračky Nosnosť: postieľka/kolíska 9 kg / sedačka 18 kg Odporúčaný vek: od narodenia Prevzatie možné osobne v Košiciach, resp. na základe dohody v Bardejove, či Svidníku. Možnosť odoslať poštou alebo kuriérom na náklady kupujúceho. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte prostredníctvom SMS alebo e-mailu.
Detská sedačka
Ponúkam na predaj plastovú (kovový rám) používanú detskú sedačku na kŕmenie. Polohovateľná, zložitelná s kolieskami, predná doska je odnímateľná a zložená z dvoch častí pre ľahké umývanie. Má popruhy pre fixáciu dieťaťa. Na dvoch miestach je sedačka prasknutá.
Fisher price kresielko
Jedinečné hojdacie kreslo, kresielko a sedačka v jednom vhodné už od narodenia až do 4 rokov. Najprv je to sedačka s trojstupňovým vývojovým systémom hračiek určených na to, aby v prvom roku využili plný potenciál bábätka, ako dieťa rastie, môže sa používať ako hojdacia stolička pre batoľa.Trojbodový pridržiavaci pás drží dieťatko bezpečne na mieste. Ovládanie dvojpolohove vo verzii pre bábätko je dieťa ukľudňované jemnými vibráciami. Dieťatko pekne zaspinka. Podporuje vizuálne a dotykové zmysly. Odnímateľná podložka v sedačke sa dá prať. V zachovalom stave mala dierka z hora, dá sa to zašiť, nebráni používaniu. Zohľadnená cena.
JANÉ - STOLIČKA ACTIVA EVO
Kvalitna detska stolicka na krmenie. Da sa rozlozit na stolik zo sedackou. Sedacka ma polohovatelny uhol, pripinacie pasy a je plne rozoberatelna. Ma stolickeje nalek, ktory sa da dlaho prat. vyhladavanie: stolicka, sedacka, priputanie, farebne, mimino, male, batola, detska, pre deti, jedlo, krmenie, pre male deti