inzercia, predaj, predám, bazár

Sedačka polysport guppy maxi grey/silver

Kategória: Ostatná cyklistika

Predam detsku sedacku na bicykel značky polysport guppy maxi vo farbe grey/silver. Po jednom dieťati, par krát použitá. V super stave, par škrabancekov hlavne na boku, ako bola opreta o stenu. Inac bez poskodeni.
Viac info na web stránke :
Sedačka polysport guppy maxi grey/silver
Podobné inzeráty
Polysport Bilby sedačka
Predám prednú detsku sedačku na bucykel Polysport Bilby do 15kg, uchytenie na prednú rámovú trubku priemer 22-40mm
Predám zadnú detskú sedačku Polysport JOY 29 / 9-22 kg
– Samonosná naklápacia sedačka na naklápanie v rozmedzí 20° – Sedačka s držiakom na sedlovú rámovú rúrku kruhového aj oválneho priemeru 28 až 40 mm – Sedačka obsahuje päťbodový pás – Určené pre deti do hmotnosti 22kg – Ergonomický tvar na použitie prilby – Hmotnosť sedačky 4,17 kg – Rozmery: 400×760×440mm (šírka x výška x hĺbka) – Farba: šedo-čierna – Sedačky Polisport nie sú určené na montáž karbónových a celoodpružených RAMOV pouzivana, zachovala ..
Predám cyklosedačku Polisport Guppy Maxi
Predám vo veľmi dobrom stave a málo používanú cyklosedačku Polisport Gupppy Maxi s dvoma úchytkami na bicykel. Na pravej strane drobné škrabance po opieraní o stenu.
Detská sedačka zadná Polisport Bubbly 29 na sedl. trubku - č
Detská sedačka zadná Polisport Bubbly Maxi plus 29 2023 na sedl. trubku - čierna. použitá je 2x. Stav nového kusu. zakúpená Bigbike Prešov. čiernej farby. bližsie info emailom.
OAKLEY Jawbreaker OO9290-46 Grey Ink / PRIZM Road Jade
Predám športove okuliare OAKLEY Jawbreaker OO9290-46 Grey Ink / PRIZM Road Jade so všetkým originálnym príslušenstvom OAKLEY, ktoré som pri kúpe obdržal (krabica, puzdro, handrička a dokumentácia). Farba rámu: Grey Ink Farba šošovky: PRIZM Road Jade Šošovky: vymeniteľné Modelové označenie: Jawbreaker OO9290-46 PRIZM Stav: rám okuliarov je bez akýchkoľvek škrabancov a známok používania. V pravej časti skla je menší škrabanec (viď foto), ktorý ale z pohľadu užívateľa nie je absolútne vidieť a tým pádom žiadným spôsobom neovplyvňuje videnie. Preferujem osobný odber v rámci Partizánskeho a okolia. Možnosť poslať aj kuriérom. Kontaktovať ma môžete na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu Možnosť vyskúšať.
Detská sedačka Polisport Bilby RS, polohovateľná
Predám túto novú, nepoužitú sedačku v záruke. Pridávam k nej 2x držiak na bicykel. Detská sedačka Polisport na nosič bicykla s bezpečnostnými pásmi, ochranou a jednoduchým upevnením pomocou kolieska. náklon sedačky o 20 ° horizontálny posun sedačky v 3 pozíciách podľa veľkosti dieťaťa a bicykla Polisport Bilby detská sedačka s uchytením na nosič. Na jej montáž nepotrebujete ani náradie, vďaka ľahkému upevneniu pomocou kolieska sa cyklosedačka rýchlo pripevní k nosiču a vy môžete vyraziť. O bezpečnosť dieťaťa sa postará päťbodový pás. Sedačka je ergonomicky tvarovaná pre použitie prilby. Nosnosť - až do 22 kg. Hĺbka sedačky - 559 mm. Rozmery - 41x74x59mm. Cyklosedačka nie je určená na montáž karbónových a celoodpružených rámov. Nosnosť: do 22 kg Výška/vek dieťaťa: vek 9-60 mesiacov Hmotnosť: 2,6 kg