inzercia, predaj, predám, bazár

Sedačka rohová

Kategória: Kreslá a gauče

Predám túto kvalitnú veľkú rohovú sedačku z Decodomu,tmavá zelená plus taburetka
Pc bola 2,800 Eur
Top stav ako nová,máme ju len krátko v skutočnosti taká tmavá az neni realna farba je na taburetke
Sedačka rohová
Podobné inzeráty
Dizajnová rohová sedačka - rozkladacia
Rohová rozkladacia sedačka s nastavením hĺbky sedu, mentolová. (Pravý roh) Pôvodná cena 1 569€ Stav- používaná, bez viditelných známok poškodenia alebo vysedenia. (Dôvod predaja reorganizácia priestoru) Sedacia časť je vyplnená pružinou v kombinácii s pur penou, ako výplň do operadlových vankúšov boli použité silikónové guľôčky. Tento príjemne mäkký materiál zaistí pohodlie sediaceho, ktorý sa zaborí do sedačky pohodlne ako do perín. Výhodou silikónu je taktiež jeho trvácnosť, takže vankúše vyplnené silikónom vydržia dlho mäkké a nadýchané. Použitý materiál zabezpečuje trvalý objem vankúšov. Materiál: látka Bergamo 82 Oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 100 000 oderov Farba: mentolová Rozmery (ŠxHxV): 260x188x87/111 cm Výška sedu: 43 cm Regulácia hĺbky sedu Polohovanie opierok chrbta ocenia predovšetkým osoby nižšieho vzrastu Hĺbka sedu: 54/80 cm Výška spodného priestoru od podlahy: 8,7 cm S funkciou rozloženia Rozmery plochy na spanie (ŠxD): 146x214 cm S úložným priestorom Pravé prevedenie Rohová Celočalúnená Dekoratívne prešitie sedacej časti Výplň sedacej časti: pružina v kombinácii s pur penou Výplň vankúšov: silikónové guľôčky 4 operadlové vankúše 4 menšie dekoratívne vankúše Moderné dizajnové nožičky Svojím dizajnom s dekoratívnym prešitím sedacej časti ohúri nielen vás, ale aj vašich návštevníkov. Látka Bergamo je príjemná na dotyk a farebné prevedenie mentolová zas okúzli očká. Jej umiestnenie je praktické, vhodné do rohov miestnosti alebo rovno doprostred. Pretože je celočalúnená, nie je nutné, aby stála pri stene. Aby toho nebolo málo, sedacia súprava je rozkladacia a ukrýva v sebe úložný priestor. Moderný nadčasový dizajn s funkciou regulovania hĺbky sedu určite oceníte. O čom hovoríme? Sedacia časť má hĺbku 80 cm, no vy si ju jednoduchým spôsobom viete zmenšiť na 54 cm. Dizajnéri totiž zakomponovali do sedačky posúvacie operadlá. Jednoduchým mechanizmom operadlo zasuniete a získate tak maximálne pohodlie aj pre sediacich nižšieho vzrastu.
Rohová sedačka + kreslo a taburetka
NA PREDAJ Rohová sektorová sedačka Rozmery Sedačka: 345(285)x280x90 cm Dlhšia strana sa dá skrátiť o 60cm Kreslo: 110x90 Taburetka: 85x60 (Kreslo a taburetka v cene) Materiál: Eko koža Stav: Pekný, nepoškodený Cena:590€
Rohová sedačka - ľavý roh, značka BePureHome Rodeo
Predám rohovú koženú sedačku (ľavý roh) - značky BePureHome model Rodeo v hnedej farbe cognac. Používaná približne 1 rok (nákup august 2021). Sedačka je bez poškodení, ako nová. Nie je rozkladacia. Materiál 70% koža 30% polyester, veľmi odolný. Rozmery 85 x 300 x 86, 155 cm. Dôvod predaja - nehodí sa nám do interiéru. Kupovaná cez eshop , prikladám link pre detailnejšie informacie: Sedačka dostupná ihneď.
Nova sedacka
Na predaj nepouzivana tmavomodra rohova sedacka s uloznym priestorom "bobochic paris mola" (podobna sedacka - povodna cena 1000 EUR
Sedačka, gauč, rohová sedačka
Krasny skoro nový gauč. Rohová sedačka je dovezená z Holandska na mieru. Rozmery su na fotkach. Je to brusena koža velmi lahko sa čistí a upravuje. Pôvodna cena je 2700 eur Dvôvod predaja nové bývanie iné rozmery. Prosim pište sms alebo email.
Krásna a kvalitná rohová sedačka
Predám krásnu zachovalú rohovú sedačku Klaudia vrátane taburetky bez výrazných známok poškodenia. Sedačka je hnedosivej farby, poťah je lahko udržiavateĺny. Jedna sa o slovenský výrobok značky Fines ( Sedačka je rozkladacia a ma úložný priestor. Rozmery sedačky sú na jednej z priložených fotiek s tým, že pravá časť je kratšia, má dĺžku 100 cm (namiesto 150 cm) - viď reálne foto.Hĺbka sedu je 54 cm a výška sedu je 44 cm. Nožičky sú kvalitné plastové hnedej farby. Sedačka je veľmi pohodlná. Viac informácií o sedačke je dostupných na vyššie uvedenom linku. Pôvodná cena sedačky bola vyše 1400 eur. Poprosím len seriózny záujem - cez sms. V prípade záujmu je potrebné zabezpečiť si odvoz.