inzercia, predaj, predám, bazár

Sedadlo

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám sedadlo na horský bicykel
Sedadlo
Podobné inzeráty
Poťah na sedadlo bicykla s memory penou
Predám komfortný poťah (návlek) na sedadlo bicykla s pamäťovou penou. Zmäkčuje tvrdé sedadlo. Je úplne nový, nepoužitý. Cena je 6 eur. Osobný odber v Bratislave alebo zašlem poštou a pripočítam k cene aj poštovné.
Zámok, závesná taška Author a poťah na sedadlo bicykla
Predám zámok na bicykel, závesnú tašku (značka Author) na kostru bicykla a pohodlný mäkký poťah s memory penou na sedadlo bicykla. Všetko je nové, nepoužité. Namotaný zámok sa dá pripevniť na bicykel. Pri zamykaní bicykla sa reťaz odmotá z hlavnej časti, posledný článok sa vloží do zámku v hlavnej časti a uzamkne sa stlačením kovovej tyčky dnu. Otvára sa kľúčom. Kupovala som ho v Rakúsku. Cena za zámok: 8 eur Cena za tašku: 9 eur Cena za poťah na sedadlo: 6 eur Alebo všetky tri veci spolu iba za 15 eur. Osobný odber v Bratislave alebo zašlem poštou a k cene pripočítam aj poštovné.
Sedadlo Selle italia
Predám sedadlo Selle Italia model X. Najazdené asi 150km, 145mm šírka. Sedadlo mi nevyhovuje.
Závesná taška Author na bicykel a poťah na sedadlo bicykla
Predám závesnú tašku (značka Author) na kostru bicykla a pohodlný mäkký poťah s pamäťovou penou na sedadlo bicykla. Všetko je nové, nepoužité. Cena za tašku: 9 eur Cena za poťah na sedadlo: 6 eur Alebo obidve veci spolu iba za 12 eur. Osobný odber v Bratislave alebo zašlem poštou a k cene pripočítam aj poštovné.
Sedadlo Selle italia
Predám sedadlo Selle Italia model X, 145mm šírka. Sedadlo mi nevyhovuje.
Liberta retro
Retro bike vhodný do mesta Liberta prešla komplet renováciou a úpravami Nové :hlavové zloženie, stredové zloženie, pedále , riadidlá, predstavec , reťaz, lanká,brzdy, plášte, duše,sedadlo , lak Vyčistená a premazaná voĺnobežka Namontované MTB riadidlá, predstavec, sedadlo V prípade záujmu mám aj originál kožené z renovované sedadlo Bike je v 95 percentnom stave, predsa len má vyše 30 rokov takže jazdné vlastnosti z tej doby tomu zodpovedajú Predávam z dôvodu nevyužitia Pozri aj ostatné inzeráty