inzercia, predaj, predám, bazár

Sedátko, nočník, stupienok + guličky zdarma

Kategória: Kojenecké potreby

Predám sedátko, stupienok, nočník. Len spolu. Taška plastových guličiek zdarma.
Sedátko, nočník, stupienok + guličky zdarma
Podobné inzeráty
Cestovný nočník/redukcia na wc
Úplne nový, nikdy nepoužívaný. Cestovný nočník / skladacia redukcia na WC je ideálnym pomocníkom tam, kde nemáte po ruke klasický nočník alebo redukciu. Tento cestovný nočník / skladacia redukcia na WC máte vždy po ruke. Rýchlo zložíte aj rozložíte. Môžete ho voziť v košíku pod kočíkom, v batôžku, kabelke. Vďaka cestovnému obalu je cestovný nočník / skladacie redukcia na WC hygienicky chránený. Cestovní nočník vhodný pro děti od 15 měsíců po rozložení je to nočník běžných rozměrů protiskluzový povrch po složení jen 23cm x 24cm x 7cm součástí balení jsou 3 sáčky s absorpční vložkou cestovní obal na přenášení Cena 20€ už s obyčajným poštovným.
Redukcia, nočník, stupienok + guličky zdarma
Predám redukciu, stupienok, nočník. Len spolu. Pridám zdarma tašku plastových guličiek Intex (guličky pôvodne 100 ks stáli 12 eur, ale nie je ich už plný počet, pár stratených- na foto je reálny počet)
nočník redukcia stupienok 3v1
Prenosná toaleta / nočník / stupienok / redukcia v jednom na predaj už iba 1ks popis Kvalitný a stabilný nočník/stupienok/redukcia na wc. Odnímateľná misa na jednoduché čistenie. Pohodlne sedenie ako na velkom wc. Idealny aj na cestovanie/dovolenky/kemping. vyska stupienka 18 cm posielam postou aj cez Packetu, osobny odber vitany
nočník, stupienok
stupienok-predaný malý nočník, veľký nočník -darujem Na dobierku neposielam.
Hrajúci nočník Fisher-Price
Hrajúci nočník Fisher-Price, je zachovalý, plne funkčný. Dá sa použiť ako nočník, stupienok alebo sedátko na wc. Hrá ak sa dieťatku podarí potreba.
Set - nočník, adaptér na WC, stupienok
nočník, adaptér na WC, stupienok