inzercia, predaj, predám, bazár

Sedlo španielsko/portugalského typu

Kategória: Kone - potreby


Sedlo je tmavohnedej farby značky Thesee, komora veľkosť asi 2 (presný rozmer na fotkách), strieborné zdobenie.
Je veľmi pohodlné,hlboké posedlie a dlhé kolenné opierky ho robia vhodné na drezúrnu prácu, working equitation či na vychádzky.
Sedlo španielsko/portugalského typu
Podobné inzeráty
Drezúrne sedlo Kent & Masters
Predám drezúrne sedlo anglickej značky Kent & Masters, kupované v UK. Posedlie 17, veľkosť komory 1 a 2. Komora je vymeniteľná ale je to veľmi, veľmi kvalitné sedlo. V sedle je aktuálne namontovaná 2ka. Pri predaji dostanete obe komory. Prípadne sa na internete dajú doobjednať ďalšie. Mne sedlo sedelo zatiaľ na všetky kone fantasticky. Vankúše sú na kvalitnej 100% britskej vlne. Celkovo je sedlo veľmi pohodlné, sedí sa v ňom ako v kresle a ku koňovi sa krásne prispôsobí. Kolenné opierky sú prispôsobiteľné na suchý zips. Remene sa dajú taktiež prispôsobiť na 3 druhy zapínania podbrušníku, prípadne výmena remeňov pri neskoršom pokazení je jednoduchá. Stačí si objednať nové z internetu a jednoducho ich vymeniť. Takže je to veľmi nenáročné sedlo na údržbu, tým chcem napísať, že zásah sedlára nie je potrebný. Sedlo je relatívne zánovné, bolo jazdené možno rok, ale ja ho už dlho nevyužívam. Sedlo predávam nastrojené - strmeňové remene 150cm + strmene Prestige, plastové, čierne + vymeniteľná vložka strmeňu (železná, gumenná). A k sedlu je aj Kentucky podbrušník v hnedej farbe (prírodný baran nebol nikdy použitý). Taktiež podbrušník bol na koni asi 6x. Dlžka 65 cm. Cena 1070€ Možné je sedlo kúpiť aj nenastrojené. Cena 850€ Dôvod predaja: Sedlo už nevyužijem. Je skvelé nepredávala by som ho, pohodlné a naozaj nie je potrebný zásah sedlára, takže veľmi ideálna kombinácia. Ale už sa drezúrnemu jazdeniu venovať viac nechcem a zbytočne mi stojí doma bez využitia. Možnosť sedlo vyskúšať v mojej prítomnosti alebo po dohode. Pri záujme ma prosím kontaktujte mailom alebo sms.
Anglické sedlo - dištančné
Predám kožené dištančné sedlo značky Norton.Sedlo je na robustnejšej kombinovanej kostre, prispôsobené vyplneným posedlím a sedlovými vankúšmi na dlhšie turistické jazdenie. Kolenné opierky nižšie. Komora sedla zodpovedná veľkosti 3 a 4 komory. Využívané bolo na pevnejšiu noniusku s menej výrazným kohútikom a širším chrbtom. Sedlo využívané aj na lahšiu drezúrnu jazdiareskú prácu. Sedlo bolo využívané krátko, momentálne už rok nevyužité z dôvodu prechodu na westernové sedlo. Nepoškodené, pravidelne ošetrované, koža mäkká, neodretá. Z dôvodu problémov s prasknutou platničkou a pre väčšie pohodlie koňa na dlhšie túry boli k sedlu dokúpené: gelóvý poťah na posedlie Acavallo, gélová podložka pod sedlo Acavallo, strmene Acavallo Arena -bezpečnostné,výborné pre uvoľnenie priehlavku, pevnosť nohy v strmeni a tlmenie nárazov na kĺby jazdca, strmeňové remene Kavalkade z eleastickej kože (koža sa nevyťahá a zabezpečuje tlmenie nárazov), kožený podbrušník Kentaur s gumou - anatomicky tvarovaný pre voľnejší pohyb koňa -135cm(použitý 3x). K sedlu ešte pridám obal na sedlo a kvalitnejšiu podselovku. Sedlo predám len ako komplet s hore uvedeným príslušenstvom (všetko na foto vo výbornom stave, veci si vážim a tomu zodpovedajú). Sedlo ma v tejto kombinácii veľmi podržalo vzhľadom na spomenutý zdravotný problém, jazdila som v ňom rada vždy bez bolestí a bezpečne. Cena pevná, pri korektnom a rýchlom jednaní možný maličký ústupok. Preferujem.osobný odber. Zv alebo BŠ.
Sedlo
Predám sedlo španielsko portugalského typu, podobné ako lusitanus od zaldi. Komora 2 (cca 12cm) Posedlie 16,5-17 Tentoraz za akciovú cenu!!! PC 600€ Nová 400€ Cena je za holé sedlo. Možnosť zakúpiť aj nastrojené.
Predaj munície.
GAMAŠE NEOPRÉNOVÉ, S DVOJITÝM VETRANÍM ACOVALLO - 40 ZVONY NEOPRÉNOVÉ NA SUCHÝ ZIPS - 8 GAMAŠE DREZÚRNE PREDNÉ ZO SYNTETICKEJ KOŽE, S UMELÝM BARANČEKOM - 2O PODLOŽKY POD BANDÁŽE SO ZAPÍNANÍM NA SUCHÝ ZIPS HKM - 8 akýkoľvek pár GAMAŠE PREDNÉ A ZADNÉ S NEOPRÉNOM HKM - 15 PLSTENKA POD SEDLO - 10 ktorýkoľvek zo všetkých 3 BANDÁŽE FLÍSOVÉ 2 - 10 BANDÁŽE STAJŇOVÉ FLÍSOVÉ EQUILINE NECUS - 15 BANDÁŽE FLÍSOVÉ ANKI - 15 BANDÁŽE FLÍSOVÉ PROTECT - 10 BANDÁŽE FLÍSOVÉ FELIX - 15 PODLOŽKA POD SKOKOVÉ SEDLO ANKI - 15 PODLOŽKA POD SKOKOVÉ SEDLO ANKI - 15 PODLOŽKA POD SKOKOVÉ SEDLO ESKADRON - 35 PODLOŽKA POD SKOKOVÉ SEDLO VEREDUS - 30 PODLOŽKA POD SKOKOVÉ SEDLO FELIX - 30 PODLOŽKA POD SKOKOVÉ SEDLO HKM - 10 PODLOŽKA POD SKOKOVÉ SEDLO EQUITHEME - 10 viac otázok telefonicky sms -
Sedlo prestige
Ponúkam na predaj síce staršie, ale za to kvalitné kožené sedlo prestige hippos appaloosa. Keďže sa jedná o staršie sedlo, tak vidieť že bolo používané, avšak nemá žiadne vady ktoré by bránili používaniu, kostra je pevná a v poriadku, sedlo ešte určite dlho poslúži. Je to sedlo vhodné na úzkeho koňa, komora úzka, predpokladám č. 1, posedlie sedí asi na 17,5 - odmerané na foto. K sedlu zdarma pridám aj podbrusnik. Viem ho aj vymeniť za iné sedlo, ja potrebujem trošku širšie.
Skokové sedlo Eric Thomas
Ponúkam na predaj skokové sedlo Eric Thomas - posedlie 17,5, komora 1 - pohodlné, veľmi mäkké, podrží, kvalitné sedlo - sedlo sa predáva holé - sedí na úzke kone Sedlo sa nachádza v Galante, v blízkom okolí možnosť sedlo doviezť na skúšku. Posielam po prevode aspoň ceny poštovného vopred na účet. Prosím prvý kontakt cez sms/whatsapp/mail, z dôvodu zaneprázdnenosť sa mi väčšinou nepodarí zodvihnúť telefón.