inzercia, predaj, predám, bazár

Seminárne práce

Kategória: Tvorivá práca

Ponúkam pomoc s vypracovaním bakalárskych, diplomových, prípadne iných školských prác z odborov právo, politológia , pedagogika, psychológia a odbory s humanitným zameraním.

Diskrétnosť je samozrejmosťou.

Neváhaj ma kontaktovať emailom a urobím všetko preto aby si to dotiahol do úspešného konca.
Prosím, kontaktuj ma čo najskôr, pretože, ak ma budeš kontaktovať týždeň pred odovzdaním, veľmi ťažko to budem stíhať.

Cenník:

Bakalárska práca - 420 € (v cene je prezentácia a abstrakt v angličtine)

Diplomová práca - 570 € (v cene je prezentácia a abstrakt v angličtine)

Seminárna práca - 45 €

Ceny sú len orientačné, konečná cena bude závisieť od náročnosti témy a dostupnosti alebo skôr nedostupnosti podkladov.

Teším sa na spoluprácu.
Telefónne číslo je vymyslené
Seminárne práce
Podobné inzeráty
Seminárne práce
Ponúkame služby ohľadom vypracovania seminárnych a semestrálnych prác v odbore ekonómie (manažment, marketing, financie, atď). Každý autor z nášho tímu vyštudoval ekonomickú vysokú školu, z tohto dôvodu sa zameriavame iba na túto oblasť. Našim štandardom je pripraviť práce s obsahom, číslovaním strán a správnym zdrojovaním. Samozrejmosťou je tiež správna štylizácia textu, ekonomický žargón, správna gramatika, pravopis a úpravy vo Worde. Ak objednávku potvrdíme, stáva sa pre nás záväznou a garantujeme dodržiavanie dohodnutých termínov. Spolupráca s nami je vždy anonymná, nebudeme od Vás vyžadovať názov školy alebo fakulty. Garantujeme aj originalitu práce, ktorú podložíme potvrdením voľne dostupného, plateného antiplagiatorského systému, ktorý je zahrnutý v cene. Seminárna práca bude odovzdaná v stave, kde z Vašej strany nebudú potrebné žiadne ďalšie úpravy, jedine dopísať svoje meno :). Komunikácia prebieha prostredníctvom mailu: Vždy budete komunikovať priamo s autorom, ktorý pracuje na Vašej práci. Cena: 10,- / 1 strana -cenu účtujeme za každú stranu vrátane obsahu, úvodu, záveru a použitej literatúry -úvodná strana je grátis -v cene je zahrnuté potvrdenie o originalite -v cene sú zahrnuté všetky úpravy. Príklad: 15 stranová práca by Vás vyšla 140,- eur, bez ďalších príplatkov. Cena sa môže navýšiť jedine v prípade, ak sa jedná o neštandardne zložité témy, ktoré majú byť zamerané hlavne na praktickú časť (komparatívna ekonomika, ekonomická resp. marketingová analýza vybranej spoločnosti). V tomto prípade si cenu odkonzultujeme pred začatím písania práce. Tešíme sa na spoluprácu.
Bakalárska, Diplomová, Seminárna
Dobrý deň, ako človek s dlhoročnou praxou v oblasti humanitných vied ponúkam pomoc s vypracovaním podkladov pre vysokoškolské práce: seminárne, bakalárske a diplomové v slovenskom jazyku. Po spracovaní zasielam bezplatne vybrané časti práce, ako ukážku a následne po zaslaní dohodnutej odmeny celú upravenú prácu. V cene sú úpravy v súlade so smernicou danej školy, spracované pripomienky zo strany vedúceho práce a powerpoint prezentácia k obhajobe. Ceny: Seminárna práca: 8-10 Eur / strana Bakalárska práca: od 250 Eur Diplomová práca: dohodou
Letecké práce filmovanie fotenie dronom
Ponúkame oficiálnu službu Filmovanie a fotenie dronom na základe povolení Dopravného úradu Licencovaný pilot na letecké práce. Najlepšie zábery sú zhora! Služba napr. pre: -realitné kancelárie -stavebné firmy -hotely, rezorty, chaty... -inšpekčné práce -reklamné práce -archeológia, poľnohospodári, lesy -eventy, akcie, predvádzačky -obce, mestá, dediny Zákazku vieme bežne doplniť pozemným fotením zrkadlovkou. Odovzdať môžeme surové dáta tak ako sú, alebo spracované fotky a videá. Sidlo máme v Trenčíne. Pôsobnosť podľa dohody. Plátca DPH kontaktný formulár:
Záverečné práce - cele Slovensko
Hľadáte niekoho, kto Vás bude seriózne sprevádzať celým procesom koncipovania akejkoľvek záverečnej práce? Moje skúsenosti sú dlhoročné, môj prístup je korektný, moja práca je vysoko odborná a moja eventuálna kooperácia s Vami bude veľmi úzka, keďže Vy ste styčným bodom so školiteľom, ktorý musí priebeh samotného písania práce pripomienkovať a schvaľovať. V prípade, že máte záujem o spoluprácu, kontaktujte ma najskôr e-mailom, keďže telefonický kontakt poskytujem len vážnym a serióznym záujemcom (uvedený telefonický kontakt nie je reálny). Môj email je : zprace8@ Ďakujem a teším sa na spoluprácu.
práce na MBA
Ako jazyková korektorka, absolventka dvoch VŠ a MBA programu v Prahe Vám ponúkam možnosť vypracovania seminárnych a záverečných MBA prác a svoje praktické skúsenosti, ktoré sa v žiadnej publikácii nedozviete. Ak nie ste zbehlí v písaní prác a chcete svoj čas a energiu venovať radšej štúdiu, ste tu správne! Ponúkam na profesionálnej úrovni a odborne a jazykovo bezchybne spracované dokumenty. Originalita a nulová tolerancia plagiátorstva je samozrejmosťou. Práce je možné vypracovať aj expresne, niektoré témy aj do 24 hodín (disponujem obrovským množstvom literatúry a prístupom do niekoľkých knižníc). Ponúkam aj možnosť spolupráce počas celého štúdia, pomoc s výberom témy, jej spracovanie a tiež prípravu na obhajobu. Orientačné ceny (účtujem len jadro práce, t. j. od úvodu po záver), avšak prácu Vám dodám aj s titulným listom, resp. obalom, obsahom, abstraktom, zoznamom skratiek, zoznamom literatúry a pod.) sú: Seminárna práca cca 15 strán – 70 EUR (ak vám budem robiť všetky moduly, cena je výhodnejšia - napr. 10 SP = 500 EUR); Záverečná práca cca 350 EUR (je tiež možné dať si vypracovať iba teoretickú časť). Príplatok za expresnosť je vecou individuálnej dohody. V prípade záujmu pošlem aj ukážky prác. Pre urýchlenie odpovede mi napíšte tému, ktorú chcete spracovať, študijný odbor, ktorý študujete, a v akej inštitúcii (napr. ESBM, Cambridge, atď...). Využite vianočné sviatky a v novom roku odovzdávate.
kameraman na svadbu Považská Bystrica
Zhotovujeme videozáznamy a fotografovanie svadieb, prvých svätých prijímaní, birmoviek, stužkových, rodinných osláv a iných udalostí. Všetko realizujeme vo full HD kvalite na BluRay a USB nosičoch, DVD pripájame grátis. Všetky naše práce sú archivované v našom archíve. Videozáznam a fotografovanie vykonáva jedna osoba. Vykonavame prepisy VHS a celuloidovych 8mm filmov na DVD, skenovanie negativov a diapozitivov aj s konverziou a ine prace web: