inzercia, predaj, predám, bazár

Sencor cyclone.

Kategória: Vysávače

Predam vysavac znacky sencor cyclone. Bez vreckovy staci ho pen vysypat. Silny vykon.. A nie moc hlucny.nastavitelny vykon. A navijac kabla automat.
Sencor cyclone.
Podobné inzeráty
Roboticky vysávač s mopom SENCOR SRV 9550BK
Predám robotický vysávač s mopom SENCOR SRV 9550BK prikladám link Vysávač sme zapli maximálne 3 krát, mop sme nepoužili ani raz. Bol nám daný ako darček nový stál 549€ kupovaný bol 16.02.2023. SUPER CYCLONE systém s podtlakom 8000 Pa Vysoká výdrž batérie (Li-Ion 6400 mAh) Funkcia mopu (260 ml nádoba na vodu) Centrálny vysávač + 2 rotujúce kefy Chytré nastavenia časového spínača Tichá prevádzka Spolu s vysávaním zvládne robotický pomocník aj vytieranie vďaka zásobníka na vodu a stieracie utierke. Prietok vody je regulovateľný, takže si ľahko nastavíte intenzitu čistenia. Systém SUPER CYCLONE s podtlakom 8 000 Pa 6 400 mAh Li-Ion batéria s prevádzkovou dobou až 200 minút na jedno nabitie Možnosť aktivneho mokrého vytierania s pumpou BLDC motor 65 W zaručuje dlhú prevádzkovú životnosť Infračervený predný senzor proti nárazu Navádzací systém Sencor Nav. 18.0 Navádzanie a orientácia v priestore pomocou systému LIDAR, gyroskopu, infračervených senzorov a detektoru schodov a ďalších senzorov prekážok Aktívny systém mapovania priestoru Systém centrálneho vysávača s dvoma rotujúcími kefami Výkonný centrálny vysávač s kombinovaným rotačným kartáčom je tiež ideálny pre vysávanie kobercov a pevných podláh Rotační boční kartáč zaručuje dokonalé čištění v rozích Senzor nárazníka pre detekciu prekážok Detektor schodov pre použitie aj vo viacpodlažných budovách Senzor pre presnú navigáciu zaručuje automatický návrat do nabíjacej stanice Možnosť mokrého zmývania s priatokom vody regulovaným pomocou elektrického čerpadla Variabilne nastavenie časového spínača (automatické začatie upratovania v nastavený deň, hodinu a minútu) Diaľkové ovládanie pomocou Wi-Fi aplikácie mobilného telefónu Automatický návrat do nabíjacej základne po dokončení programu, pri nedostatočnom nabití batérie Automatické vypnutie v prípade zablokovánia koliesok Môže prechádzať dvoma prahmi až do výšky 1,5 cm Automatické monitorovanie servisných úkonov pomocou výstražných správ 2 nádoby na prach: nádoba určená len pre suché vysávanie – 480 ml nečistôt, kombinovaná nádoba pre stieranie – 240 ml na nečistoty a 260 ml na vodu Veľmi tichá prevádzka nestresujúca domáce zvieratá. DÔVOD PREDAJA : Nevhodný darček
Náhradný diel - sencor alto cyclone 800w - oddelovac
Dobrý deň, hladam nahradný diel na sencor alto cyclone 800w. Z oddelovaca, tato spodná časť
Vysavač
Vysavač Sencor ročný,ešte rok v záruke povodná cena 70 € Sencor je praktický a spoľahlivý vysávač. Vybavený je umývateľnou nádobou na prach, s umývateľným vstupným HEPA filtrom. Systém Cyclone navyše umožní dokonalé oddelenie prachu od vzduchu. Oceníte 5 stupňový systém filtrácie. Samozrejmosťou je elektronická regulácia sacieho výkonu, termostat zabraňujúci prehriatiu motora, nerezová teleskopická trubica a 2 parkovacie polohy pre podlahovú hubicu. Vďaka pogumovaným kolesám bude jednoduchší pohyb po podlahe. Oceníte tiež optimálne rozmery vysávača, vďaka ktorým ho ľahko uložíte do skrine alebo šatne. Doprajte si komfort aj pri upratovaní s moderným vysávačom Sencor.
Dyson cyclone v10 absolute
Predám aku tyčový vysávač Dyson cyclone v10 absolute. Vysávač je ako nový ešte v záruke. Dajte zbohom veľkým vysávačom napájaným z elektrickej siete. Sací výkon klasického podlahového vysávača bez prekážajúceho prívodného kábla. Osobný odber v Ke.
Dyson cyclone v10 absolute
Predám aku tyčový vysávač Dyson cyclone v10 absolute. Vysávač je ako nový ešte v záruke. Dajte zbohom veľkým vysávačom napájaným z elektrickej siete. Sací výkon klasického podlahového vysávača bez prekážajúceho prívodného kábla. Osobný odber v Ke. Platí do zmazania.
Roboticky vysavac Samsung Cyclone force
Predam roboticky vysavac znacky Samsung Cyclone force plne funkčný dovod predaja je kupa noveho vysávača. Mozna dohoda.