inzercia, predaj, predám, bazár

Sendvičové a strešné panely

Kategória: Stavebný materiál

Dobrý deň, predám zvyšky sendvičových panelov z minerálnej vlny rôznych rozmerov a strešné panely:

2 kusy
Rozmer: 0,50m x 2,70m
Hrúbka: 15cm
Cena: 20€ - 2kd

2 kusy
Rozmer: 0,40m x 3,20m
Hrúbka: 15cm
Cena: 20€ - 2ks

1 kus
Rozmer: 1m x 3,15m
Hrúbka: 15cm
Cena: 45€ - 1ks


3 kusy
Rozmer: 1m x 4m
Hrúbka: 15cm
Cena: 180€ - 3ks

Strešné panely:
4 kusy
Rozmer: 1m x 3,15m
Hrúbka: 20cm
Cena: 340€ - 4ks

Prosím volať počas pracovných dní v čase od 07:00 – 16:00.
Ďakujem
Sendvičové a strešné panely
Podobné inzeráty
Sendvičové PIR panely RAL 7016 / SKLADOM Michalovce
Sendvičové PIR panely RAL 7016 / SKLADOM Michalovce Na predaj nove stenové sendvičové PUR, PIR , EPS panely. Panely sú 1. triedy, sú zabalené a majú fóliu na vonkajšiej strane. Stenové panely mame s EPS a PIR jadrom hrúbky 100 mm vo farbe RAL7016 lesklá - antracit šeda AKTUÁlNE Skladom mame dlžky: - 2.90 m dlhé dosky - 2,70 m - 7,00 m modulová šírka je 1,13 m vonkajšia farba: antracit (RAL 7016) vnútorná farba: biela (RAL 9010) Vonkajšie farby: Strieborná (9006) vnútorné farby: biela (9010) Vonkajšie profilovanie: hladké Vnútorné profilovanie: hladké Cena EPS 100mm - dohodou / m2 Cena PIR 100mm - dohodou / m2 Dosky vieme narezať Tovar ihneď k odberu v Michalovciach Kontakt Sendvičový panel je moderný materiál používaný v dnešnom stavebnom priemysle, z ktorých sa stavajú montované haly, modulove stavby , garáže, kontajnery, altánky, záhradné domy, gastro stanky, unimobunka, striekana pena
Sendvičové PIR panely RAL 7016 / SKLADOM Michalovce
Sendvičové PIR panely RAL 7016 / SKLADOM Michalovce Na predaj nove stenové sendvičové PUR, PIR , EPS panely. Panely sú 1. triedy, sú zabalené a majú fóliu na vonkajšiej strane. Stenové panely mame s EPS a PIR jadrom hrúbky 100 mm vo farbe RAL7016 lesklá - antracit šeda AKTUÁlNE Skladom mame dlžky: - 2.90 m dlhé dosky - 2,70 m - 7,00 m modulová šírka je 1,13 m vonkajšia farba: antracit (RAL 7016) vnútorná farba: biela (RAL 9010) Vonkajšie farby: Strieborná (9006) vnútorné farby: biela (9010) Vonkajšie profilovanie: hladké Vnútorné profilovanie: hladké Cena EPS 100mm - dohodou / m2 Cena PIR 100mm - dohodou / m2 Dosky vieme narezať Tovar ihneď k odberu v Michalovciach Kontakt Sendvičový panel je moderný materiál používaný v dnešnom stavebnom priemysle, z ktorých sa stavajú montované haly, modulove stavby , garáže, kontajnery, altánky, záhradné domy, gastro stanky, unimobunka, striekana pena, mobilny dom, kancelársky kontajner, lodny kontajner, záhradný dom, obytny kontajner
Sendvičové panely PUR
Ponúkam sendvičové panely PUR, PIR, Minerál + doplnky typu klampiarske prvky, kotviace materiál Sendvičové panely: - dlžka = od 2000 - 13500 mm (voliteľné dlžky) - hrúbka = 40-50-60-80-100-120-150 mm - šírka = 1000 mm Minimálny odber 50m2 Pre viac informácií ma kontaktujte telefonicky.
predám strešné sendvičové panely
predám strešné sendvičové panely Predám 6 ks ľavých a 6 ks pravých strešných sendvičových panelov v bielej farbe z oboch strán. Panely sú bez poškodenia s nalepenou ochrannou fóliou staré cca pol roka. Rozmery: 5998 x 1000 x 120 mm. Cena je 30 € za m2 resp. dohodou.
Predám PIR do sky Thermano TOP L AP7 alu/alu
Predám PIR dosky rozmer 1200mm x 2400mm hrúbky.:40mm,50mm,60mm,80mm,100mm,120mm,140mm,160mm,180mm cena dohodou. Thermano je jedinečná a inovatívna termoizolácia. Jeden panel vytvára skoro dvakrát lepšiu tepelnú izoláciu než polystyrén či minerálna vlna s tou istou hrúbkou. Panely Thermano tvorí polyizokyanurát z oboch strán zabezpečený plynotesným obkladom, ktorý sa skladá z niekoľkých vrstiev polymérov a hliníkovej fólie. Je to práve vysoká plynotesnosť, ktorá obkladom Thermano zaručuje stálosť termoizolačných vlastnosti počas dlhých rokov. Medzi ďalšie prednosti termoizolácie z polyuretánu patrí to že má uzavretú štruktúru pórov a teda nepohlcuje žiadnu vodu. Je odolná voči ohňu a pri horení sa netopí, to zaručuje jej vysokú bezpečnosť. Panely Thermano sú univerzálne , teda sa môžu použiť v podlahách, trojvrstvových stenách, plochých stropoch, zelených strechách a tiež šikmých strechách. Na šikmých strechách sa panely Thermano môžu montovať rovno na krokvy, čo výrazne eliminuje vznik tepelných mostov. Vďaka vynikajúcim mechanickým vlastnostiam a trvácnosti sú panely Thermano tou najlepšou voľbou aj pre tie najnáročnejšie stavby. Aplikácia Tepelná izolácia šikmej strechy: Panely sú ideálne na montáž na šikmých strechách v nových ako aj rekonštruovaných budovách. Jedinečnou výhodou panelov Thermano je možnosť montáže v rôznych variantoch: na krokvách, pod krokvami a medzi krokvami. Tepelná izolácia zelenej strechy: Panely Thermano sú ideálnou izoláciou zelených striech v tradičnom systéme, ako aj extenzívnom ( mach, porasty, byliny, trávy ), ako aj v intenzívnom ( kríky, stromčeky, stromy ). Tepelná izolácia trojvrstvovej steny: Panely Thermano sú ideálne ako tepelnoizolačná vrstva v trojvrstvových stenách, ako aj na zateplenie základových stien v nových aj rekonštruovaných budovách. Tepelná izolácia podlahy: Panely Thermano sú vhodné ako termoizolačná vrstva nevykurovaných aj vykurovaných podláh, balkónov, terás a tiež najnáročnejších konštrukcií terás nad vykurovanými miestnosťami. V paneloch je ako vrchná vrstva použitý hliník, vďaka čomu odrážajú teplo, ktoré vytvára podlahové kúrenie a smerujú ho do vnútra miestnosti.
Predám PIR dosky Thermano TOP L AP7 alu/alu
Predám PIR dosky rozmer 1200mm x 2400mm hrúbky.:20mm,40mm,50mm,60mm,80mm,100mm,120mm,140mm,160mm,180mm cena dohodou. Thermano je jedinečná a inovatívna termoizolácia. Jeden panel vytvára skoro dvakrát lepšiu tepelnú izoláciu než polystyrén či minerálna vlna s tou istou hrúbkou. Panely Thermano tvorí polyizokyanurát z oboch strán zabezpečený plynotesným obkladom, ktorý sa skladá z niekoľkých vrstiev polymérov a hliníkovej fólie. Je to práve vysoká plynotesnosť, ktorá obkladom Thermano zaručuje stálosť termoizolačných vlastnosti počas dlhých rokov. Medzi ďalšie prednosti termoizolácie z polyuretánu patrí to že má uzavretú štruktúru pórov a teda nepohlcuje žiadnu vodu. Je odolná voči ohňu a pri horení sa netopí, to zaručuje jej vysokú bezpečnosť. Panely Thermano sú univerzálne , teda sa môžu použiť v podlahách, trojvrstvových stenách, plochých stropoch, zelených strechách a tiež šikmých strechách. Na šikmých strechách sa panely Thermano môžu montovať rovno na krokvy, čo výrazne eliminuje vznik tepelných mostov. Vďaka vynikajúcim mechanickým vlastnostiam a trvácnosti sú panely Thermano tou najlepšou voľbou aj pre tie najnáročnejšie stavby. Aplikácia Tepelná izolácia šikmej strechy: Panely sú ideálne na montáž na šikmých strechách v nových ako aj rekonštruovaných budovách. Jedinečnou výhodou panelov Thermano je možnosť montáže v rôznych variantoch: na krokvách, pod krokvami a medzi krokvami. Tepelná izolácia zelenej strechy: Panely Thermano sú ideálnou izoláciou zelených striech v tradičnom systéme, ako aj extenzívnom ( mach, porasty, byliny, trávy ), ako aj v intenzívnom ( kríky, stromčeky, stromy ). Tepelná izolácia trojvrstvovej steny: Panely Thermano sú ideálne ako tepelnoizolačná vrstva v trojvrstvových stenách, ako aj na zateplenie základových stien v nových aj rekonštruovaných budovách. Tepelná izolácia podlahy: Panely Thermano sú vhodné ako termoizolačná vrstva nevykurovaných aj vykurovaných podláh, balkónov, terás a tiež najnáročnejších konštrukcií terás nad vykurovanými miestnosťami. V paneloch je ako vrchná vrstva použitý hliník, vďaka čomu odrážajú teplo, ktoré vytvára podlahové kúrenie a smerujú ho do vnútra miestnosti.