inzercia, predaj, predám, bazár

seno a piliny, jutové pytle, pluh za koně

Kategória: Chovateľské potreby

prodám seno, piliny, jutové pytle, pluh a náhradní radlice k němu
seno a piliny, jutové pytle, pluh za koně
Podobné inzeráty
seno a piliny, jutové pytle, pluh, brány za koně
prodám seno a piliny, jutové pytle
Seno Tophay 18kg
Seno Tophay 18kg / 15€ rírodné seno bez prachu TopHay je seno z prírodných trávnych porastov. Je bezprašné a má nádhernú vôňu trávy. Vďaka praktickým predrezaným porciám vie každý chovateľ koňa presne, koľko sena dáva. 100% prírodné lúčne seno, bez burín a konzervačných látok Suché a bezprašné seno (dvakrát poprášené a preosiate) Seno s dlhými vláknami, s nízkym obsahom bielkovín a bohaté na celulózu Príjemná, prírodná vôňa trávy Lisované a balené v balíku, ideálne na prepravu a skladovanie
Suché hobliny/ piliny
Predám suché hobliny/ piliny na podstielku pod zvieratá( myš, škrečok, zajac, pes, sliepka, hus, kačka, morka a iné), alebo na zimovanie rastlín, piliny aj na údenie, hobliny- 3e/vrece, piliny- 2e/vrece, kontaktovať poprosím na mail: roman565@
Ponukam TOTÁLNÝ PREBYTOK kvalitné EKO seno BARTROM
Vzhľadom obrovskému PREBYTKU sena voči našej spotrebe Ekologická Farma, chov koní, vymení/ bartruje lúčne seno, ďatelinotrávnu miešanku ( pestovanú na ornej pôde ) Balené v guľatých balíkoch, priemer 150 cm/ cca 450 kg. V ponuke cca 500 ks balíkov. Seno nebolo dorábané na pasienkoch, ale výlučne kosené na lúkach a ornej pôde ( bez výskytu parazitov ). Možnosť odberu aj v malom množstve. Seno je uložené v senníku.Cena 150€/ tona. Možnosť dohodnúť aj výmenou za Vami ponúknutú aj inú ako peňažnú hodnotu ( nevyužité stroje ,náradie ,jazdecké veci,čokoľvek ,čo mi farma využijeme! ).
Balikovane seno
Predám minuloročné balikovane seno. Seno uložené v senníku. Krásne voňavé z pravidelne kosenych lúk. Seno je balikovane v malých hranatych balíkoch. Váha balíka cca 16 - 18kg. Cena za balík 3,5€.
Seno
Predám suché seno. Kosené na lúkach v Brádne v čistom údolí. Seno je uskladnené v seníku. Cena je 13€ za metrak. Za plnú PV3S (vetrieska) si naberiete za 130€. Seno sa nachádza v obci Bradno.mnozstvo aj 50 metrakov. sms nepíšte. Ak sa nedovolate, skúste pozdejsie, nie vždy je signál. Posledná dedina kde ani líšky nie sa.