inzercia, predaj, predám, bazár

Separátor - odstredivka mlieka "Motor Sich-100-18"

Kategória: Dobytok

Ponúkam nový nepoužívaný elektrický separátor mlieka "Motor Sich-100-18" je domáci separátor-smotanový separátor ukrajinskej výroby. Hoci zariadenie patrí do triedy pre domácnosť, má vysokú produktivitu 80-100 l / h. Vysoké otáčky bubna umožňujú získať smotanu z kozieho aj kravského mlieka.

Pri výrobe domáceho separátora "Motor Sich-100-18" sa používajú hliníkové komponenty:

-prijímač mlieka s objemom 12 l;
-plavákové komory;
-samostatné zásobníky smotany a odstredeného mlieka;
-kryt s elektromotorom;
-bubon;
-deliace disky (12 ks).

Kovové časti robia separátor odolným a zjednodušujú jeho starostlivosť. Model "Motor Sich-100-18" zároveň váži 5,6 kg.

technické údaje

Kapacita nádoby na mlieko 12 litrov
Produktivita 80-100 l/h
Čas nepretržitej prevádzky pred čistením bubna 30 min.
Optimálna teplota pripraveného mlieka pred oddelením 35-40 °C
Rozsah regulácie obsahu tuku v smotane od 1/4 do 1/10
Vyberá sa tuk nie viac ako 0

Typ motora - Elektrické
Frekvencia otáčania bubna - 9 500-11 500 ot./min
Počet tanierov v bubne - 12 ks.

V ponuke aj iné modely.....viac info e-mail alebo telefon....platné do zmazania....pri odbere viac Ks je poštovné v cene.
Separátor - odstredivka mlieka "Motor Sich-100-18"
Podobné inzeráty
Separator / odstredivka mlieka Original "Motor-Sič"
Ponúkam nový nepoužívaný separátor mlieka originálnej výroby Motor-Sič SCM 100-18 Elektrická odstredivka mlieka celokovová Záruka! Pošlem aj na dobierku. Výrobná kapacita spracovania mlieka - nie menej ako 100 litrov/hodinu Frekvencia otáčania bubna - 10500±1000 otáčok/min Počet misiek bubna - 10...12 kusov Kapacita zásobné nádrže pre mlieko - 12 litrov Obsah tuku v odstredenom mlieku - nie viac ako 0,05% Regulácia objemového pomerov tuku a odstredeného mlieka - 1:4 až 1:10 Napájacie napätie - 230 V Kmitočet napájacieho napätia - 50Hz Teplota mlieka podrobujícího sa separáciu - 35...40 °C Rozmery: priemer misky - 365mm výška - 520mm Váha separátora - 6kg Výkon motora - 60W Všetky diely, ktoré počas práce oddeľovača prichádzajú do styku s mliekom sú vyrobené z hliníka v potravinárskej kvalite. Všetky tieto materiály prešli všetky potrebné testy zdravotnej nezávadnosti v slovenskej štátnej skúšobni. Dokonale čistí - odstraňuje všetky cudzie látky ako je krv, blato alebo burinu, ktorý môže byť v plnotučnom mlieku počas separácie. Tento separátor môže byť použitý pre mlieko kravské, kozie alebo ovčie. Tento model má motor novej generácie s pomalým štartom, ktorý zvyšuje produkciu separátora a jeho životnosť. Čas nepretržitej prevádzky separátora - 60 minút, prestávka - 30 minút.
Odstredivka mlieka
Predám nepouzitu odstredivka mlieka, ktorá dokáže odstredit až 60l mlieka za hodinu čím získate vysokokvalitnú smotanu výbornej chuti. Možnosť dobierky prip osobný odber.
Jalovička teľa
Predám 8 týždňové teliatko. Matka je Jersey a bola inseminovaná charolais. Jalovička je naučená piť z kýbla a žerie seno a senáž. Denne vypije ešte cca 3l mlieka. Je možné ju už odstaviť od mlieka. Na foto mala 6 týždňov. Cena 400.
Predám výbornú kravičku a býčka
Dobrý deň, predám z rodinných dôvodov výbornú kravičku Slovenská strakatá krížená s Holštínom. Neregistrovaná, vek 7 rokov. Výborná dojka, po otelení 35 litrov mlieka. Dojená ručne aj strojovo. Naučená pásť sa na reťazi aj v el. oplotku. Pripustená 18.8.2022. Kravu predávam aj s 8 mesačným býčkom (foto býčka staršie). Cena kravy: 1000€. Cena býčka: 550€. Pri kúpe oboch cena 1500€. Seriózny záujem.
Krava SSxLimuzin
Predávame 8 ročnú kravu. Registrovaná na našej farme. Naučená na elektrický oplotok. Zrejme telna druhý mesiac. Momentálne znížená produkcia mlieka, preto taká cena. Dôvod predaja, nemá sa kto o ňu starať.
Jalovica SS
Predám alebo vymením za býka podobnej váhy 19 mesačnú jalovicu. Zatiaľ nepripustená ale po dohode je možné pripustenie. Je po veľmi dobrej krave(po otelení mala 35l mlieka). Uprednostňujem predaj na chov. Dôvod predaja je znižovanie stavu dobytka. Cena 1100€