inzercia, predaj, predám, bazár

SERVIS a predaj dielov reťazových píl

Kategória: Výroba

Servis - predaj náhradných dielov motorových reťazových píl, krovinorezov a kosačiek

- generálne opravy
- bežný servis
- čistenie ultrazvukom
- brúsenie reťazí
- diagnostika

Náhradné diely:

Ponúkam náhradné diely pre lesnú a záhradnú techniku. V prípade záujmu možná montáž.

Zastrešujem široký výber náhradných dielov Ponúkam možnosť originálneho dielu, alebo adekvátnej náhrady.

Z ponuky napríklad:
Sady valcov
Piesty
Guferá
Karburatory a opravné sady
Dekompresné ventily
Sviečky
Bloky
Palivové nádrže
Uzávery
Hadičky
Spojky
Bubny
Ložiska a mnoho iného.


- Pre objednanie dielov si pripravte typ píly. Diely si môžete vyzdvihnúť osobne, alebo nechať poslat na odberné miesto Packety, prípadne dodanie kuriérom na adresu.

Spôsob dopravy:
- Pílu môžete odovzdať osobne, alebo zazmluvnená kuriérska služba(zabezpečíme)

Dĺžka opravy závislý od rozsahu servisu alebo poškodenia informujeme vopred.
Aplikacia záruky vymenených dielov.

Platba za servis sa uskutoční nasledovne:
- Osobne pri preberaní (hotovosť; bankový prevod)
- Dobierkou ( odoslanie na adresu prostredníctvom kuriéra)

Kontaktovať nás môžete aj cez víkendy vrátane telefonických hovorov.

Zaoberáme sa servisom rôznych modelov podľa aktuálne dostupných náhradných dielov napríklad:
AL-KO
ALPINA
Dolmar
Echo
EFCO
Fox Motory
Hilti
Husqvarna
Jonsered
McCulloch
Oleo Mac
Partner
Shindaiwa
Solo
Stihl
Riwall
STIGA
Wacker
SERVIS a predaj  dielov reťazových píl
Podobné inzeráty
Servis a predaj náhradných dielov motorových reťazových píl
Ponúkame: - kompletné generálne opravy - rôzne servisné úkony - čistenie ultrazvukom - brúsenie, oprava, reťazí - diagnostika všetko závisí od požiadavky zákazníka. *** Nahradné diely: U nás môžete objednať aj náhradné diely na motorové píly , záhradné traktory s rýchlym dodaním. - Pre objednanie dielov si pripravte typ píly. Diely si môžete vyzdvihnúť osobne, alebo nechať poslat na odberné miesto Packety, prípadne dodanie kuriérom na adresu. Spôsob dopravy: - Pílu môžete odovzdať osobne, alebo zazmluvnená kuriérska služba(zabezpečíme) Dĺžka opravy závislý od rozsahu servisu alebo poškodenia informujeme vopred. Aplikacia záruky vymenených dielov. Platba za servis sa uskutoční nasledovne: - Osobne pri preberaní (hotovosť; bankový prevod) - Dobierkou ( odoslanie na adresu prostredníctvom kuriéra) Kontaktovať nás môžete aj cez víkendy vrátane telefonických hovorov. Zaoberáme sa servisom vybraných modelov podľa aktuálne dostupných náhradných dielov Zn.: AL-KO ALPINA Dolmar Echo EFCO Fox Motory Hilti Husqvarna Jonsered McCulloch Oleo Mac Partner Shindaiwa Solo Stihl Wacker ** Píšte, alebo telefonuje ** Do správy uveďte výrobcu a typ píly s popisom problému, alebo požadovaným servisom. Vymenené / poškodené staré diely sú súčasťou odovzdávky!
Predaj náhradných dielov - Poľnohospodárstvo - Lesníctvo
- Ponúkame náhradné diely pre Poľnohospodársku, Lesnícku techniku. - Ponúkame predaj a servis kardanov vysokej kvality: WALTERSCHEID / BONDIOLI PAVESI / BINACCHI / WEASLER Náhradné diely pre: *** Traktory a Kombajny: servisné sady, elektro, sklá, filtre, oleje, ložiská, spotrebné diely, kvapaliny a mnoho iného *** Prípojná technika:Náhradné diely pre: kosačky, hrabačky, pluhy- orbové telesa napr. Lemnken a pod, disky, diskové podmietače, kultivátory, postrekovače, rozmetadlá, prívesy, návesy, vlečky, rozmetadlá maštaľného hnoja a mnoho iného. Ponúkame náradie a technické vybavenie dielní a diagnostické nástroje. LESNÍCTVO: Kompletné náhradné diely reťazových píl, lesnícke protiporezové oblečenie, ochranné prostriedky lišty, reťaze, náhradné diely motorov, karburátoy, oleje, biooleje, Diely a príslušenstvo pre zvážanie dreva( kladky, reťaze, laná... * NAPÍŠTE NÁM A PREVERÍME DOSTUPNOSŤ DIELOV * Kvalitné diely - Rakúsky a Nemecký dodávateľ. * Máme vlastné rozvozové autá. Expresné dodanie dielov. * Dodávame diely priamo na miesto určenia v čase poruchy.
Cenovo prijateľná 3D tlač objektov + jednoduché návrhy
Dostupné materiály : PLA ( ekologický ľahko rozložiteľný plast na báze kukurice a trstiny)PLA tlačová struna je vyrobená z prírodných zložiek a je biodegradovateľne odbúrateľná. Spĺňa požiadavky pre styk s potravinami PETG - Tieto tlačové struny patria medzi kvalitné materiály a zaručujú bezproblémovú tlač. Tieto tlačové struny sa vyznačujú lepšou pevnosťou materiálu ako ABS. Jedná sa o pevný a húževnatý materiál, ktorý sa vyznačuje dobrou teplotnou stálosťou. Tento materiál vďaka malému zmršteniu pri tlači je vhodný pre tlač veľkých objektov. PETG je na rozdiel od iných materiálov viacej odolný voči kyselinám a rozpúšťadlám, vysokým i nízkym teplotám. Vytlačený predmet je možné tepelne tvarovať. K dispozícií sú v širokej škále farieb. ABS - ABS materiál je skutočný silový špecialista. Produkty ktoré vznikajú z tohoto materiálu sa vyznačujú vysokou tvrdosťou a odolnosťou proti nárazu. Sú tiež odolné voči vysokým teplotám a poškrabaniu. Tieto vlastnosti značne rozširujú možnosti jeho použitia. Nylon- veľmi tvrdý a kvalitný materiál TPE TPE (termoplastický elastomér) TPE je materiál, ktorý vznikol kombináciou polymérov s termoplastickými a gumovými vlastnosťami. Typický TPE je mäkký a pružný. V 3D tlači má využitie v prípade, že výsledný produkt musí byť pevný a pružný zároveň. Tento materiál je vhodný pre FDM tlačiarne. Teplotný rozsah pre tlač TPE vlákien je 210 – 230 ° C. Má vysokú pružnosť a vynikajúcu odolnosť proti oderu. Materiál neobsahuje žiadne toxíny, ale stále nie je vhodný pre potravinárstvo. Možnosť aj návrhu dielov podľa požiadaviek v rámci technických možnosti Príklad tvorby dielov : Maximálna veľkosť tlače je 35x35x40 cm Čo sa týka objektov je možná tlač všetkého od dekorácií,funkčných dielov do domácnosti vešiak na dvere držiak na oblečenie až po diely na auto motorku . Modely vecí budov , nápisy atď stačí sa spýtať Cena závisí od použitého materiálu a komplikovanosti tlače v globálne pri PLA je to cca 1 € na 10 g pri veľmi presnej pomalej kvalitnej tlači. Pri menšej kvalite to môže byť aj okolo 50 centov cca na 10 g Možná tlač v bielej , čiernej , fialovej a červenej farbe, metalické farby : zlatá, zelená, modrá, medená,červená. Vzorkovník farieb vo fotkách Inštrukcie: model vo formátoch na 3d tlač najlepšie v .STL Modely sa dajú pozrieť a stiahnuť napr na Extrémne malé diely s medzerami v zlomkoch mm alebo býška produktu 1mm a podobne nerobím tam technológia nedovoluje kvalitnú tlač a oddelnie produktu ktorého časti držia napr na pol mm Čo sa týka návrhu treba poslať o čo máte záujem ale v globále je to extrémne časovo náročná práca . Jednoduché veci sa dajú ale prekreslovanie auto dielov alebo dielov z internetu čo sú v sériovej výrobe cez formy a lis a podobné custom návrhy to sú d
Výroba→Bodykitov→Podvozkových dielov→Motorových dielov
Ponúkam Výrobu Performance a Custom dielov na mieru alebo reprodukciu dielov ktoré sa už nevyrábajú na aké koľvek vozidlo od veteránov po závodné aplikácie. K dispozícii máme 3D skener, Frézy, Vodný Lúč , Laser. Frézujeme hliník nerez, vyrábame redukcie brakety podvozkové diely motorové diely. Pracujeme s karbónom obťahujeme ale aj vyrábame formy a jednotlivé diely Podľa špecifikácie. Ak máte diel ktorý potrebujete zreprodukovať alebo vymyslieť a vyrobiť tešíme sa na spoluprácu. (Nissan , Mazda , Toyota , Bodykit , Fender Flares , Overfenders , ducktail , Plenum , HKS , Greddy , Turbo , Downpipe , custom , Cannards , lízatko , blatníky , nárazník , sanie , nasávanie , karbon , Carbon , kapota , vzpera , držiak , difúzor , ramená , unibal kridlo športový , recaro , sparco blow off ventil , takata , prahy , gti , Mpaket , 3D tlač , 3D scan , 3dSken)
Cenovo prijateľná 3D tlač objektov + jednoduché návrhy
Novinka od 2023 : Študentom ako podporu mladých šikovných ľudí poskytujem zľavu :) Dostupné materiály : PLA ( ekologický ľahko rozložiteľný plast na báze kukurice a trstiny)PLA tlačová struna je vyrobená z prírodných zložiek a je biodegradovateľne odbúrateľná. Spĺňa požiadavky pre styk s potravinami PETG - Tieto tlačové struny patria medzi kvalitné materiály a zaručujú bezproblémovú tlač. Tieto tlačové struny sa vyznačujú lepšou pevnosťou materiálu ako ABS. Jedná sa o pevný a húževnatý materiál, ktorý sa vyznačuje dobrou teplotnou stálosťou. Tento materiál vďaka malému zmršteniu pri tlači je vhodný pre tlač veľkých objektov. PETG je na rozdiel od iných materiálov viacej odolný voči kyselinám a rozpúšťadlám, vysokým i nízkym teplotám. Vytlačený predmet je možné tepelne tvarovať. K dispozícií sú v širokej škále farieb. ABS - ABS materiál je skutočný silový špecialista. Produkty ktoré vznikajú z tohoto materiálu sa vyznačujú vysokou tvrdosťou a odolnosťou proti nárazu. Sú tiež odolné voči vysokým teplotám a poškrabaniu. Tieto vlastnosti značne rozširujú možnosti jeho použitia. Nylon- veľmi tvrdý a kvalitný materiál TPE TPE (termoplastický elastomér) TPE je materiál, ktorý vznikol kombináciou polymérov s termoplastickými a gumovými vlastnosťami. Typický TPE je mäkký a pružný. V 3D tlači má využitie v prípade, že výsledný produkt musí byť pevný a pružný zároveň. Tento materiál je vhodný pre FDM tlačiarne. Teplotný rozsah pre tlač TPE vlákien je 210 – 230 ° C. Má vysokú pružnosť a vynikajúcu odolnosť proti oderu. Materiál neobsahuje žiadne toxíny, ale stále nie je vhodný pre potravinárstvo. Možnosť aj návrhu dielov podľa požiadaviek v rámci technických možnosti Príklad tvorby dielov : Maximálna veľkosť tlače je 35x35x40 cm Čo sa týka objektov je možná tlač všetkého od dekorácií,funkčných dielov do domácnosti vešiak na dvere držiak na oblečenie až po diely na auto motorku . Modely vecí budov , nápisy atď stačí sa spýtať Cena závisí od použitého materiálu a komplikovanosti tlače v globálne pri PLA je to cca 1 € na 10 g pri veľmi presnej pomalej kvalitnej tlači. Pri menšej kvalite to môže byť aj okolo 50 centov cca na 10 g Možná tlač v bielej , čiernej , fialovej a červenej farbe, metalické farby : zlatá, zelená, modrá, medená,červená. Vzorkovník farieb vo fotkách Inštrukcie: model vo formátoch na 3d tlač najlepšie v .STL Modely sa dajú pozrieť a stiahnuť napr na Extrémne malé diely s medzerami v zlomkoch mm alebo býška produktu 1mm a podobne nerobím tam technológia nedovoluje kvalitnú tlač a oddelnie produktu ktorého časti držia napr na pol mm Čo sa týka návrhu treba poslať o čo máte záujem ale v globále je to extrémne časovo náročná práca . Jednoduché veci sa dajú ale prekreslovanie auto dielov alebo
Ponúkam 3D skenovanie →CAD  →Dokumentácia→ Výroba
Ponúkam 3D skenovanie predmetov, strojov a ich súčastí s komplexnými plochami, ktoré by boli ťažko zmerateľné a zároveň aj konverziu/prekreslenie niektorých skenovaných dielov z mraku bodov resp. meshu do CAD súboru ako napr. Sldprt, Step a pod. Rovnako tak ponúkam výrobu dielov na mieru či už pomocou frézovania, 3D tlače, rezania laserom a ohýbania a pod. Pracujem s moderným ručným optickým 3D skenerom. Mám prenosný hardware, teda v prípade väčších dielov mám možnosť vycestovať. Inak skenujem v sídle spoločnosti v obci Pata. So skenerom skenujem z ruky, zo statívu alebo v kombinovanom móde, veľké predmety zo statívu s nalepenými referenčnými bodmi. Veľkosť skenovaného objektu je od 3 mm do 4 m. Presnosť skeneru je 0.05 mm až 0.1 mm. Formát dát 3D Scan/mesh: OBJ, STL, ASC, PLY. Ak ste sa stretli s tým, že by zákazník nevedel dodať 3D dáta, prípadne zákazník neustále mení produkty vyrábané na vašom zariadení a neviete si overiť verziu produktu alebo len máte komplikovaný tvar, ktorý neviete zmerať štandardnou formou a potrebovali by ste z neho dostať 3D dáta pre lôžka alebo priamo lôžka aj skresliť, pevne verím, že vám touto formou budem vedieť pomôcť. Mám šesť ročné skúsenosti v prostredí Solid Works a automotive. Výsledkom našej spolupráce môžu byť práve 3D dáta, ktoré Vám môžu pomôcť pohnúť projekt správnym smerom a pružne reagovať na požiadavky zákazníka. Teším sa na vašu odpoveď a prípadnú spoluprácu Kontakt :