inzercia, predaj, predám, bazár

Servis PC, notebooky, herné konzoly - Pezinok, Bratislava

Kategória: IT, webdesign

Instagram: Tel. č.:

Ponúkam opravy/skladanie počítačov, notebookov, herných konzol a inej elektroniky.

- vyskladanie nového počítača
- diagnostika PC
- čistenie počítača (prach, nánosy)
- prepastovanie PC teplovodivou pastou alebo tekutým kovom
- prepastovanie grafickej karty/GPU pre zvýšenie výkonu, chladenia a zníženia hlučnosti
- inštalácia nových komponentov/hardwéru
- oprava, obnova, inštalácia operačného systému (Windows)
- klonovanie dát z disku na disk (prehodenie systému na nový disk)
- zvýšenie výkonu a životnosti systému
- výmena komponentov
- nainštalovanie programov/softwéru
- softwérové úpravy a ďalšie, poradím pri každom probléme s PC
- iné...

Zariadenia: Počítač, notebook, MacBook, Apple, PS5, PS4, XBOX One, XBOX Series X, PS3, PS2, Playstation, Windows, MacOS, Linux, laptop, grafická karta, GPU, grafika, procesor, CPU, Intel, AMD, NVIDIA a iné

Pezinok a okolie, Bratislava
Servis PC, notebooky, herné konzoly - Pezinok, Bratislava
Podobné inzeráty
Servis a čistenie PC
Ponúkam servis notebookov a PC, ako napríklad výmena komponentov, inštalácia operačného systému,... Takisto čistím PC, notebooky a herné konzoly od prachu.
M M Servis - Servis počítačov - NON STOP
M M Servis - Servis počítačov - NON STOP PC servis - opravy počítačov (inštalácia programov), Wi-Fi internet, montáž dátových a TV rozvodov do obytných domov a bytov, gravírovanie, rezanie laserom, tlač, kopírovanie, viazanie, zálohovanie dát, obnova dát, oprava telefónov, tvorba a návrh reklamy…
Servis PC a mobilov - softvér i hardvér
Oprava výpočtovej techniky: - stolné počítače, - notebooky, - tablety, - mobily v Žiline a okolí, 7 dní v týždni za prijateľnú cenu (od 5€), predbežnú kalkuláciu môžem zaslať mailom. Kontaktujte ma e-mailom alebo na telefónnom čísle, zariadenie je možné doniesť osobne, prípadne zaslať poštou. Opravy hardvér, napr.: - prehrievanie, vypínanie zariadenia - vyčistenie zariadenia - výmena pokazených častí (napájací konektor, klávesnica, zlomený pant, pokazený displej...) - upgrade PC (rozšírenie RAM, zväčšenie diskovej kapacity...) Opravy softvér, napr.: - inštalácia, update operačného systému: Windows (vrátane downgradu z Win 8,10), Linux, Android - inštalácia ovládačov (grafická karta, tlačiarne...), antivírusového programu, kancelárskych balíkov - upgrade BIOS-u - zrýchlenie chodu zariadenia, odinštalovanie nežiaducich programov - záloha dát z pokazeného zariadenia - nastavenie internetového pripojenia, e-mailových klientov Viac info na stránke:
Máte problém s počítačom, notebookom, tlačiarňou?
Ponúkam správu a servis PC, notebookov i periferií. Som nadšenec IT s dlhoročnými skúsenosťami, HW a SW špecialista, ktorý si poradí s každým Vašim IT problémom. Pomáham ľuďom ktorý túžia po bezproblémovom chode PC/Ntb, ľuďom, ktorí nie sú v IT ako doma, ale aj nadšencom herných kútikov. Moje služby: - Predaj a servis počítačov (skladanie PC zostáv, v prípade záujmu komplet návrh so zariadením ´´dizajnové´´ k novému PC-stôl, stolička,atď...), predaj a servis NTB - Servis výpočtovej a kancelárskej techniky - Zvýšenie výkonu a životnosti PC/NTB - Odvírovanie a zabezpečenie PC/NTB(antivírus) - Zálohovanie a obnova dát - Oprava, obnova, a reinštalácia operačných systémov Windows - Inštalovanie/Reinstal programov(napr.OFFICE), všetkých súčastí a systémového príslušenstva - Upgradovanie PC/Notebookov - Poradenstvo Ak som na niečo zabudol, stačí sa spýtať, som tu pre Vás. midenservis@ Výjazd v rámci kraja podľa dohody.
Servis a správa výpočtovej techniky
Náš servis ponúka : 1. Kompletný servis (hw/sw) , správu počítačov , laptopov , tlačiarní , herných konzol a inštalovanie softvéru aj na diaľku. 2. Návrh a realizácia hernej počitačovej zostavy alebo kancelárskej zostavy . 3. Návrh,realizácia po dohode aj správa počítačovej siete (LAN,WLAN) v domácom alebo firemnom prostredí aj na diaľku. 4. Návrh a realizácia kamerového systému v domácom alebo firemnom prostredí. 5. Návrh a realizácia káblovej televízie ,nastavenie satelitu ,set top box,android tv. 6. Výmena a zapojenie zásuviek,vypínačov a svetiel. 7. NOVINKA 1.0 !!! kurz základy používania počítača s Windowsom a mobilného telefónu. 8. Technická podpora na diaľku alebo prostredníctvom facebooku. 9. NOVINKA 2.0 CHYSTÁME !!!! tvorba a správa webových stránok html,css,javascript,mysql. Možnosť poslania zariadenia na servis aj prostredníctvom kuriéra. Náš Facebook : Náš Instagram :
Servis PC
Dobrý deň, ponúkam servis počítačov a notebookov. Od rozbitého displeja notebooku až po výmenu súčiastok na základnej doske notebooku alebo PC (Reflow a Reball). Obnova zmazaných údajov. Nastavenie internetu, Wifi, domácich sietí a tlačiarní. Prevzatie do servisu buď osobne, alebo servis u Vás doma pri zachovaní maximálnych hygienických požiadaviek. Servis Hlohovec a okolie. Poradenstvo a diagnostika zdarma. Mobil: Email: vaspcservishc@ Facebook: