inzercia, predaj, predám, bazár

Servisný technik plynových kotlov VSE (Banská Bystrica)

Kategória: Technika a energetika

Hľadáme šikovných a zručných majstrov - kúrenárov, ktorí majú blízko k technike a chcú byť pri budovaní atraktívneho biznisu v dodávke tepla a chladu.

Poznáš náš Termoteam?

Sme tím odborníkov, na ktorých sa môžu zákazníci vždy spoľahnúť. Poradíme a vyriešime všetko od vykurovania po klimatizáciu. Sme tu vždy, či sa im pokazí kotol na Vianoce alebo klíma počas vrcholu sezóny klimatizácií.

Hľadáme šikovného kolegu, ktorý:

- má skúsenosti s montážou alebo servisom kotlov a kúrenárskymi prácami
- pracoval na podobných pozíciách - montážnik, kúrenár, vodár, vodoinštalatér
- má odborná spôsobilosť podľa § 21 resp. Vyhl. č 508/2009 a odborná spôsobilosť podľa § 18 Vyhl. č 508/2009 - je výhodou, nie podmienkou
- má vzťah k manuálnej práci
- je aktívny vodič s VP skupiny B

Ak máš navyše:

- odbornú spôsobilosť podľa § 16 Vyhl. č 508/2009
- osvedčenia resp. certifikáty od výrobcov kotlov resp. technológií
...budeme len radi :)

Čo bude tvojou úlohou?

- vykonávanie pred inštalačných obhliadok
montáž kotlov, klimatizácií, zónovej regulácie a rozvodov
- servis dodaných zariadení
- riešenie reklamácií

Na čo sa môžeš tešiť?

- štart z domu
- kompletné technické vybavenie pre výkon práce (OOPP, materiál, pridelené služobné auto, smartphone, PC)
- kvalitné a dôkladné zaškolenie zamerané na získanie potrebného know-how
- skvelé benefity - dovolenka nad rámec ZP, dni voľna naviac, doplnkové dôchodkové sporenie (3.pilier), stravné lístky aj počas dovolenky a PN, firemné akcie

Nástupná základná mzda je výsledkom individuálnej dohody počas výberového konania s finálnym kandidátom a závisí od jeho skúseností a seniority. Priemerná mesačná mzda: od 1 320 EUR t.j. základná mzda: od 1 100 EUR + 20% motivačná variabilná odmena za plnenie tímových a individuálnych cieľov.

Informácie o výberovom konaní

Ak Ťa ponuka zaujala a už sa v pozícii „vidíš“, určite nás kontaktuj. Ozvi sa našej kolegyni Marte () a tá si s Tebou dohodne osobné stretnutie, na ktorom sa priamo od manažéra montážneho oddelenia dozvieš o pozícii oveľa viac.
Servisný technik plynových kotlov VSE (Banská Bystrica)
Podobné inzeráty
Servisný technik plynových kotlov VSE (Nitra)
Hľadáme šikovných a zručných majstrov - kúrenárov, ktorí majú blízko k technike a chcú byť pri budovaní atraktívneho biznisu v dodávke tepla a chladu. Poznáš náš Termoteam? Sme tím odborníkov, na ktorých sa môžu zákazníci vždy spoľahnúť. Poradíme a vyriešime všetko od vykurovania po klimatizáciu. Sme tu vždy, či sa im pokazí kotol na Vianoce alebo klíma počas vrcholu sezóny klimatizácií. Hľadáme šikovného kolegu, ktorý: - má skúsenosti s montážou alebo servisom kotlov a kúrenárskymi prácami - pracoval na podobných pozíciách - montážnik, kúrenár, vodár, vodoinštalatér - má odborná spôsobilosť podľa § 21 resp. Vyhl. č 508/2009 a odborná spôsobilosť podľa § 18 Vyhl. č 508/2009 - je výhodou, nie podmienkou - má vzťah k manuálnej práci - je aktívny vodič s VP skupiny B Ak máš navyše: - odbornú spôsobilosť podľa § 16 Vyhl. č 508/2009 - osvedčenia resp. certifikáty od výrobcov kotlov resp. technológií ...budeme len radi :) Čo bude tvojou úlohou? - vykonávanie pred inštalačných obhliadok montáž kotlov, klimatizácií, zónovej regulácie a rozvodov - servis dodaných zariadení - riešenie reklamácií Na čo sa môžeš tešiť? - štart z domu - kompletné technické vybavenie pre výkon práce (OOPP, materiál, pridelené služobné auto, smartphone, PC) - kvalitné a dôkladné zaškolenie zamerané na získanie potrebného know-how - skvelé benefity - dovolenka nad rámec ZP, dni voľna naviac, doplnkové dôchodkové sporenie (3.pilier), stravné lístky aj počas dovolenky a PN, firemné akcie Nástupná základná mzda je výsledkom individuálnej dohody počas výberového konania s finálnym kandidátom a závisí od jeho skúseností a seniority. Priemerná mesačná mzda: od 1 320 EUR t.j. základná mzda: od 1 100 EUR + 20% motivačná variabilná odmena za plnenie tímových a individuálnych cieľov. Informácie o výberovom konaní Ak Ťa ponuka zaujala a už sa v pozícii „vidíš“, určite nás kontaktuj. Ozvi sa našej kolegyni Marte () a tá si s Tebou dohodne osobné stretnutie, na ktorom sa priamo od manažéra montážneho oddelenia dozvieš o pozícii oveľa viac.
revizie plynu a zapojenie plynovych spotrebicov
Robim revizie plynovych rozvodov a zapajanie plynovych spotrebicov
Obsluha uhoľných teplovodných kotlov - kurič
Hľadáme kuričov na dobu určitú do 30.4.2023. Práca je na zmeny, vrátane víkendov a sviatkov. MZDA 4,9EUR/hod + všetky príplatky za víkend, sviatok, nočnú prácu. Čomu by ste sa venovali? - obsluha uhoľných teplovodných kotlov, zodpovednosť za dodávku tepla do vykurovaných objektov - starostlivosť a bežná údržba o zverené uhoľné kotolne v Košiciach Osobnostné predpoklady a zručnosti - kuričský preukaz 6 alebo 5 triedy výhodou - manuálna zručnosť - schopnosť samostatne analyzovať a riešiť problémy - zodpovednosť a flexibilita - komunikatívnosť Spoločnosť KOOR,s.r.o. je najväčšou čisto slovenskou spoločnosťou poskytujúcou energetické služby. Vznikla v roku 2010 a odvtedy sa zaoberá realizáciou projektov, ktorými zvyšuje efektívnosť teplárenských zariadení a znižujeme energetickú náročnosť budov.
Technik riadiaci pracovník
Hľadá sa projektový technik,riadiaci pracovník, ktorý dokáže manažovať montážne skupiny 2-5 pracovníkov, v oblasti elektroinštalácie, energetika, regulácia, MaR a podobne, nástupný plat 1.600€, po zapracovaní 1800€, neskôr 2000€, všetko brutto, stručný profesný životopis môžete poslať aj emailom. Budem vďačný za každú ponuku. Elektrikár MaR regulácie elektrotechnik energetik elektroinžinier elektronik elektro
Revízny technik elektrozariadení hľadá prácu
Revízny technik elektrozariadení hľadá prácu popri zamestnaní v BA a okolí. Vybavenie a 30 ročnú prax mám.
Revizny technik EZ RT E2/A
Hladam ako zacinajuci revizny technik s platnym osvedcenym EZ RT E2/A, praca s MS Oficce porkocila, jemne nakresy v ZWCAD, AJ a NJ A2. Okres TT, HC, PN dalsie info na email alebo tel.