inzercia, predaj, predám, bazár

Servitky do zbierky, na tvorbu

Kategória: Umelecké predmety

100 / pripadne viac/ kusov vhodné do zbierky, na tvorbu - vhodné ako vianočný darcek
Servitky do zbierky, na tvorbu
Podobné inzeráty
Katalóg Marián Polonský medaily (2022)
Katalóg medailí a plakiet Mariána Polonského (2022) Cena 14 € (bežná cena v numizmatických obchodoch 17-20 €) - kompletný prehľad 69 razených medailí a plakiet z Mincovne Kremnica - výber vyše 90 liatych medailí a plakiet - ukážka 39 ďalších diel (busta, komorné plastiky, pamätné tabule) - 186 farebných strán obrazu a textu (spolu 190 strán), formát A5 - 3., rozšírené vydanie, vydané vlastným nákladom, Medailérsky klub, Bratislava, 2022 • Akad. soch. Marián Polonský (1943, Hubina, okres Piešťany) je významný medailér a autor komornej plastiky uznávaný doma i vo svete, ktorého jedinečnú a nezameniteľnú tvorbu obdivujú odborníci na umenie i zberatelia. Jeho medaile sa pravidelne objavujú v numizmatických aukciách významných európskych aukčných domov, kde sa stretávajú s veľkým záujmom zberateľskej verejnosti. Hoci medaily majstra Polonského sa pre svoju vzácnosť žiaľ nedostanú do zbierky každého zberateľa, ktorý by po nich zatúžil, vďaka tomuto katalógu majú možnosť obdivovať jeho medailérsku tvorbu všetci. -> Osobne v Bratislave/pošta doporučene 2 € alebo obyčajne 1,3 € pri platbe vopred, dobierka 3,3 €. Zásielkovňa/Packeta 3,3 €, ČR 90 Kč (+ cena katalógu 350 Kč) -> Prvotný kontakt prosím cez formulár
Dóza / zásobník / box na servítky, baroko vintage design
Dóza / zásobník / box na servítky, baroko vintage design: Farby: zlatá, strieborná, zlato-biela, strieborno-biela. Rozmery: dĺžka 23,5 cm, šírka 12,6 cm, výška 10,2 cm Cena: 20 EUR /zlaté, strieborné / Cena: 23 EUR /strieborno biele s kryštálikmi a zlato biele s kryštálikmi na veku boxu/ Posielam aj poštou po platbe na účet, na dobierku neposielam.
Dóza / zásobník / box na servítky, baroko vintage design
Dóza / zásobník / box na servítky, baroko vintage design: Farby: zlatá, strieborná, zlato-biela, strieborno-biela. Rozmery: dĺžka 23,5 cm, šírka 12,6 cm, výška 10,2 cm Cena: 22 EUR /zlaté, strieborné / Cena: 25 EUR /strieborno biele s kryštálikmi a zlato biele s kryštálikmi na veku boxu/ Posielam aj poštou po platbe na účet, na dobierku neposielam.
Krabičky na servítky
Predám krabičky na servítky s vianočnými motívmi. Cena 25 eur za kus. Každá krabička je originál, s ručne zalievanou vrchnou stranou epoxidom.
Páv - kovový držiak na servítky
Predám kovový držiak na servítky v tvare Páva.
Dóza / zásobník / box na servítky, baroko vintage design
Dóza / zásobník / box na servítky, baroko vintage design: Farby: zlatá, strieborná, zlato-biela, strieborno-biela. Rozmery: dĺžka 23,5 cm, šírka 12,6 cm, výška 10,2 cm Cena: 21 EUR /zlaté, strieborné / Cena: 24 EUR /strieborno biele s kryštálikmi a zlato biele s kryštálikmi na veku boxu/ Posielam aj poštou po platbe na účet, na dobierku neposielam.