inzercia, predaj, predám, bazár

Set do detskej izby

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detskú postel 200x80 s úložným priestorom cena 60€ a komodu v-100 ,š-80 ,h -40cm cena 20€.
Cena kompletu 50€ ,osobný odber.
Set do detskej izby
Podobné inzeráty
Detská postieľka Pali CIAK
Predám detskú postieľku značky PALI CIAK s originál matraomi. Kupovaná v predajni Aladdin. Stav ako nová minimálne používaná. žiadne poškodenia. Cena za 100€/ks Popis produktu: Rozmer matraca: 64x124 cm Materiál: masív drevo - Buk Vonkajší rozmer: 720x1310x1000 mm Celková hmotnosť: 29 kg Kolieska: 4 kolieska (2 s aretáciou) Zásuvka (odkladací priestor) Detská postieľka z kolekcie CIAK od talianskeho výrobcu PALI je vyrobená z kvalitného a masívneho materiálu a svojimi jednoduchými a elegantnými tvarmi bude neoddeliteľnou súčasťou sladkého detskej izbičky. Detská postieľka z kolekcie CIAK je veľmi praktická a Vaše bábätko sa v nej bude cítiť bezpečne a láskyplne. Každé bábätko v detskej postieľke z kolekcie CIAK bude prežívať príjemné sny a dlhý spánok. BEZPEČNOSŤ, KVALITA A JEDINEČNOSŤ Bezpečnosť a kvalita je vždy najdôležitejšia. Každá detská postieľka a alebo iná súčasť detskej izbičky talianskej značky PALI je navrhnutá tak, aby bola predovšetkým praktická, bezpečná a kvalitná. Montáž a demontáž detskej postieľky značky PALI je veľmi ľahká a jednoduchá. Vzdialenosť a tvar priečok v detskej postieľke sú najdôležitejšie pre detskú bezpečnosť, ktoré sa začína v detskej postieľke pohybovať, aj keď má ešte len niekoľko mesiacov. Priečky sú vo vzájomnej vzdialenosti 6 cm, čo je ideálne vzdialenosť podľa výsledkov bezpečnostných štúdií. Jednotlivé priečky nemožno vyňať z bočnice detskej postieľky. Priečky nemajú ostré hrany a sú odolné detskému skákanie a hranie. BOČNICE DETSKÉ POSTIEĽKY Bočnice detské postieľky PALI možno posunúť aj do nižšej polohy o 20 až 25 cm, čiže živé dieťa nemôže vypadnúť z detskej postieľky. Systém Pratico umožňuje mamičkám jednoduchú manipuláciu s výškovým nastavením bočníc iba pomocou 1 ruky: jemným tlakom kolena na spodnú časť bočnice a ľahkým nadvihnutím dôjde k jej zníženiu do požadovanej pozície. Bočnice sú uchytené v praktických a bezpečných koľajničkách s tlmičmi. Bočnice možno celé vyňať (odstrániť) z detskej postieľky. MANIPULÁCIA S detskou postieľkou Každá detská postieľka talianskej značky PALI je vybavená 4 kolieskami, z toho 2 majú brzdu, čiže je možné detskú postieľku ľahko presúvať po byte či dome. Deti rady olizujú a okusujú detskú postieľku či nábytok, preto sú hrany bočnice detské postieľky vybavené ochrannou vrstvou. DETSKÁ POSTIEĽKA A CERTIFIKÁTY S ATESTY Všetky farby a laky použité na detských postieľkach a nábytku PALI sú netoxické a zdravotne nezávadnésplňující kritériá európskej normy EN 71-3: 2002. Detská postieľka má udelený európsky zdravotný atest a certifikát kvality akreditovanou skúšobňou. Praktický úložný ZÁSUVKA Pod detskou postieľkou PALI je umiestnená praktická úložná zásuvka, do ktorej môžeme ukladať veci pre bábätko tak, aby boli ihneď po ruke.
Cilek BiTurbo Racer komoda pumpa čerpačka benzínu
Top stav, bez poškodení...Len osobný odber v Ba (v prípade záujmu mám aj detský stôl z rovnakej série - spolu za zvyhodnenu cenu...) Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Sada Cilek BiTurbo písací prac. stôl+komoda v tvare benzínky
top stav, bez poškodení...Len osobný odber v Ba. Perfektny stylovy pisaci stol pre moto fanusika + nemali sme namotovane to zadne plexisklo, ale je samozrejme sucastou. Z rovnakej sady nábytku aj komoda v tvare benzinovej spolu za zvyhodnenu cenu - 350€... Stôl: Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Benzinka: Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Sada Cilek BiTurbo písací prac. stôl+komoda v tvare benzínk
top stav, bez poškodení...Najlepsie osobný odber v Ba - prip. viem aj priviezt.... Perfektny stylovy pisaci stol pre moto fanusika + nemali sme namotovane to zadne plexisklo, ale je samozrejme sucastou. Z rovnakej sady nábytku aj komoda v tvare benzinovej spolu za zvyhodnenu cenu dohodou... Stôl: Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Benzinka: Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Cilek BiTurbo Racer komoda pumpa čerpačka benzínu
Top stav, bez poškodení...Najlepsie osobný odber v Ba - prip. viem priviezt.....(v prípade záujmu mám aj detský stôl z rovnakej série - spolu za zvyhodnenu cenu...) Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
MDF drevený domček pre bábiky + nábytok 78cm čierny LED
Fantastický drevený domček pre bábiky na samostatné zostavenie. Poschodová vila má 4 izby a terasu vyzdobenú farebnými obrazmi. Ideálna dekorácia do detskej izby. Obsahuje: drevený nábytok a LED pásku. Rozmery: 78x62x27 cm. Ktoré dieťa nesníva o krásnej vile pre svoje bábiky, maskotov a figúrky? Najlepšie takú, v ktorej môžu hostiť aj bábiky svojich kamarátov. Tento krásny drevený domček pre bábiky v modernom štýle bude splneným snom každého dieťaťa . Dvojpodlažný kaštieľ má 4 samostatné izby a terasu. MEDZI 4 IZBAMI NÁJDETE: 1. kuchyňa 2. kúpeľňa 3. spálňa 4. obývacia izba tabuľka 2x stoličky posteľ klavír stolička pohovka kreslo tabuľka TV lampa Lehátko dáždnik sprcha umývadlo s bezpečnostným zrkadlom WC Ako sa na skutočný dom patrí, má výrazné LED osvetlenie, ktoré nielenže vyzerá fantasticky, ale je skvelé aj ako nočná lampa. Veľký počet prvkov poskytuje príležitosť na nekonečné hranie. Kreatívna hračka, s ktorou nie je čas na nudu. Kvalita a precíznosť spracovania zaujme detailmi. Miniatúrny nábytok, grafika na stenách a LED osvetlenie robia dom jedinečným a veľmi útulným. Dobrá zábava je bezpečná zábava! Všetky súčasti domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby si vaše dieťa pri hre nezaplietlo triesky do rúk. Domček zaručí nielen skvelú zábavu, ale bude aj nádhernou dekoráciou detskej izby. Výborne podnecuje predstavivosť, podporuje tvorivé a nekonvenčné myslenie a dokonale rozvíja manuálne zručnosti najmenších. Spoločné stavanie domu naučí dieťa spolupracovať a podporí rozvoj jeho sociálnych zručností. LED OSVETLENIE- altánok je vybavený pôsobivým LED osvetlením, ktoré nielenže skvele vyzerá, ale dá sa použiť aj ako nočná lampa. VEĽMI VEĽKÁ VEĽKOSŤ- 3 poschodia a 4 izby VEĽKÉ MNOŽSTVO PRÍSLUŠENSTVA- drevený nábytok poskytuje neobmedzené možnosti pre hru a usporiadanie jednotlivých miestností. ESTETICKÉ A PEVNE SKONŠTRUOVANÉ Detaily v podobe miniatúrnych kusov nábytku a farebnej grafiky potešia a urobiť dom jedinečným BEZPEČNOSŤ - altánok bol vyrobený s náležitou starostlivosťou. Všetky prvky domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby sa zabránilo zatĺkaniu triesky počas hry. Technické údaje: Napájanie LED diódami: 3x batéria AA 1,5 V Výška poschodí Prízemie: 23 cm 1. poschodie: 23 cm 2. poschodie: 23,5 cm Rozmery balenia: 68 cm x 11 cm x 49 cm Materiál: drevo