inzercia, predaj, predám, bazár

Set FC Barcelona

Kategória: Školské potreby

Školská taška, používaná, taška športová cez plece, ako nová, peračník dvojitý, peračník, taška na hygienické potreby - super stav. Spolu cena s poštovným po prevode na účet.
Set FC Barcelona
Podobné inzeráty
Chlapčenský batoh FC Barcelona
Predám chlapčenský batoh s logom FC Barcelona, tmavomodrá farba. Má polstrované popruhy na chrbát, polstrovanú časť na chrbte. Po bokoch sú dva kapsičky na fľaše. Ruksak je vhodný ako školská taška, z vonkajšej strany má tri samostatné priehradky oddelené zipsom, najväčšia je na zošity a knihy, menšia na hygienické potreby, stredná je samostatnou časťou pre kľúče, doklady, peňaženku, resp. mobil. Ruksak bol používaný, ale je zachovalý a nepoškodený. Zašlem na dobierku poštou, resp. cez Zásielkovňu, cena sa navýši o poštovné.
Školská taška FC Barcelona
Predám školskú aktovku, malo nosenu, FC Barcelona, vystužená chrbtica a nastaviteľné ramienka, viacej priečinkov na odkladanie veci. Pôvodná cena 69€.
Predám školskú tašku FC Barcelona
Predám školskú tašku FC Barcelona v zachovalom stave, nepoškodenu.
Školské batohy ARS UNA Barcelona a Real Madrid
Predám dva školské batohy ARS UNA Barcelona a Real Madrid. 10 eur/kus. Najlepšie osobný odber Ružomberok. Prípadne ešte okres NO, LM, MT, DK viem zabezpečiť.
Školské batohy ARS UNA Barcelona a Real Madrid
Predám 2ks Školské batohy ARS UNA Barcelona a Real Madrid. 10 eur/kus. 1 kus Školská taška KROON SAVILLE za 15 eur Najlepšie Ružomberok a okolie. Vieme doručiť NO, DK, LM, MT. kontakt
FC Barcelona zošity
Predám nové zošity s logom FC Barcelona. Zošity sú veľkosti A4. Cena za 1ks je 2,50€.