inzercia, predaj, predám, bazár

Set na krst pre dievčatko

Kategória: Komplety

Predám set na krst pre dievčatko - čelenka, čiapka, papučky, body veľ. 56. Jeden krát použité.
Set na krst pre dievčatko
Podobné inzeráty
Set na krst pre babatko 62/68
Predam set na krst pre babatko vo velkosti 62/68. Oblecne na krst tak 30min max 1 hodina. Bez poskodenia. Set obsahuje natelnik vesticku nohavice ciapocku rukavicky a topanky. Cena je 10€ plus postovne. Poprosim pisat sms/mail. Dakujem
Nepoužitý set na krst pre dievčatko
Predám set na krst pre dievčatko, veľkosť 62, snehovobiela farba, prechodný (jar, jeseň). Bol len opratý, ale nepoužitý kvôli obmedzeniam. Obsahuje nohavice, klobúčik na viazanie a košieľku. Pôvodná cena 25 €.
Komplet na krst pre dievcatko
Dobrý deň Predam 5 dielny set na krst pre dievčatko. Veľkosť 74 raz oblečené. Set obsahuje body s tylovou suknickou,papuče,pančušky,čelenku a čiapku
Set na krst vel.62
Predam krasny set na krst pre dievcatko, cepiec sme nevyuzili, bol nam prilis velky.
Predám súpravu na krst pre dievčatko č.62
Predám bielu súpravu na krst pre dievčatko č.62. Súprava obsahuje: šaty, kabátik, klobúčik, čelenku a papučky. K tomu zadarmo pridám body a pančušky. Komplet je ako nový, použitý 1-krát pri krste. Cena: 30 € + poštovné. V rámci mesta Spišská Nová Ves dovoz zdarma.
novy set pre dievcatko c 62 a c74, trička 68,74,92 a set 80
predam novy set pre dievcatko c 62 a c74 a to tricko s kratkym rukavom a leginy.100% bavlna. s vysačkou. cena setu je 4,5 eur. predam novy set 2x tricko c 68, c74 a c92. ma aj vysacku. cena spolu 3 eura. a predám nový set H&M c 80. je to set legíny, šaťy a čelenka.spolu za 9 eur.